Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fezen

52 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Változás történt tavaly óta a jegyárusító helyekben, ezért arra kérünk benneteket, hogy ne a rutinra, megszokásra hagyatkozzatok csak, hanem jegyvásárlás előtt ellenőrizzétek az árusítóhelyek listáját honlapunkon. Alapvetően egyszerűsödött a rendszer, elég egy nevet…..
Amennyiben te is felettébb kedveled, mikor elismert mesteremberek nemes svéd acéllal őrjöngve fűrészelik a koponyádat apró elemeire, mérget vennék rá, hogy minimum két Arch Enemy poszter díszíti a szobád falát. Vagy három, mint az enyémet. Mike Amott, aki korábban többek…..
Fezen Deep Purple a FEZENen 2013.01.16 12:51:20
Kevés legenda él és virul napjainkban, és még kevesebb teszi tiszteletét közülük Székesfehérvárott. A Deep Purple viszont alsó hangon is legenda, mától pedig hivatalos, hogy amennyiben a Föld 2013-ban is forogni fog, ők bizony itt lesznek! Helyszínt a FEZEN Fesztivál biztosít a…..
PROGRAMOK:   0. NAP 1. NAP 2. NAP 3. NAP EXKLUZÍV BEMELEGÍTŐ     JEGYÁRAK:       Napijegy 0.nap - exkluzív Egyéb napijegyek (Cs-P-Sz) 3+1 napos bérlet 05.31-ig 3990 Ft 3990 Ft 7990 Ft 06.30-ig 4990 Ft 4590 Ft 9490…..
Fezen PROGRAM - 0. nap 2012.05.24 09:30:00
0. nap 08.01. szerda Exkluzív programok (külön belépővel)   Al Di Meola Budapest Bar Ferenczy György és a Racka Jam Harcsa Veronika Quartet + Gyémánt Bálint Vörös Janka Group   0. nap 08.01. szerda Bemelegítő bulik (Háromnapos bérlettel ingyen látogathatóak. A…..
Fezen PROGRAM - 1. nap 2012.05.24 09:30:00
1. nap 08.02. csütörtök   30Y Beatrice Cadaveres Casket Garden Don Gatto EGO Project Fókatelep Fueled Hősök Insane J.A.M. Kalapács Lord Machine Head Mystery Gang Ocho Macho Paddy & The Rats Pearls Of Roxette Péterfy Bori & a Love…..
Fezen PROGRAM - 2. nap 2012.05.24 09:30:00
 2. nap 08.03. péntek   Akela Alvin és a Mókusok Anna & The Barbies Audio Love Nation Bloodiest Colombre Band Copy Con Cry Baby Deep Inside EDDA Heaven Street Seven Kiscsillag Kowalsky Meg A Vega Kreator Magashegyi Underground Moby Dick Paradicsom Pigs Might…..
Fezen PROGRAM - 3. nap 2012.05.24 09:30:00
3. nap 08.04. szombat   Bohemian Betyars Brains Calman Cherry Bomb Chicane Colorstar Dalriada Dandy B2B Jámbor Depresszió Doghitters Dr. Hoffmann Ephorosz Fekete Bárányok Firkin Ganxsta Zolee & A Kartel Ideas Jimmy Van M Konflikt Korpiklaani Mangod Inc. Manic…..
Friss zenék a FEZEN-en: a thrash metal legnagyobbjai közül augusztusban a Testament látogat el a FEZEN-re. A fémlegenda tavasszal megjelenő, új albumát a fehérvári MÁV-pályán mutatja be az országnak. A tömegeket mozdító 30Y hatalmas pörgést garantál – a zenekar ősszel…..
  Teljesíti fesztiválozói kívánságát a FEZEN: a Kreator hoz német thrasht és egy vadiúj korongot a fesztiválra. Erős táncszekcióval indul a nulladik nap Fehérváron: Ferenczy György és a Rackajam a soul, a blues és a rock ’n’ roll szívbe fészkelődő és sejtekbe hatoló…..
