Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rocky & Gábor

34 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ér az HBO újonc sorozatának, a Westworldnek az első évada. A tovább után spoileresen tárgyaljuk ki a finálé eseményeit...
G&R Amerikában Utolso 7 2009.08.17 03:32:34
Eljott az utcso he't is. Mostanaban minden szunetben a tonal logunk, csonakazunk, kenuzunk, kajakozunk, uszunk, szorfozunk, meg mindenfe'le. A fonokseg kezd bunko lenni, mar nem jegkremezhetunk, nem fozhetunk, nem moshatunk mosogeppel, stb. Szoval most ezeket titokban kell csinalnunk. Mar csak egy…..
G&R Amerikában Semmi kulonos 2009.08.07 16:35:06
Nem tortenik semmi kulonos a taborban, dolgozunk, pihenunk, szorakozunk. Ma elmegy 80 kolok, ugyhogy ennek mi csak orolunk. Jovo het szerdan ismet Dorney Park, majd lesznek fent kepek!!Addigis sok jot: Rocky..
G&R Amerikában Napokban 2009.08.02 02:15:13
Elment a net, fizetesemeles temaja, Ninia allandoan falshel, Pine Forestes vadaszat, maci, meg a malnas, eso,... avagy napokban tortent.Hat kezdenem azzal, hogy jott egy hatalmas vihar, ami itt szinte heti rengszewressegel megtortenik, es elment a net, es napokig nem volt, amit talan eszre is…..
Ma volt a Tibi szulinapja, ezert a napi kaja melle csinaltunk egy nagy konder paprikas krumplit is, amit este osszetolt asztalok mellett, egy kis hazai palinka kisereteben el is fogyasztottuk, a fonokseg jelenleteben. A tudatlan amcsik is megkostoltak, es izlett nekik, a Nina meg kozben beszamolt az…..
Rocky es Gabor, es a teljes kitchen staff egy teljesen atlagos napra ebredt ezen a reggelen. Ugyanugy szidtak a korankelest, a melot, a hideg vizet, es mindent amit csak lehetett. Egyetlen "vigaszuk" volt csupan, hogy elozo nap a counselerek csinaltak egy hatalmas lapra "Thank you…..
Sziasztok!Hat jo regen irogattam ide, ennek nyilvan az az oka, hogy f***in tired vagyok.... :)Volt ugye a dayoff-om, amin sikeresen el tudtam menni az masik magyar sraccal es par counselor-rel Atlantic city-be, ahova 5 oras ut utan erkeztunk, amugy 3 lett volna, de kedves amerikai barataink GPS-szel…..
Ma bucsuztattuk a gyerekeket, mert kb 250-en elmennek. Persze kb ugyanennyi vissza is jon holnap. Az egesz ebedlot megcsinaltak Harry Potteresre, lelogo gyertyak, griffendel, hollohat, stb... Aztan csinaltunk qrva jo kajat, csirket rizzsel, kukoricaval, halali jo jegkremmel. Aztan hatalmas ovacioval…..
Hat, tegnap megkaptuk vegre az egyiptomi ssracot, akirol kiderult, hogy Mike a neve, amit en spec. nehezen hiszek el. Elso kerdese az volt, hogy hol lehet inni, a masodik, hogy lehet cigizni, a harmadik, hogy hol vannak csajok. Erre az elhelyezesi igazgato mondta neki, hogy most jott meg, egyelore…..
G&R Amerikában Hivatalos iszogatas 2009.07.19 23:47:19
Hat tegnap a fonokur meghivott minket az erdobe 60 doboz sorre! Fogtuk szepen a hutoladat, es megtoltottuk jeggel, meg a sorokkel, beraktuk a kisfonok (Nina) kocsijaba, es elvittuk a topartra, egy eldugott erdos reszhez. Ott aztan osszeallt az egesz banda, a cseh gyerek, meg ket magyar srac…..
Sziasztok!Rocky nem fogalmazott elég pontosan, mivel neki valóban dolgoznia kellett, nekem viszont szabadnapom volt, ami azt jelenti, hogy egész nap élvezhettem Amerika egyik legdúrvább vidámparkját és víziparkját.....A Roller Coaster Tycoon 2 nevezetű vidámpark építő játékban…..
G&R Amerikában Dorney Park 2009.07.16 21:56:43
A gyerekeket ketszer viszik el a nyaron a Dorney Park nevezetu vidamparkba, ahova mi is megyunk, hiszen kajaltatnunk ott is kell a lurkokat, meg a kibaszott idiota gyerekfelugyeloket. Igy hat delben megkajaltattuk oket, kemeny fel ora melo volt, aztan harom es fel oran keresztul probalhattuk ki…..
Sziasztok!Fantasztikus napokat tudhatunk magunk mogott....itt ereznetek kell az ironiat..., miutan a munkakozvetitonk, a munkaidonk csokkentesere iranyulo kiserletunkre ugy reagalt, hogyha nem tetszik fel lehet mondani, ami itt azt jelentene, hogy 3 napunk van hazautazni az allamokbol, valamint igen…..
