Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bugajakab

0 bejegyzést írt és 171 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy budapesti közlekedési projekt, aminek a terve majdnem két évvel ezelőtt fogant, de jelenleg úgy tűnik, sosem fog megszületni belőle maga a "gyermek". Vagyis a "Budai fonódó villamosok", ami pedig a M(ég)4(év) után kifejezetten örömmel tölti el az ember…..
Egy egész sorozatot lehetne írni biszkubéláról és az utóbbi napok eseményeiről, amely mindenesetre elérte a célját: mindenki erről beszél. És ez jó. Mert erről beszélni kell. Mind biszkubéláról, mind az elmúlt napok eseményeiről. Hadd szögezzünk le valamit: a…..
bugajakab 2010.06.16 18:35:38
@Thulsa Doom:
Itt az újabb amőbás.
Megértem én hogy utálod azokat a volt kommunistákat akik belátták hogy a pártod a történelem zsákutcája és képesek voltak fejlődni Veled ellentétben . Útáljátok Pozsgait, Szűröst, Csintalant, reménytelenül hajtogatjátok a komcsi mantrákat Viktorékról meg Kövérről.

Urak a vége a küldetésnek, megszűnt az amőba! el lettetek küldve a p****ba értsétek már meg a választásokon, Rózsa Misit pedig mint az egyik komcsilibsi főTROLL-t elítélték a bíróságon jogerősen. Ébresztő
bugajakab 2010.06.16 18:44:15
@derelyegrádi szellem:
Hagyjad, soha az életben nem fogják ezek a trollok felfogni hogy eljárt felettük az idő.
bugajakab 2010.06.16 18:46:50
@Thulsa Doom:
Na mi lesz nincs több fröcsögés?

Egy igazi troll ilyenkor elkezd anyázni, ha már nincs érdemi mondandó!

Igaz DOOM troll?
Újra itt van…, énekelné Szörényi Levente, de még várnia kell jövő keddig. Újabb ebédelés következik soron, ebből (vagy inkább ezért) megemlékezem egy Hajós András-i felmorduláson, aminek legalább két oldala vagyon.Történt, hogy víg Hajósunk egy tv-műsorban, melynek…..
bugajakab 2010.05.25 12:52:43
"- Egy aktív külpolitikát folytató, kezdeményező Magyarországra van szükség az alkalmazkodó Magyarország helyett - mondta a miniszterelnök csütörtökön Budapesten, a külképviselet-vezetői értekezleten a Külügyminisztérium vezetése, a nagykövetek és a főkonzulok…..
bugajakab 2010.03.29 15:06:23
@laspalmas: Köszönjük!
Az biztos hogy ami itt olvasható többek között a H1N1 vakcina körüli vörös bárókról azt mindenki érezte amikor annyira erőltették a vakcina beadást...

A mostani társaságnak azt sem szabad elhinni amit kérdez. Hogy nagyon jól fogunk járni a szuperbruttóval... most latjuk a fizetési papírt....itt a vakcina ügy.......

Orvosoktól négyszemközt hallottam hogy a vakcinában nincs új hatóanyag és ez a törzs már régóta ismert és mindig vannak új mutációk, ez az egész gyógyszerbiznisz. Íme a bizonyíték.

Köszönjük.
bugajakab 2010.04.10 16:45:27
@laspalmas: Türelmesen várunk, de sehol a 2. rész.

Csak nem az Apró klán terrorizál és nem mered leírni a zaftos folytatást?
Vastagbőr "Komcsi vagyok" 2010.04.09 11:01:00
Egy párt erejét szépen mutatja, hogy egy "ügyre" hogy tudnak reagálni, meddig tudják görgetni, lesz-e belőle lavina. A Kubatov-videó után sok mindenre számítottam: Sírós Szili Kati, gyászolós Sajtóklub, kétségbeesett Népszava akció, a ballib értelmiség utolsó nagy nyílt…..
Lendvai Ildikó után Verebes István is cáfolja Regőczi Miklós szavait, mondhatni teljesen elgurult a faszi gyógyszere. Emlékeztetőül az interjúrészlet: "– Mely médiumok voltak még fontosak Lelovics Ottónak és a pártnak? – A Klubrádió és a Nap-kelte. Lelovics…..
bugajakab 2010.03.24 19:20:19
@mallac:
Grespik pereskedése alatt derült ki hogy egy fellépés a 7i7-esben 250 000 ft volt 2004-ben.
A mi Pistánk 2001-től oszlopos tagja , hangadója ennek a liberális politikai hangulatkeltő műsornak ami hirhedett az elfogulatlanságáról.

