Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r22op

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer ez már kiderült, hogy gyerek nélkül érdemes kedvezményes jegyet venni, mert akkor nem kérik az igazolványt: 2013 08 15-én a 12.30-as Repcsik filmre nem adtak gyerekjegyet szemmel láthatóan 12 éves fiam számára a Cinema City Arénában. Miért?  Mert 8 év felett…..
Naiv ügyfél azon akadt ki, hogy a próbafülkék 22:00 után nem üzemelnek, és ezt sehova nem írják ki a Tescóban. Ennél kábé az összes zárva tartó részleg fájdalmasabb, a mobiltelefonos kuckótól a sajtpulton át az alkoholkimérésig, legfőképp. A Tesco éjjel-nappali nyitva…..
Elképesztő, hogy még mindig van, aki hisz a) a kormánynak, b) a bankoknak. Ha hirtelen Mortal Kombatban kellene eldönteni, melyik a rosszabb, a Homár elhúzódó küzdelemre számítana. Bármelyik nyer, mi veszítünk. Szerencsére esélyes, hogy egyiksem. Két hónapja igényeltem az…..
r22op 2012.07.19 12:18:11
József kicsit csalódott, hogy 25 év múlva sem fog megtérülni az augusztusban felszerelt napelem, mivel az E.on szabotálja a mérőóra hozzárendelését. Így most ők termelik az áramot környezetbarátan a szolgáltatónak.Augusztus 17.-én napelemet szereltettünk, és azóta …..
r22op 2011.10.20 11:21:04
1st
Tibi megfigyelése szerint, amióta hőségriadós óvóhely lett a zuglói önkormányzatnál a bútoráruházból, eltüntették az ingyenes vízautomatákat: A történet ott kezdődik, hogy az Örs vezér téri IKEA áruházban már elég régen beállították több helyre is a szokásos…..
r22op 2011.07.13 00:52:31
András dolgozott már élelmiszerboltban, de talán más is kiszúrta volna, hogy péntek délután nem pénztárosok álltak a kipufogógázról ismert, Allee-beli szupermarketben a kasszák mögött. Mondjuk sajnos nem politológusok, csak eladók, de a szervezés akkor is punkos hangulatú az…..
Az emberek mintha elszoktak volna a hatósági- és egyéb fegyveresnek látszó személyek terrorjától, a biztonsági rutinellenőrzések meg mintha szaporodnának. (Bezzeg Belgrádban, ahol még fura haj/ruha miatt igazoltatják az embert az utcán.) Első naiv ügyfelünket az óbudai…..