Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S3r4ph

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az írásról, így gyakorlatilag a könyvek eredetéről, minden népnek van legendája, de azért leszögezném, hogy Thot istennek nyilvánvalóan nem sok köze van a dologhoz (itt kérnék elnézést az ókori egyiptomi vallás híveitől). A gondolatok megjelenítési formája a beszéd, és…..
A szerelmesek napján nincs szebb ajándék, mint egy dallal kedveskedni a hölgyeknek. Összeszedtük az internet színe-javát.   Sok pár úgy érzi, muszáj ünnepelniük a Valentin-napot, ám kapcsolatuk minősége már nem a régi. Nekik ajánljuk a Nefogazz zenekar Megtaposlak…..
S3r4ph 2012.02.13 09:57:19
Mielőtt belevágnék, annyit elmondok, hogy nem a régen minden jobb volt beszél belőlem amikor azt mondom, hogy "nem a jó irányba megy a játékipar". Nem a c64 előtt görnyedő hétéves kisfiú szólal meg, mert bár a mai napig bennem él ő is, közben azért voltak korszakaim,…..
A nigériaiak többet szeretnek dumálni meg drámázni azon, hogy elfogyott a banán. Sajnos nem értem mit vartyognak bocsiul. A végén azonban az akciójelenet kárpótol minket mindenért. Érthetetlen digitális trükkök, vérző autók és lehetetlen fegyverzet. Azonban egyszer legalább…..
S3r4ph 2012.02.12 11:11:24
Oké, először is, mi az hogy randiszimulátor? Ez egy Japánban népszerű játékstílus, tulajdonképpen egy kalandjáték, RPG- és tamagocsi-beütésekkel, anime-szerű, rajzolt környezetben, ahol a főhős célja az hogy becsajozzon. Aztán hogy ez a cuki mangaszemű lánykákkal való…..
S3r4ph 2012.01.10 14:15:26
@Felsmukk: Igen, a Yume miru kusuri az nagyon jó, és bár van benne dráma azért minden routenak nagyon szép befejezése is van.
Bátran ajánlható bárkinek aki ismerkedni szeretne a műfajjal.
A cikk annyiban egyébként hasznos hogy talán egy számukra eddig ismeretlen stílust szerettethet meg sokakkal akik kipróbálják.

Aki pedig tudni akarja milyen az igazi mocskos, degenerált perverz fertő az kérjen tanácsokat Umaitachitól.
S3r4ph 2012.01.10 14:30:32
@Umaitachi: Igen, de tudom hogy csak azért mert tsundere vagy.
A lenti videó ritka diadalmas pillanatot örökít meg: a Stallion83 nevű Xbox 360 júzer a Telltale Wallace és Gromit játéksorozatában unlockol egy 20 pontos achievementet, és ezzel eléri ötszázezredik gamerscore-ját. Annak, akinek az előző mondat kínai lenne: Xboxon majdnem az…..
IDDQD Ragequit ötmilliárdért 2010.10.14 10:40:12
Oké, kezdjük egy kis szlengmagyarázattal: mi az hogy ragequit? A legjobb családban is előfordul, hogy valaki úgy felidegesíti magát egy (tipikusan online, kompetitív) játékon, hogy leszáll elé a vörös köd, és mérgében kilép a játékból, uninstallál, talán még a játék…..
vérnyúl CommanDOOM 2010.07.16 13:14:00
Igen, én is láttam már hasonlót a neten, de gondoltam, ha kicsivel több energiát fordít rá az ember, akkor kicsivel tán jobb végeredmény is kaphat. Így született meg az én variációm a John Matrix témára. Bárki aki valaha játszott a DOOMmal (jójáték) és/vagy látta a Commando…..
S3r4ph 2010.10.07 20:35:57
Az év elején mi is beszámoltunk arról, hogy az Opera felvásárolta az AdMarvel nevű reklámipari céget. Azóta az ügyletet nagy hallgatás vette körül, egészen a mai napig. Mini-reklám Amint az várható volt, az Opera arra használta fel a megszerzett technológiákat, hogy egy…..
(Akinek nincs türelme a hosszú wall-of-textekhez, ugorjon rögtön a poszt végére, ott a lényeg.) Szóval az úgy volt, hogy 2009. szeptember 17-én négyesben lementünk a III. kerületi Galagonya borpincébe (ahova Hancut és engem szép főiskolás emlékek kötnek, és ahol a ház…..
Néhány hete jelent meg egy humoros sebességteszt, ahol laboratóriumi körülmények között tesztelik a böngésző sebességét, összevetve azt egy repülő sültkrumplival. A videó elég nagy nyilvánosságot kapott, mára már több, mint kétmillióan nézték meg, pedig azóta…..
Véget ért az első Opera designversenyünk nevezése, amit az ezredik blogbejegyzés alkalmából hirdettünk meg itt a blogon, és amelynek a fődíja egy Opera póló. Nagyon jó képek érkeztek, amelyeket használhattok háttérképnek vagy Gyorshívó háttérnek is: elég jobb gombbal…..
Ahogy írtam twitteren, ma már harmadszorra töltöm fel (3x2 óra) a különkiadást, de ez vár.   Külön arconcsapás, hogy EZT bezzeg fel tudtam tölteni. Imádom :) Pár óra múlva még egyszer megpróbálom, ha akkor sem jutnék sehová, akkor részemről mára ennyi és boldog…..
S3r4ph 2010.01.01 11:24:29
Az Algida a Magnum "édes kísértések" limitált szériájának átütő sikere után úgy határozott, újabb nagyszerű jégkrémeket dob a piacra jövő nyáron. Az ízesítésekről még nincsenek információink, azoban sikerült megtudnunk az új fantázianeveket, melyeknek a…..
S3r4ph 2009.11.29 19:40:35
Hála az égnek nem kell többet játszanom ezzel a borzalommal, mert 'Spocc' képes volt végigvinni az egészet és két videóban lezajlik az egész játék. Csodálom kitartását, mert én bár a kiegészítő klip óta továbbjutottam(hajó), rettenetesen meguntam az egészet. Interneten nem…..