Ha nincs változás a djjazásban 2004 óta (ha-ha) akkor a mi Pistánk 8 év alatt havi 4 fellépéssel és alkalmanként 250e ft-al számolva az 96 MILLIÓ FORINT. Mindezt csak a 7i7-es alakításért ahol politikai propagandát folytatnak.

Te Pista tudod hány évet kell dolgozzon ennyi pénzért egy alkalmazott aki nem CSÓKÓS?

Remélem nem fogsz zsidózni ha elkezdik feszegetni a 100 milliós haveri ajándékokat amit besöpörtél a haveri politikai kapcsolataid révén!!
A Szabad Sajtó Napja alkalmából Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere március 11-én köszöntötte a meghívott újságírókat, és egy roppant őszinte beszédet mondott nekik. Én szintén március 11-én írtam le a véleményemet a magyar sajtóról. Valószínűleg jól olvastam…..
bugajakab 2010.03.14 07:07:05
Sziasztok,

A sajtó - tisztelet a kivételnek - egy olyan felület amit gazdasági hatalom szereplői tartanak kézben akik egyértelmű politikai irányvonalat várnak az általuk finanszírozott médiumtól.

Magyarországi példák: Az említett népszabadság-ban az MSZP résztulajdonos, az ÉS SZDSZ fészek, a HVG tulajdonosai a LAUDER csoport tagjai szintén SZDSZ
A Hirtv-MNO birodalom tulaja Liszkay Gábor Fidesz párt tag. Hogy lehet elvárni ezektől objektivitást és újságírói szolidaritást.........

De nézzük messzebb Charles GATI new york-ban Gregor Mayer Bécsben olyan elvtelen gátlástalan szdsz propagandát folytat a magyarországi jobboldal ellen hogy az ember zsebében kinyílik a bicska. Ja és ezeket a patkányokat rendszeresen kitüntetik , puritzer díjjasok, sőt GATI még kormányhivatalnok is volt az USA-ban.

A washington Post a New York Times, vagy épp az Economist is a 2002 -s 2006-os választást megelőzően jelentetett meg magyarországról félre nem lrthető hangvételű cikkeket .
Az SZDSZ így IS demonstrálta a külföldi sajtó kapcsolatait.

A magyarországi jobboldali újságírok ezeket végignézték. Ha azt látják hogy a világ legnagyobb sajtó orgánumai a lobbicsoportokkal együttműködik, akkor Ők miért térnének el ettől a gyakorlattol?
Ez a rendszer működik. Mig az álomszerű "független" sajtó sehol sem működik.

Olyan ez a független sajtó mind a világnézetileg semleges iskola: NEM LÉTEZIK.
Én inkább becsülöm a magyar hírlapot vagy a magyar nemzetet mert felvállaltan jobboldali, szemben a Népszabadsággal, a HVG -vel meg a többi libsi-szoci lappal akik eljátsszák hogy Ők milyen függetlenek......

Na röviden ennyi.
Lovas István a külföldi sajtómanipulációról írt cikkét ajánlom elolvasásra:

gagbi-babca.blogspot.com/2010/02/lovas-istvan-van-kulfoldi-lapragalmakra.html
Ennyi kellett hozzá. Sok-sok hónapnyi leállás után Hancu elküldte a hírt egy újabb agresszív majomról, én pedig azonnal éreztem, hogy ez jel, újra életre kell keltenem a tetszhalott blogot. Aki először találkozna vele: a Szemétparasztmajmok a orbáni médiakiegyensúlyozás…..
Vastagbőr Ezért tartunk ott, ahol 2009.12.10 13:31:00
Jogerős ítélet született a siófoki Tesco parkolóban rendőrökre támadó cigánycsalád ügyében. Elevenítsük fel a februári esetet: "A mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóban álltak meg, a járőrök ellenőrizni szerették volna, hogy jogszerűen állnak-e ott. Az…..
Vajon mennyiért "vehetnénk" meg egy törvényt, ha szeretnénk? Hány képviselőt kellene megvenni, és mennyi lenne a számla végösszege? A magyar focisták és a magyar képviselők között elég sok a hasonlóság. Mindkét csoport a hazai bohócligában játszik, nevetséges…..
bugajakab 2009.12.09 14:59:40
@laspalmas:
Nincs új a nap alatt. Még Horn Gyula idején sikerült a parlamentnek sikerült olyan jövedéki törvényt hozni ami alól csak a Zwack unikumnak volt kibúvója.

