Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsíni

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha fiú, vegyünk neki Barbie-babát, ha Chicago Bears-szurkoló, kapjon Green Bay Packers mezt, ha pedig négyéves, adjunk neki dezodort vagy fogkrémet, aztán kenjünk mindent a Télapóra. Jimmy Kimmel az ABC egyik esti talkshow-jának műsorvezetője tavaly hirdette meg azt az akcióját,…..
dzsíni 2012.01.07 16:54:23
Van anyák napjával is hasonló, biztos bennük is nyomot hagy egy életre:

www.youtube.com/watch?v=LlJgMj8rmA4 itt mosóport kap az egyik.

Egyébként ez nem attól függ, h ki mennyire "viccesen" neveli a gyerekét? Engem pl. nem szivattak és én se tenném, de ismerek olyat akit igen és ő utólag se találja gonosznak, mert így nőtt fel.
Na, ezen is túl vagyunk, mindössze három óra alatt sikerült letudni az idei Oscar-gálát (volt olyan év, amikor négy és fél órásra nyúlt a bohóckodás), mindenki megkapta, akiről előre lehetett tudni, hogy megkapja, a technikai díjakat az Eredet, a fontosabbakat a Király beszéde…..
A mai kiválasztás tanulsága, hogy Éva lenne ismét a kiválasztott - ha nem élvezne védettséget. De - ahogy a prognózisomban jeleztem - Olivér lett a kiválasztott, aki meggyőződésem szerint Lacit fogja majd párbajozni hívni. Ha nem Lacit, akkor a kevésbé erős ellenfélnek tartott…..
Subba Szoptass szabadon! 2010.09.23 09:06:00
Rossz az, aki rosszra gondol! Borzasztó lelkesen megnyitottuk nyilvánosszoptatás.freeblog.hu oldalát, és teljesen megrökönyödtünk. Hát köszi, ezt inkább ne!!!   ..
A meglepő kijelentést Csókás András irodalompszichológus teszi Fekete István híres ifjúsági regényével kapcsolatban egy, a múlt heti Élet és Irodalomban megjelent tanulmányában. „A Tüskevár beavatási mű, méghozzá – nem félek kimondani – homoszexuális beavatási mű. Már a regény címe is tükrözi ezt a…..
Továbbra se tudjuk eldönteni, hogy mi ez a jelenség, mindenesetre az azóta valamilyen okból Miss Springként (:-D) futó, szüzességét árverésen áruló hölgy bedobta a törölközőt. Mint ismeretes, valaki egészen 26 millió forintig is elment a licitálásban, csak hogy ő végezhesse…..
dzsíni 2010.08.26 13:15:29
@Vudulány: Miért ő mit csinált?
dzsíni 2010.08.27 23:10:06
@Vudulány:

ja azt hittem ő is eladta vkinek a szűzességét :D
Leleplezzük és átadjuk az Ismeretlen Nokiás Doboz szobrát.Beszédet mond és bevezetést tart a korrupció művészettörténetébe Fuchs Péter, hivatásos szoboravató.Időpont: augusztus 25. délelőtt 11 óraHelyszín: BP, Szabadság tér, a mélygarázs lejárata és az új szökőkút…..
Dr. Dániel Péternek, az ősszel az MSZDP (az még van?) színeiben induló ügyvédnek nagyon nem tetszik a NENYI, facebook-csoportot is indított ellene, ahol a csoporthoz csatlakozó több ezer embernek megígérte, hogy ha személyesen kerül szembe a kifüggesztett dokumentummal, a tettek…..
-Kik játszanak ma, Ferikém, a németek? -Azok hát, Jancsi bácsi. Tettem is rájuk egy Károly Róbertet. Tudod, a foci az egy olyan sport, amit a hollandok, cse'szlovákok meg a magyarok játszanak, de a végén úgyis a németek nyernek. Még a Maradóna vagy a Pelé mondta egyszer. Jó kis…..
Modorosblog A Koránkelő 2010.06.24 06:00:00
Bármilyen éjszaka = MENŐ. Egy tökéletes, tabudöntögető cikk. Lehet, hogy én írtam? Talán itt ébredtem rá először, hogy kialakult és tökéletesen működő életritmusom nem valamiféle szégyellnivaló renyheség, számkivetettség jele, hanem valójában egy egyre…..
dzsíni 2010.06.24 18:30:59
@Modor Tibi: Teljesen indokolt lenne időzónát váltani, szerintem alapból színtiszta modoros sznobság, h ebben vagyunk..

