Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szellemi vébéká

15 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekünk is meglepő, hogy milyen gyakran jön elő a magyar kérdés a Wizz Airrel kapcsolatban a kommentjeink között. A legváratlanabb pillanatokban támad fel vita erről, tegyük hát kissé tisztába a dolgot, aztán őszinte kíváncsisággal várjuk szavazás formájában a véleményeket.…..
Na, mi van mára? – huppant a székébe a reggeli értekezleten Franz, a Német Gyerekhíradó aznapi szerkesztője, aztán ijedtében majdnem fel is borult. -    Hát, gyerekek, ezt nem hiszitek el! – rontott be Jürgen, a producer. Arcán az elképedés, a hitetlenkedés és a…..
gyengéd lobotómia évértékelő 2013.02.14 14:59:56
akadozhat a műszakiztatás, akadozik a tanárok fizetése és csúszik az életpályamodelljük is, akadozik a diákigazolványok érvényesítése, megakadt az e-útdíj bevezetése, megakadt a pénztárgépek bekötése a navhoz, leállt a filmgyártás, leáll az állami jogász- és…..
1987-ben sajnos nem fényképeztem autókat NDK-beli családi utunk során. Nem azért, mert féltem: a Nemzeti Néphadsereg Légierejének alacsonyan járőrőző MiG-23-asait simán megörökítettem a Kelet-tenger partján - tizenkét évesen egyszerűen eszembe se jutott, hogy ez gázos lehetne (azért amikor vörös…..
Előbb elfelejtette a határidőig felállítani, majd bejelentették nem is lesz ilyen, most pedig az ügynökatkák nyilvánosságának legnagyobb ellenfelét rakná a Nemzeti Emlékezet Bizottságának élére a Fidesz. Boross Péter lesz a Nemzeti Emlékezet bizottságának elnöke a Magyar…..
Akadozva beszélt, furcsán hangsúlyozott, újrakezdte a szöveget, ráadásul amit egy rádióstúdióban tilos: kommentálta a hibáját, nyugtatgatta a technikusokat, megbicsaklott a hangja, nem tudott artikuláltan beszélni. Sokaknak úgy tűnhetett, részeg volt, ivott. El is terjedt gyorsan…..
Budapesten valamiért sose volt túlzottan nagy divatja a kötöttpályás közlekedési eszközök hegyre felvitelének. Van persze svábhegyi fogas, meg sikló visz a Várba, de ha az ember körülnéz a témában, akkor az az érzése támad, hogy a…..
szellemi vébéká 2012.03.25 11:08:37
Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője a minap az MTV Ma reggel éberebb nézőit kápráztatte el az alábbi kacifántos okfejtéssel: "Értem persze, hogy ezek a döntések a múltban történtek (...); tehát visszaható hatállyal nem lehet jogszabályt alkotni" -…..
 Ha nem is olyan régi, mint a Logodi utcai lelet, azért mindenképp kortörténeti emlék. az ifjabbaknak meg kifejezetten történelem, amit Kovács Dani, a hg.hu főszerkesztője lőtt és küldött. Nagyon köszönöm! Helló Dávid, biztosan te is hallottad, láttad már, hogy…..
addict Fejd meg a szivárványt! 2011.04.05 13:30:00
Az elmúlt hetekben egy furcsa reklám kering a hazai tévécsatornák képernyőin, amely minden bizonnyal felborzolja az átlagnézők kedélyeit. Az amerikai Skittles szpotja messze kiemelkedik az átlagból, hiszen annyira szokatlanul próbálja népszerűsíteni a terméket, amire idehaza, de…..
szellemi vébéká 2011.04.05 23:06:52
Életem egyik legszebb karácsonya volt, mikor egyszerre három hőn áhított ajándék is ott várt a fa alatt: egy igazi, élő kiskutya - aki több mint 14 évet élt velünk -, egy bicikli és egy kvarcjáték. Utóbbiról már azt sem tudom, melyik volt, de nagy dolognak számított…..
szellemi vébéká 2011.03.28 17:25:44
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
Kettős Mérce Illegitimálás 2011.03.23 08:25:00
  Érvénytelennek nevezte az 1949-es alkotmányt Kövér László, az Országgyűlés fideszes elnöke az új alaptörvény kedden megkezdődött parlamenti vitáját megnyitó felszólalásában.  Forrás: MTI Sokan úgy tartják, nincs szükség új alkotmányra, sokan pedig úgy,…..