Természetesen a piacon ezek után tarolt az áraival.

Akkor ezt az akkori VPOP igazgató (nem emléxem a nevére csak a szomorú képére a napkeltében) szóvá tette. Azonnal repült is. Az olajozás akkor még masszívan ment mint erről néhány csintalan interjúban az indexen lehetett olvasni/videót nézni.

Komolyan mondom érdemes volna nyitnotok egy olyan szekciót, hogy törvényt hoz-pénzt lop .
A parlamentnek különösen az első két ciklusában nyílt titok volt némelyik "törvény" célja. Az olajozást, a rablóprivatizációt, a csődtörvényeket etc.... mind így hozták.

Az a zwack törvény sok embernél verte ki a biztosítékot de simán megcsinálták.

Gratulálok a mostani cikkhez.
A Jobbiknak van ez a mániája, hogy karácsony előtt kereszteket állít fel köztereken és egy pappal felszentelteti. A keresztállítás miértjére adott magyarázat persze 100%-osan jobbikos: "Advent idejére, egészen Vízkeresztig a Jobbik Magyarországért Mozgalom már több éve…..
Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án...
Rémálom blog Ébredés 2009.04.10 19:19:00
Kaptunk anyóstól egy jó hírt, kiteszem ide, hogy ne tűnjön el a kommentek tengerében. Ha figyelemmel kísértétek az eseményeket, tudjátok, miről van szó, ha nem, kérlek olvassátok el az előző bejegyzést. Zsuzsának kitartást, sok sikert és boldogságot kívánok! Már csak azt…..
bugajakab 2009.05.15 11:30:18
@anyós:
Végigolvastam dundika blogját.
Hősies küzdelmet folytat a kilók ellen ami tiszteletre méltó dolog.
A blogjában utal is arra hogy vannak nehéz napok amikor rendesen ingerült lehet, a férje is szóvá tette neki.

Szerintem egy ilyen periódusban vetődött ide és rátámadt a kalóriahiányos pillanatban arra a személyre akinél enyhíthet a saját feszültségein.

Az anyós stílusa valószínűleg benne rossz emlékeket idézett fel, szerintem lehetett az életében egy olyan negatív személyiség aki stílusában erősen hasonlít az anyósra.

Dundika nem látja hogy a fő törésvonal nem anya és lánya között van hanem a sci agymosás személyiségrombolása -ami az öteltgazdában csúcsosodik ki- és a normális életvezetés mentén van.
Szegény Zsuzsa bár az ötletgazdától már elszakadt de személyiségmanipulációktól még észrevehetően nem teljesen szabadult meg.

Dundika meg becsörtet ide mint elefánt a porcelánboltba.
bugajakab 2009.05.27 13:27:29
@Ronni:
Hagyjátok már békén az anyóst!

Kicsit próbáld beleélni magad a helyzetébe: küzd a gyermekéért, próbálja megmenteni egy szekta karmaiból.
A volt élettárs aki a legtöbb kárt okozta sikerült félreállítani. Mindenki láthatta az ötletgazdát a maga primitív, szerencsétlen emberi mivoltában itt is többek között.

Minden embert megviselne ha látná saját gyermekének a szenvedését, és előcsal néha szenvedélyes reakciókat!
Az vesse rá az első követ aki saját gyermeke szenvedését higgadt lélekkel szenvtelenül tudja végignézni, aki soha nem tesz indulatos megjegyzéseket!!!!

Te, dundika, meg angel mintha nem tudnátok különbséget egy e110 étel kiegészítővel dúsított sütemény és egy üveg sósav veszélyessége között.

Ha jóhiszemű vagyok akkor azt gondolom picit felszínesek vagytok (nem ismeritek a történetet), vagy ilyen ostobák.