Pedig mennyire király lenne, ha este még tovább sütne a nap, reggel meg nem égetné ki a retinámat, amikor még bőven aludni szeretnék. Amúgy is, kinek van szüksége nyáron reggel 5kor napfényre??
A drogokról vitatkozott a magyar rap két zászlóvivője a minap az echoTV-n, érdemes megnézni, Fanka 7:40-nél akasztana először. Külön felhívjuk a figyelmet a feltöltő nevére! Második, harmadik rész itt.  ..
Üdv. Néma Bob vagyok, és ezzel a poszttal szeretném felkészíteni/támaszt adni férfitársaimnak, akiknek még nem volt része az inváziós sereg támadásában.   Május végén, június elején újra kinyitnak a strandok: a mindenféle korú és származású fürdőzők serege…..
dzsíni 2010.06.18 13:44:50
@Közöd???:

a belgák azért szeretnek magyar nőket dugni, mert mi képesek vagyunk fogazás meg fintorgás nélkül szopni, és hallottunk már a szőrtelenítésről..

az olaszok meg eddig akárhánnyal találkoztam, nevetséges alakok..
dzsíni 2010.06.18 13:57:53
@F.house: teljesen igazad lehet, én a másik oldalt próbáltam árnyalni saját belga forrásból :) szerintem is pareto hatékony, csak nem a magyar fiúk szemszögéből :)
Az érveket innen vettem át:"01) A melegség nem természetes. Egy igazi amerikai visszautasít minden olyan természetellenes dolgot, mint pl. a szemüveg, a poliészter, vagy a légkondícionálás. 02) A melegházasság melegségre fogja bátorítani az embereket, ugyanúgy, ahogy magas…..
dzsíni 2010.06.18 00:25:47
@Epokit Drive: akkor a természetjog szerint a 3. személy segítségével történő mesterséges megtermékenyítés is tilos meg az örökbefogadás is? ott se pont apa és anya a szülők.. és a természetjog szerint nehogymár házasságnak nevezzék a meddő párok életközösségét?

Jaj de sántít ez.. A természetjoghoz meg semmi köze..
-Hol van már megint ez a szerencsétlen Pulsay? -Elég csúnyán fosik a bácskai ragutól, mondjuk ezzel nincs egyedül. -Gyengék vagytok mind, lekvármatyik. Én jóllaktam csipsszel. Ószy. -He? -Add már oda az Őkáemet. Hoztál, nem? -Persze. Hoztam párat Fater gyűjteményéből. Nem…..
dzsíni 2010.06.17 09:52:25
@Morgan LeFay: Én 12 évesen nem értettem, hogy mit akarnak a farkukon kiverni és miért. Azt gondoltam, h biztos vmi rúdhoz csapdossák viccből :D
Subba Buziverés a Klub64-nél? 2010.06.16 14:00:00
Nem kommentálnám a frissmeleg.hu (:-D) által lehozott levelet, a lényeg hogy most már nem csak zsidókomcsinégyévmúlvalógnifogtok vagyunk, hanem -ezek szerint- buzik is!„Nemzeti érzelmű magyarok. Így definiálják magukat azok az „emberek”, akik rám támadtak 2010.…..
Aki úgy érzi, hogy blogom lendülete mostanság megtorpant, az nem téved, de ennek csupán az az oka, hogy ugyebár itt a nyár és a szállodai WiFi elég gyenge a tengeren hánykolódó gumimatracomon.Nos ezek után mi más is lehetne a mai téma, mint az utazás, a nyaralás! Az utóbbi…..
dzsíni 2010.06.16 11:55:04
@Donald R. DeCicco:

én is úgy gondoltam Párizsban, hogy nem metróval megyek a Montmartre-ra, megnézem milyen a város "igazi arca", aztán egyszercsak én lettem az egyetlen fehér az egyész buszon, a falakon gyanús feliratok, a menetidő a célomig még 40 perc.. Egy élmény volt :D
Modorosblog Az expasim 2010.06.15 07:00:00
-Na nézzenek oda - mit eszünk ma, Bazsi? -Karbonárát, én csináltam. -Komolyan? De ügyi vagy. Carbonara... e una Coca-Cola... A volt barátom is állandóan a konyhában sertepertélt - mondjuk ő szakács végzettségű is volt. Ennél azért egy fokkal bonyolultabb dolgokat főzött…..
dzsíni 2010.06.15 10:18:15
@Sólyom Bátor:

Te nyilvánvalóan egy barlangban laksz, ahova most jutott el az első wifijel és egyszer egy kiránduló által elhagyott laptopról irogatsz, amit a saját atomtámadás elleni generátorodról üzemeltetsz, ugye?

nem tudni, mi a modoros hehe :)

Amúgy zseniális lett, már kétszer is elolvastam :)
Na ilyenről sem hallottam még, hogy a vizsgabiztos rosszul tudja, buktat, aztán a tanuló új vizsgáját neki kell állnia. Márpedig Krisi erről számolt be. Az új vizsga eredményéről még nincs hír, reméljük, nem szórakoztak vele a kollégák szolidaritásból... Érdemes elolvasni…..
dzsíni 2010.06.14 20:30:42
@mqqq:

most csak a gyengébbek kedvéért - mint mondjuk én - szerinted ha a szüret utcában állok a macisajtommal, akkor elkezdhetem mérlegelni, hogy ki, honnan, miért jön?

mert akkor én vagyok, aki miatt üvöltve ordítasz, ha mögöttem állsz, ugyanis ha én macisajtot látok mindenkit elengedek.. ez biztos ilyan autentikus női dolog..
Subba Twitter: Zimi kontra Index 2010.06.10 11:33:21
dzsíni 2010.06.10 15:52:45
@dzsíni: mármint értem én, h a dunában is alapból vicces, de hogy még azt se tudja, h budán/pesten van-e éppen..
Ilyen talán még nem volt, de scsaba1 hozzászólását egy az egyben át kell vegyem. Köszönjük szépen! (És szeretnék emlékeztetni mindenkit arra, hogy mi a közhelyekre koncentrálunk, nem a szakmai részére)   -Fiúk, fiúk, hát mit csináltatok - normálisak vagytok ti? -Mit…..
dzsíni 2010.06.05 16:39:22
Még az EU tagállamok között is problematikus lehet két különböző állampolgárságú házaspár válása, ha az egyik nem együttműködő, az alább új-zélandi feleséggel megspékelt ügy megoldhatatlan kiutazás nélkül.Tisztelt Uram!Utolsó nagyon erős kétségbeesésembe fordulok…..
A kedvenc street art csoportom ismét jót alkotott :) az egyik legjobb valósághekkelő kezdeményezés magyarországon... Hova tűntek Budapestről a kreatív fiatalok?..
Kibaszottul unom már ezt a mellényezést. Tudjátok, miért? Mert pontosan tudom, hogy nem lesz belőle semmi. Vonának be kell mennie a kis mellénykével, különben echte politikai miniöngyilkosságot követ el, és eddig politikája alapján azt gondolom, be is fog menni. Na de mit fognak…..
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
A blog kezdeti posztjaiban inkább nagyobb stílű szélhámosokkal foglalkoztunk: Borofsky, Beuys, Tunick mind-mind igen nagy hírnévre és sok pénzre tettek szert a kóklerságaikkal. Őket ezért sújtsa megvetés, van viszont egy olyan, sokkal népesebb kategóriája a szénbányába…..