Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KaGe

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikai (Rém?)Álom Las Vegas 2009.09.06 08:15:00
Hey Hey!Megkésve kicsit, de már ékezettel itthonról írom utólag a maradék városok leírsát már nem annyira részletesen, mint SFO-ról.Las Vegasban volt a legjobb szállásunk, medence is volt meg pezsgőfürdő, két nagy franciaágy volt a szobában, amit akartok. Jó formán nem is…..
Amerikai (Rém?)Álom SFO/4 2009.08.22 09:53:00
Sziasztok!Utolso ejszakamat keszulok eltolteni San Franciscoban. A mai nap is elmenyekben gazdag es egyben faraszto volt. Delben sikerult elindulni a hostelbol, az AT&T park fele vedtuk az iranyt. A stadion mellett van egy hid es ha hajo jon felemelik... Eleg kemeny volt, pont lattunk egy ilyet,…..
HeyHey! Harmadik napunkat is kiralyi modon toltottuk a melegek fovarosaban. Eleg keson keltunk tehat olyan del korul indultunk el. Elmentunk megint az obolbe, mert ugye nem lattuk a legjobb reszet tegnap es ma megneztunk nehany regi hajot kivul belul. Ha fel akartal menni a hajokra jegyet…..
HeyHey!Eloszor is szeretnek valaszolni Molnar Gergonek, aki olvassa a blogomat es volt nehany kerdese, amire meg mindig nem baslaszoltam. A szervezet ami intezte a dolgot az a www.campleaders.com. Ha majd jelentkezel add meg a  nevem, mert kapok kis jutalmat, valami 25%.:D Koltopenz... A…..
Sziasztok!! Tegnap este elszunyokaltam kicsit, mikor felkeltem mar itt volt a ket orosz csaj. Az egyik meg tud is angolul.:D Na ma veluk voltunk varost nezni, de jobban jartak, hogy velunk jottek, mert szerintem meghaltak volna egy sokmillios nagyvaros kozepen ehen, ha egyedul mennek. Elem is…..
Sziasztok Sumakok!:D:D Udvozletem kuldom San Franciscobol a melegek fovarosabol, California allambol. Nehezen de megtalaltuk a hostelt, mivel a szemetek atraktak egy masik hostelbe a foglalasunkat. (Tulajdonkeppen Elem baszta el.) Tegnap este 5:30kor indultunk a taborbol New Yorkba, kiraktak…..
Sziasztok! Egy nagyon kemeny 14 oras alvas utan felebredve, megreggelizve irom nektek a kis blogomat ismet. Tegnap munka utan megvacsoraztam, aztan akartunk internetezni, de nem jott ossze, mert hivtam Vikit es alig birtam mar beszelni, aludtam el a telefon mellett, pedig egy gagyi muanyag szek…..
Egy eleg hosszu csend utan irok ismet a blogra, ami annak koszonheto, hogy valami hihetetlen korulmenyek uralkodnak itt, gondolok itt az internetre. Hol van, hol nincs. Ha van akkor is olyan lassu, hogy idegesebb vagyok, ha probalom elolvasni a leveleket, mintha fogalmam nincs kaptam-e.Eleinte ugy…..
Amerikai (Rém?)Álom On Duty 2009.07.12 01:09:00
Sziasztok!Azt hittem mar sosem lesz ujabb bejegyzes a blogomon, ugyanis ezek a nyomorultak egy het alatt nem birtak megjavitani a halozatot, igy nem volt net. Tehat egy hetig akar vilaghaboru is lehetett volna, mi nem tudtunk volna rola. Mar annyi dolog tortent miota nem irtam, hogy a fele sem fog…..
Amerikai (Rém?)Álom HO-HO BOX 2009.07.02 22:35:00
Sziasztok! Ezer meg egy dolog eszembe van napkozben, hogy ez mekkora poen es majd beleirom a blogomba, most meg fogalmam sincs mik tortentek.Egy eset megis van, aztan majd jon a tobbi. MadDog-nak nevezett egyik fonokunk kedvenc sutemenye a HO-HO. Van egy HO-HO felirattal ellatott huto a…..
Amerikai (Rém?)Álom Minden egyben 2009.06.29 20:58:00
Na megint nem volt idom nagyon netezni, meg amikor van akkor meg elmegy a net... Kiraly. Haveroknak sem tudok nagyon visszairni, meg a melo utani utazast is le kellene mar fogllani.Megjott a taborba a "regiuj" Gergo, aki mar tavaly is itt dolgozott. Eleg jo arc, ismer mindent a taborban.…..
Amerikai (Rém?)Álom Bar 2009.06.25 23:49:42
What`s up buddies?!?! - szol a kerdes a Jamaicai fekete srac szajabol. Ami furcsa ebben az orszagban, hogy egy ilyen kozossegben, akarki elmegy melletted megkerdezi, hogy vagy, mi van veled, vagy csak azt mondja "Yooo"! Velemenyem szerint teljesen felesleges dolog, de ezert is ilyen…..
Amerikai (Rém?)Álom Hosszu nap 2009.06.24 23:30:00
Sziasztok! Marha hosszu nap volt a mai. Megkaptuk a Chevrolet-t a Ford meg a Dodge melle, hogy harom pickuppal szallitsuk a faleveles zsakokat, igy ketten mentunk egy kocsival, elegge elfaradtam a nap vegere. De persze ennek is meg volt az eredmenye., jonehany poen szuletett a mai nap.Elso az…..
Sziasztok Mokusok! Ma mar megint DayOff-m van, de most csak nekem. Ma 7-re kellett jonni dolgozni lecsekkoltuk a kocsikat jo-e az olajszint, meg ilyenek, aztan 7:30kor reggeli es akkor realizaltuk mit is mondott Tom a melo elott... A heten mindenkinek ki kell venni egy szabadnapot, mert…..
Amerikai (Rém?)Álom DAYOFF!! 2009.06.21 16:22:00
A mai nap szunet, igy van idom netezni tehat irok egy uj bejegyzest nehany olyan dologrol is amit tegnap elfelejtettem.Kezdem a legjobbal:D Nehany kis felreertes, amit meg kifelejtettem.:D Mondtam a skot gyereknek, hogy ha felidegesit "Ajm gana fak jor musz" De ha azt mondod musz,…..
Amerikai (Rém?)Álom All in one! 2009.06.20 22:45:00
Sziasztok! Fuha, nem is tudom hol kezdjem. Nagyon gyenge a net ezert nem nagyon volt alkalmam irni, meg mindig van mas dolgunk.Utazas!Budapestrol Zurichbe egy kis gagyi geppel repultunk, nyilvan az utolso sorban volt jegy, tehat marha hangos volt a turbina miatt. Utana mar egy nagyobb geppel…..
Amerikai (Rém?)Álom HEY 2009.06.16 05:06:34
Itt vagyok. Jol vagyok. 2` mp es lejar a netpenzem. Majd arok.Hey!!..
"Dádádádááááááá!"Ahogy Melvin a szuperhős mondaná. (http://www.youtube.com/watch?v=OroSvP1KCh0) Nekem is a ruháimmal vannak bajok, na nem hogy van rajta egy nagy D betű vagy az ebayről vettem volna őket, hanem 3 kg-al több mint a 23... A reptéren pedig nem engednek a…..
Sziasztok! Blogom első bejegyzését olvassátok, amit a fent említett okok miatt hoztam létre. Igaz, most még itthon vagyok, tehát semmi újat nem tudok felmutatni számotokra. Egy nappal az indulás előtt, még nem érzem a kapuzárási pánikot, szerintem a holnapi nap lesz a…..