Ha nem vagyok jóhiszemű akkor viszont egyértelműen látszik a hozzászólásaitokból a szándék:
Az a feladat hogy semleges kommentelőként kezdjétek ki a sci ellenes szülőket, próbáljátok nevetségessé tenni megjegyzéseitekkel a másik oldalt mint humanista családvédők.
Belekötni az aggódó anyósba, hasogatni a szőrszálakat, kihasználni egy konfliktus okozta emocionális válság hullámzását.
Ebben a jelmezben próbáljátok egybemosni a sci aljas technikáit a szülői aggódással.
bugajakab 2009.06.02 12:45:59
@dundolka:
Dundika, ha kalóriahiány van akkor lapozzál, ha nem akkor ébresztő!

Ez a blog a scientológiáról szól bármily meglepő is ez. Annak a kártékony voltáról és szörnyű következményeiről.

Ebben a keretben van ez a mostani történet. Téged és a többi nagyokost ez láthatóan nem zavarja, egy gyermekéért küzdő anya a célpont amire minden mondat mutat a hozzászólásaitokban.

Javaslom hogy nyiss egy blogot az anyós személyiségének aprólékos tanulmányozása céljából ott aztán lehet hasogatni a szőrszálakat.

Itt a scientológus egyházról van szó.

Neked mi a véleményed a scientológiáról, Ron Hubbard tanairól, Xenu-ról és a többi nagy bölcsességről, a sci auditálásokról?Erről regélj itt, mert ez a keret ebben a történetben is!

Szeretnék hallani ezekről a dolgokról a hozzászólásokban!

Mintha a családi dráma oka a rossz anya-lány kapcsolat lenne! Honnan lőttek ide titeket ? a marsról?

"Nem kell az anyóst lejáratni megtette ő maga , elég elolvasni miféle ember ."

Dundika! Az embert megismerni nem lehet pusztán néhány hozzászólásából. Ajánlott olvasmány a Tractatus. Akit személyesen nem ismersz arról ilyen súlyú konzekvenciákat leírni gátlástalan nagyképűségre vall vagy nagyfokú ostobaságra.


@anafeb : Javaslom mint blog gazdájának a személyeskedő és gyalázkodó hozzászólások moderálását.
Aki nem tud érdemben hozzászólni csak kötekedni azt figyelmeztetés után moderálni kell sz.v.sz.
Konzervatórium Pécsi mellek 2009.05.06 08:03:00
Új bulvárlap indult Pécsett, s a lap kétségtelenül nagyot robbantott. Az OKÉ Pécs nemcsak a playmate-ekkel villogó helyi hajdúpéter, Kedves Ferenc magánéletét térképezte fel minden, ilyen igényekkel rendelkező újságolvasó nagy örömére, hanem új műfajt is útjára indított…..
Megrendülve állunk Balka elméjének romjai előtt. Régóta csinálom ezt a blogot, de ilyen torokszorító érzés még sosem fogott el. Íme az ember, aki 16, értitek, tizehat darab iszonyatos rossz szóviccet faragott a Hír TV-ről. Elképesztő, bizarr, az a legkevesebb, hogy beteges, és…..
Pontosan tíz éve – 1999-ben – történelmi tettet hajtott végre egy székely származású vajdasági magyar ember: Dani Zoltán. A világsajtót bejárta a hír, hogy Dani és katonái lelőttek egy F–117-es lopakodót. Szerbiában nemzeti hősként tisztelik, tettéről filmet…..
bugajakab 2009.04.12 10:47:52
@Noti 100%:
Erről beszélünk itt komám.

A kommunizmus egy történelmi zsákutca aminek 1989-ben értek a végére.
Senki nem döntötte meg. Összeroppant a saját agóniájában.
A "demokrácia" meg hogy nem kell oroszt tanulni nem a NATO-nak köszönhető se az amerikaiaknak, legfeljebb a folymatot elősegítették. De ez a FAN klubban már nem érzékelhető különbség.
bugajakab 2009.04.12 10:52:11
@Ludas Matyi Online:

Ludas Matyi visszavonulót fúj, de nyilván le kell hülyézni a másikat hogy úgy érezze hogy okos amikor kiderül hogy alapvető tényekkel nincs tisztában.

Megmondta a frankót csak közben kiderült hogy az ismeretei enyhén szólva hiányosak. Ilyenkor el kell gyorsan húzni, mielőtt kiültetik a szamárpadra.

