Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naményi

3 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Munkához látott frissen választott törvényhozásunk. Berottyantották a törvénykezés nagy üstjeit, dobálja bele mindenki a saját hozzávalóját. Egész csinos boszorkánykonyhát rittyentettek a fő és segédalkimisták segítségével. Egyik másik fogás biztatóan néz ki, de van ami…..
Mandiner blog Hadd olvasson Dóra! 2010.05.11 15:01:00
  Egyes hírek szerint a Fidesz arra készül, hogy az Országgyűlés legfiatalabb tagjává avanzsált Novák Elődné Dúró Dórát megakadályozza abban, hogy a május 14-én esedékes alakuló ülésen a parlamenti szokásjog szerint képviselőtársai előtt előolvassa a…..
Konzervatórium Demokráciablabla 2010.05.02 13:00:00
Még meg sem alakult a kormány, alig értek véget a választások, de már elkezdődött az újabb kampány. Szépen lassan egyre több szervezet, középpárt, bukott káder akarja megmondani, hogy mire is kapott felhatalmazást a Fidesz, hogy mi is a demokrácia, miközben - micsoda meglepetés!…..
Sokan és sok helyütt rúgtak már bele az MDF-be az elmúlt hetekben-hónapokban – olykor telirüszttel jómagam is –, de egész egyszerűen annyira irritáló politikai fenoménről van szó, hogy az ember nem bírja megállni. Tavaly ősszel még a Fideszhez dörgölőztek a…..
Naményi 2010.02.25 17:56:07
@akak: és Bokros mester vajon mennyire régi hagyomány?
    Szombaton tartotta hivatalos kampánynyitóját az MSZP ugyanabban a Syma - a kapcsolat.hu-s meghívó szerint: Szima - Csarnokban, ahol annak idején Gyurcsány Ferenc bejelentette távozását. Az eseményen Nénikével egyetemben mi is ott voltunk. Eljött még Naményi kollega is,…..
Naményi 2010.02.21 12:08:27
@DexterMorgan78/Séfbácsi: Pedig tényleg így volt. Szocialista becsületszavamra!
Mandiner blog Polanski bűnös! 2009.10.03 13:01:00
  Nem értem ezt az egész Polanski ügyet. „Jaj szegény filmrendezőt lecsukták” - ezt harsogja a média és már kezdtem volna megsajnálni, mert a tudósításokból nem derült ki, hogy miért csukták le. Aztán végül találtam egy cikket, ami részletesen leírta…..
Naményi 2009.10.03 20:07:44
@Eastbay1: a jogi következményeket normális ember minden cselekedete előtt mérlegeli. Aki nem, az magára vessen. A halálbüntetésről most és itt ne nyissunk vitát, messzire vezetne. Mindenesetre a büntetések visszatartó ereje tény, próbálj meg egyszer egy olyan államban élni, ahol a bűncselekményeket nem fenyegetik büntetéssel, örömmel olvasnám az élménybeszámolódat.
Elbaszni meg Polanski baszott el valamit 30 éve, mégpedig a szó legszorosabb értelmében.
Naményi 2009.10.03 19:42:01
@Eastbay1: Kedves barátaim, ez nem csak Polanski és a szerencsétlen csaj ügye. Ha úgy tetszik, össztársadalmi érdek fűződik ahhoz, hogy Polanski ne kerülhesse el a büntetést. Ha azt látja majd mindenki, hogy egy erőszakoló megússza csak azért, mert külföldre szökött, mi fogja őket visszatartani egy hasonló cselekménytől (a büntetőjogban ezt hívják generális prevenciónak)? Ha azt látják, hogy harmincakárhány év után se ússza meg, kétszer is meggondolja majd mindenki, hogy mit csinál 13 éves alkalmi partnerével.
Mandiner blog Beszélsz MÁV-ul? 2009.08.22 08:31:00
  Örvendetes fejlemény, hogy a pesti pályaudvarokon már jó ideje magyar nevükön sorolja a hangosbemondó a határon túli magyar településneveket. Amikor az egyik  fedett csarnokban először meghallottam, hogy az automatának sikerül egyetlen hosszú, kizárólag magyar nyelvű…..
  Lassan több időt töltünk antifasiszta rendezvényeken, mint nőinkkel, de hát ugye mindent a kedves olvasókért. Hétfőn a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége és a Demokratikus Hálózat Ságvári Endre hivatásos forradalmár és csendőrgyilkosra emlékezett, bár ez…..
Naményi 2009.07.28 13:49:44
@nénike: Moldova elhúzott, még mielőtt elkaphattuk volna. Ez van, majd legközelebb.
  Egy ideje már elérhető a neten az immár (2000 és 2004 után) harmadszor publikált ifjúságkutatási gyorsjelentés, melyből sok érdekeset megtudhatunk hazánk ifjainak gondolkodásáról, mindennapi életéről és úgy általában a világhoz való hozzáállásáról. A több mint…..
 Tegnap a békeszerető Kálmánnal, és a humanista Naményivel elfogadtuk a Demokratikus Hálózat invitálását és együtt búslakodtunk Galba-Deák Ádámmal, amiért „a politikai elit nagyobbik része nem vállalja fel az antifasiszta múltunk dicső történéseit.” Azt is…..
Naményi 2009.07.07 17:26:30
@Grift: A korrektség jegyében azért megjegyzem, hogy Szanyi mester az egyébként elég visszafogott beszédében tett konkrét célzásokat Horthy érdemeire is az üggyel kapcsolatban. Meg is fagyott egy pillanatra a levegő. Persze a gyűlöletbeszéd-törvény fájó hiánya feletti siránkozást ő sem tudta kihagyni.
Update! A Kádár házaspár meghekkelte a Mandiner.hu-t!„Mert ő aláírta akkor 56-ban azt a levelet (a szovjetek behívásáról) amit két napig ha jól emlékszem az azóta elhúnyt ember megtagadott. Most akkor mondják meg hogy én mit csináljak?”   Elnézést kérek hogy…..
 Exkluzív összeállításunk a szombati eseményekről, melyben több ezer jobbikos szavazat rendőri segedelemmel való előállítását figyelhetjük meg. Kínai kollégáékkal megjártuk a sűrűjét, a nap végén a levezető kocogás sem maradhatott el.  ..
Naményi 2009.07.06 09:55:40
@eeepunk: Ez így van, bár az elején még kicsit homályosak voltak a szándékai.
 Mi éppen sörért voltunk, de Naményi kollega elkapta, ahogy Vona Gábort, a Jobbik elnökét tegnap előállították a rendőrök a „Hogyan csináljunk a gárdistákból Gandhit?” fedőnevű akció keretében. Tök exkluzív felvétel:  ..
Naményi 2009.07.05 16:22:05
@jozicsenko: Megyjegyzem, a tegnapi oszlatásra kivezényelt rendőrök jó része borsodi volt.
2005-ben még személyesen Szikora Robi vezette a Tiszta Lelkek Seregét az ördögi, gonosz amerikai metálénekes, Marilyn Manson ellen, sajnos idén már Robi nem vállalta, így a Győri Egyházmegye csapott le a remek lehetőségre. Manson ugyanis szombaton Sopronban, a Volt fesztiválon…..