 Bár mentegetőzéssel kezdődik, remek posztot rakott össze a Dunai Szigetek bloggere. Összeszedi valamennyi megmaradt és elpusztult szintjelző emléket, sőt le is méricskélte őket vajon meddig ért a víz (illetve mennyit töltöttek fel azóta az utcaszintekre). Számomra a…..
  ..
szellemi vébéká 2011.03.17 18:48:43
@Mityu: 1. ne nézz és ne olvass olyat, ami felháborít vagy nem tetszik.
2. ez blog teljesen egyértelműen - mivel ugyanaz a cím - egy tévéműsor promóciója, teljesen más funkcióval, mint a vélemény- vagy hírblogok.
3. nem értem, miből gondolod, hogy ők segteni mentek és egyáltalán, mit bújtattak mibe? te érted magadat?
A napokban felhívott egy francia újságíró hölgy a Marianne című, 300 ezres példányszámú hetilaptól, és arra kért, hogy beszélgessünk kicsit az utóbbi hónapok magyar gazdaságpolitikai kormányzati döntéseiről. Nem tudom, ez a lap mennyire volt eddig kemény Magyarországgal…..
szellemi vébéká 2011.01.26 14:47:36
@belepofazok: akkor minek olvasod az indexet meg ezt a blolgot? érthetetlen.
Ugyan rossz nyelvek szerint Schmitt Pál csupán versenyezni akar Szalai Annamáriával, hogy kinek a nevére ad ki több találatot a Google a ciklusuk befejeztével, valódi gondolkodó ember számára már első ránézésre is világos, hogy nem erről van szó, Schmitt Pálnak már megint igaza…..
szvbk bpfirst news2011. 03. 19. 18.81bel - meleg - schmitt - köztársasági elnök - solymár - becsszószerző: kályhás rezsőschmittben bíznak a melegeka homoszexualitásukat fel nem vállalók magyarországi szövetsége közlemyényben üdvözli a köztársasági elnök szép és erkölcsös…..
szvbk bpfirst news2011. 01.02. 19.05bel - unio - showbiz - silvio - vv - alig tizennyolcéves - elnökségszerző: enter tímeaújabb sztárvendég látogatja meg a való villla lakóitvárhatóan február közepén egy éjszakát fog eltölteni a luxusbörtönben a világhírű olasz playboy és…..
szvbk bpfirst news2011. 02. 22. 19.30bel - vállalti hírek - médiahatóság - dalszöveg - titokszerző: emtéi györgyaz nhmm bevásárolta magát a népszerű weboldal üzemletetésébea magyar médiahatóság szakmai befektetőként vásárol meghatározó részesedést a piacvezető…..
szvbk bpfirst news2010. 12. 56. 14.23bel - eü - otthonszülés - gát - háromkirályok - jegyzőkönyv szerző: kendős veronikafeljelentést fontolgat a magyar szülészkamara a három királyok ellengát tódor főtitkár elmondta, szakértői bizottság vizsgálja, hogy a kis jézus…..
szvbk bpfirst news2010. 12. 22. 45.36apeh - vpop - nav - jogszabály - preambulum - pribékszerző: fih nancyhamis prambulumok a piacokona két ünnep között ütmezett közjogi razziát tartott a korábbi apeh-ból és vpop-ból alakult új, nemzeti adó- és vámhatóság.az akció elsősorban a…..