De ez már az Ő problémája. Csak ne mocskolódjon és ne játssza el az erkölcsi ítélőbírót.
bugajakab 2009.04.12 10:55:13
@Fira:
Hagyd úgy sem értik.
Az íróasztal mögött minden olyan egyszerű egy zsebnapóleonnak.

Még sosem hallott légvédelmi szirénát és nem hallott robbanni bombákat.

 Kitűnően tölthették idejüket tegnap a Klubrádió Ötös című műsorának hallgatói: Kuncze Gábor vendégével, Dessewffy Tiborral boncolgatta, hogy miért olyan hálátlan a nép, miért nem tudja értékelni azt a sok jót, amit választott vezetőitől kap. Itt hangzott el a…..
A január 24-i, szombati Magyar Nemzet címlapján olvasható a következő:Lapunkat megint nem hívták megA Magyar Nemzet olvasóinak nincs joguk ahhoz, hogy tájékozódhassanak lapjukból a ma este megnyíló New York-i és washingtoni magyar évad rendezvényeiről, sem Hiller István…..
bugajakab 2009.01.25 21:03:39
@zsombor:
Na helyben vagyunk.
1.Fröcsög a .... maradjunk annyiban.

2. Házi feladat gondolkodni azon hogy mire való a fórum. Röhely hogy egy u.n. moderátornak erről láthatóan nincs sok fogalma

3.Nincs köze gyurcsánynak a témához?
Komám Te a holdról jöttél? Nem hallottál még a szocialista médiapolitikáról aminek az említett poszt témája egy TIPIKUS PÉLDA?

4.Vagdalkozás? Ja hogy vissza bátorkodtam írni a személyeskedő libsi hozzászólásokhoz? Ez a problémád? Persze a haverokat nem moderáljuk....

Annyit a utalgatásaidra azért had írjak hogy azonos helyről hostolják a blog.hu az indexxel és jelentős a személyi átfedés ha érted hogy mire utalok.

Végezetül, hogy ki fröcsög és személyeskedik elég ha az utolsó bejegyzésedet mégegyszer végigolvasod barátom.

Úgy látom komám hogy példaképed a radírpók nyílván a szabadelvűség és a vélemények sokszínűségének nagyobb dicsőségére, de hát ez a mentalitás éppen a post témája is már ha érted miről van itt szó.
bugajakab 2009.01.25 21:27:08
@TH:
Nem, csak érdekel hogy reagálnak liberális agymosottak az ellenvéleményre.
Meg lehet nézni.

Egyébként van más dolgom csak ez a poszt messziről bűzlik a liberális kétlelkűségtől.

A témához szorosan tartozik:

Az említett kultúrális rendsezvényre -amihez nyilván nincs semmi köze a legnagyobb ellenzéki napilapnak-
az INDEX-től is kaptak ingyen repülőjegyet és ők lophatnak (csak idézem a postot moderátor urak)

Lehet hogy éppen Weisz Manfréd Huba elvtárs onnan nyomul?

Jah a zsombor gyerek írta hogy nekik semmi de semmi közük nincs az index-hez.....
Ja azért kerültek ki a címlapra

ha...ha....
   Merengő felvezetés   A körülmények szerencsétlen összejátszása folytán létezik egy város, amelynek a neve Pécs. Sok város létezik, de abban nem pécsiek élnek, tehát azok nem számítanak. A város meghalt, holt teteme a Mecsek oldalán fekszik, de egyes…..
bugajakab 2009.01.20 07:54:37
@Mitya Ivanov:
"Abban viszont nem értek egyet, hogy ezt bal-jobb problémaként kéne kezelni. a Fidesz ugyanolyan balfék lenne mint most az mszp."

Te ez annyira gyurcsányos mintha öszödön hangzott volna el.
Kenjük be szarral a másikat is ha már egyszer elkúrtuk....
Igaz barátom?
bugajakab 2009.01.20 09:34:53
@Mitya Ivanov:
Te Uljanos Én is ismerem a pécsi fideszt ezért írtam a szarral való bekenésről hogy nem kéne...

Ja a helyi jelenség hogy egyik kutya másik eb szöveg.... mindegyik szoci médium élén az ATV-vel ezt szajkózza meg hogy félni kell Zorbántól mert az maga az ördög.