G&R Amerikában Napokban 2009.07.11 03:17:47
Hat nem irtunk par napja. Keves idonk volt most, mert megint sok kolok van, meg mindegyik harom talcan eszik. Megint leultunk a fonokokkel beszelni, es mondtak, hogy kapunk meg egy embert, egy egyiptomi sracot, aki 14-en erkezik. Meg szerintem latta rajtunk, hogy mindjart megutjuk, ugyhogy ajanlott…..
Sziasztok!Végre sikerült feltölteni a képeket az egyik kollegánk gépéről...hálásak is vagyunk neki! :)Íme a link: http://picasaweb.google.hu/gramerikaKommenteket ide, ne oda!chao..
G&R Amerikában No power 2009.07.08 04:40:05
Ma a Garbornak volt dayoff-ja, en meg mentem dolgozni. Gondoltam szar nap lesz, mert late day volt, azaz kesobb kezdodik a melo, de a vacsi normalis idoben van, szal 2 ora helyett csak 1 ora szunet van delutan. Szal ment a nap, az ebed utani legdurvabb meloban voltunk, amikor tuzriado volt.…..
Sziasztok!A Rockynak ma volt dayoff-ja, nekem pedig ma este kezdodott, es holnap lesz egesz nap, az egyik sraccal meg is dumaltuk, hogy beszelunk a counselor-okkal, hogy had menjuk el veluk Philly-be (Philadelphia :) ), 19:30-ra beszeltuk meg a talit veluk a parkoloba, ott voltunk negyedre, erre…..
G&R Amerikában Dayoffom 2009.07.06 19:00:32
Ma melotlan (nem kell dolgoznom) napom van, szal kicsit korbejartam a tabort. Elmentem kondizni, falatmaszni, megneztem a painball palyat, most meg megyek ruhakat mosni, mert a mosoda rendszerersen elhagyja a ruhainkat. Ha minden igaz, akkor a fonokasszony ma vegre megadja a 40 dolcsi utazasi…..
Hat ma julius 4.-en van a fuggetlenseg napja itten. Ez leginkabb olyan mint nalunk marcius 15.-e, es ugy unneplik, mint nalunk majus 1.-jet. Tehat kiulnek az emberek piknikezni amerkiai zaszloval, sapkaval, pokroccal, torulkozovel, es minden csupa piros-feher, meg kek. En speciel ugy…..
G&R Amerikában Tonight 2009.07.04 06:00:05
Hali!Szokasos "szarra dolgozom magam" nap utan, es egy delutani cigivasarlo tura utan (itt egy doboz cigi kb. 1100Ft), este elmentunk sorert a kozeli pubba tabori bicajokkal....vettunk is soroket...itt a meno a Jing Ling, meg a Budweiser, ebbol atlagban 6db 12$ (1400Ft) es egy 21. eletevet…..
G&R Amerikában neophone 2009.07.03 04:05:39
Ma probaltunk hivni titeket, de ez a neophone egy rakas szar. Holnap megprobalom reggel megint, de ha nem sikerul, akkor legkozelebb fogalmam sincs, mikor tudok telefonalni. Megprobalok a post office-rol telefonalni asszem hetfon vagy kedden, de ha ott sem, akkor asszem majd csak osszel hallhatjatok…..
Na ma kicsit osszekaptunk a fonokokkel, mert elmondtuk a banatunkat, hogy nincs idonk, meg energiank csinalni egesz nap ezt a szart. Kisfonok mar koran reggel eszrevette, hogy nincs minden rendben, erre lehivott minket a raktarba, aszittuk el akar verni, aszt szetosztott fejenkent 2 jegkremet.…..
G&R Amerikában "Day off", OFFFFF 2009.07.01 06:28:00
Szervusztok!Hat ma volt az elso day off-unk, ami annyit tesz, hogy tegnap este 7-tol ma ejfelig kimenonk van...mar ha tudnank menni valahova...ennek hianyaban kialudtuk magunkat, aztan ebed elott lementunk a konditerembe, kiadtuk a duhunket, kemenyen meg is nott a bico :)....aztan…..
G&R Amerikában ma 2009.06.30 23:51:12
Hat nem tudtunk telefonalni, mert nem volt idonk mar. Elmentunk bringazni, mert ma szabadnapunk volt, es kettokor ertunk haza, akkor meg nalatok mar kilenc van, es akkor mar csak nem hivunk senkit. De legalabb ma ki tudtuk aludni magunkat. Holnap viszont mindenkepp probalunk hivni benneteket, ha…..
G&R Amerikában hubazdmeg 2009.06.29 21:04:00
Na az masodik nap a gyerekekkel nagyon durva eddig, pedig meg csal ketto ora van, de mar kivagyunk. A gyerekekkel nincs semmi baj, csak sokan vannak, de megkerdezik, hogy hova tegyek a mosatlant, nem csak bebasszak valahova, mint a hulye szemelyzet. A 12-15 eves korosztaly kiocsit gazabb, mert…..