Regisztráció Blogot indítok
Adatok
picifaxu

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes kérdés, hogy miért kell filmes lista a börtönös alkotásokról? Nos, azon túl, hogy sokan szeretjük az ilyen típusú filmeket, kétségtelenül színvonalas, érdekes és szórakoztató művek tartoznak ebbe a kategóriába. Persze a különböző filmes listák összeállításakor két kérdés mindig felvetődik az…..
Ami korábban történt, az itt elolvasható, a mostani részről elöljáróban csak annyit, hogy ez a jelentőségteljes pillantások epizódja volt, Tyrion, Tywin, Cersei, Shae, Sansa, Arya, Stannis és Dany is nézett olyanokat, hogy csak lestünk, a Ser Davost alakító Liam Cunningham pedig…..
Filmdroid TOP 10 Mozis gonoszok 2012.02.17 19:45:00
 TOP 10 rovatunk újra jelentkezik, ezúttal egy izgalmas témával. A mozi történelem 10 leggonoszabb karakterét, 10 igazi rossz fiút szedtem össze. Gyilkosok, pszichopaták, varázslók, Sith lovagok ékesítik a listámat. Itt van a 10 legrosszabb rossz, akiket nem lehet elfelejteni,…..
Totális cigány hatalomátvétel? Ha a szavazati jog kiterjesztése meg is valósulna, a cigányság szavazói súlya csak mintegy 2%-kal emelkedne. De még ez sem reális, hiszen eleve kevesebben mennek szavazni. A Véleményvezér blog szerzői őszintén meglepődtek, hogy a gyerekek után…..
"A Józsefvárosi (kínai) piacon vettem (volna) farmernadrágot. Pont az én méretemben nem volt, a feleségemében igen. Mint kiderült, a kereskedő egy magyar üzletmber volt, adott számlát a nadrágról, majd kaptam egy kézzel írt papírt, megkért, hogy menjek el ezzel a…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Sárdobáló Nemzetközi vizeken 2010.06.02 07:00:00
Mitől is borult ki a nemzetközi közvélemény a hétfői izraeli eset kapcsán? A kommandósoktól és az eset helyszínétől. A kommandósok bevetése valóban rossz ötletnek bizonyult, nemcsak azért, mert így nem lehetett elkerülni a halálos áldozatokat, de azért is, mert a hadsereg…..