Komám a pécsi fidesz tele van nagyszerű emberkékkel akik nem másik szarral való bekenésével próbálják menteni a menthetetlent, nem a mecseki erdők fakombájnozását támogatják és nem tünnek el akkor amikor az önkormányzati ülésen dönteni kellene a lokátor ügyben, nem mondanak olyat hogy az mszp bekaphattya etc..etc...

Aki ismeri a helyi közéletet az tudja miről beszélek, aki meg csak ossza az észt és fogalma sincs az itteni viszonyokról megmondja a frankót mindenki hülye rajta kívül.

Csak dialektikusan Uljanov csak dialektikusan....
bugajakab 2009.01.20 16:55:04
@Mitya Ivanov:
Bocs Mitya!

Igen trombitás meg a vidám vasárnapos társaság körülötte ez annó katasztrófa volt.
Páva Zsoltról lehet rosszakat mondani de 98-ig a város működött nagyobb eladósodás nélkül most körül lehet nézni...

A helyi fidesz számomra szimpatikus figuráiról: Hoppál Peti annó évfolyamtársam volt Kővári Janót régóta ismerem, az ÖPÉ-ből jöttekről csak jót tudok mondani a fidesznek is jót tettek szerintem és a liberális részt kiszorították.

A lokátor ügyekben támogatt(j)ák a civileket és ha nézed a pécs TV-n a közvetítéseket a megszólalásaik és kommunikációjuk sem a Nagy Csaba szinten vannak.
Összeségében én látok bennük fantáziát mert sok fiatal az élet más területén már bizonyított embert lehet találni köztük.
Na befejezem az ömlengésemet.

Szóval ez az egyformák dolog nem egészen volt korrekt a hozzászólásodban szerintem.
Mit kezd a brutálisan pártos magyar média azzal, ha kegyetlenül meggyilkolnak egy MSZP-s képviselőt? És mit kezd azzal, ha kicsit több, mint fél nappal később kiderül: a feltételezett tettesek egyike is MSZP-s? Szomorú téma kapcsán, de érdekes sajtókísérlet szemtanúi…..
bugajakab 2009.01.09 16:50:36
@tsabeeka:
Van egy magyar közmondás:

Amilyen az aggyisten....

A szoci kormányzat üti-vágja a vidéki önkormányzatokat mert túlnyomó többsége ellenzéki, engedtessék megszólalni a másik félnek is.

A 2002-es kormányváltás idején olyan tisztogatást csináltak hogy akad itt törleszteni való, a mostani gazdasági csődtömeg pedig a 7. éve regnáló vörös bárók kizárólagos bűne amit mindannyian nyögünk.
bugajakab 2009.01.09 18:00:13
@tsabeeka:

1.BARÁTOM AZOK GONDOLKODNAK A POLITIKA FOGALOMKÖRÉBEN AKIK NAP MINT NAP SZEMBESÜLNEK A DEMAGÓG POLITIKAI ANALFABÉTÁK KELTETTE CSŐDTÖMEGGEL.

2. A szociális rendszer nem értem hogy jön ide, gondolom a szocialista nyugdíjpolitikára gondoltál.

3. Megölték egymást közpénzt elsikkasztó kormánypárt emberei. Akik a mostani társaság szekerét tolják azokra nehéz részvéttel gondolni de megpróbálok.
Na jó: nyugodjanak békében. De csak mert ezt illik ilyenkor mondani. 2006 óta nem tudok emberként tekinteni azokra, akik még mindig Gyurcsány csapatában játszanak.
bugajakab 2009.01.09 18:28:56
@tsabeeka:

1. Nem CSAK, de amikor töltöd a gázártámogatási nyomtatványt, amikor a szülőfalud cigánytelepének lakói a faluba költöztetésük után a sorra törnek be a disznóvágások után családokhoz, amikor az iskolai meghívón fenyőünnepről olvasok valahogy a politika hirtelen bevillan... Nem tehetek róla én már ilyen földhöz ragadt vagyok, szívesebben készülnék a márciusi AC/DC koncertre.

2.-
3.Ember mindegyik csak van amelyik a törzsi fejlődésben visszamaradt. Amíg 2006 őszi sajnálatos események irányítói nem nyerik el a méltó büntetésüket addig ne hadováljatok itt nekem arról hogy milyen szép dolog a politikai sokszínűség.

Ezt a mostani kormánypártnak kellene mondani hogy szálljon le a titkosszolgálat az ellenzékről.