Fezen Metálforradalom a FEZEN-en 2012.05.07 14:42:00
A „márciusi ifjak” metálforradalomra készülnek a FEZEN-en. A múlt harcait megzenésítve a svéd metálbanda, a Sabaton robbantja ki újra augusztusban Fehérváron. A hamarosan új albummal jelentkező zenekar mellett a hard rock szombathelyi urai is fellépnek a FEZEN-en, hiszen játszik…..
Fezen Fémhuzal, gitárhúr, FEZEN 2012.05.07 14:10:00
Augusztus elején gitárhúrok fonják körbe Székesfehérvárt: a nulladik nappal bővülő FEZEN-en a világ legjobb zenészei pengetnek.   A fúziós jazz pionírja, a többször a világ legjobb jazzgitárosának megválasztott zenész és zeneszerző, Al Di Meola koncertje nyitja az…..
Fezen FEZEN 2012 2012.02.20 14:07:00
Kíváncsiak vagytok kik lesznek az idei FEZEN Fesztivál fellépői? Lájkoljátok a fesztivál hivatalos facebook oldalát, ott tudhatjátok meg az első neveket...hamarosan... ..
 Dream Theater – As I am, Subscribe – Bitter Boundary, Quimby – Autó egy szerpentinen,  Irie Maffia – What’s my name, Ignite – Bleeding.Tudtok jobb listát? Ha igen, rakjátok össze a sajátotokat az idei fellépők dalaiból, és küldjétek el…..
 Szeretnétek nyerni bérletet vagy napijegyet? Ha igen, nincs más teendőtök, minthogy feltöltitek a FEZEN Fesztivál facebookos üzenőfalára (facebook.com/FEZENFesztival) kedvenc fesztivál vagy más bulifotótokat (nem kell , hogy fezenes legyen, de fontos, hogy a jó ízlés határain…..
Fezen Richie Kotzen és Dragonforce 2011.05.02 16:23:00
 A Poison és a Mr. Big gitárvirtuóza, Richie Kotzen is játszik a Fezen fesztiválon. Az amerikai gitáros, énekes, dalszerző pénteken lép fel a nagyszínpadon.  A DragonForce szintén a 2011-es Fezen fellépők között van. A londoni power metal zenekar, hosszú keresgélés…..
 2007-ben már fellépet az Ignite a Fezenen, idén pedig ismét visszatér hozzánk a kalifornia dallamos hardcore/punk zenekar. Pénteken este láthatjátok őket a nagyszínpadon. Téglás Zoliék a koncert után is maradnak a fesztiválon, hiszen Zoli Band néven ismert "mellék"…..
 Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is sávosan emelkednek a jegyárak, megéri tehát korábban megvenni a belépőt. Április 30-ig például mindössze 6000 Forintért juthattok 2011-es fesztivál bérlethez. Napijegyet jelenleg 3800 Forintért vehettek.(részletes, további jegyárak…..
Fezen DREAM THEATER a Fezenen 2011.04.06 13:56:00
 A progresszív metál első számú zenekara, a DREAM THEATER is fellép a 15. FEZEN fesztiválon! Az amerikai zenekar új lemezének európai turnéja keretében augusztus 4-én játszik Székesfehérváron.   ..
 A 2011-es fesztivál lesz pontosan 15. Fezen. Eddig is próbáltunk évről-évre előrébb lépni, fejleszteni, de most, a jubileum kapcsán, reményeink szerint még több változást fogtok tapasztalni. Az egyik elsőként bejelentett volt ezek közül, az időpontváltozás. Az eddigi…..
A tavalyi Fezen egyik legjobban várt fellépője volt a Therapy? – Udo mellett – akkor azonban a frontember, Andy Cairns szemműtétje miatt meghiúsult a koncert. Idén mindenképpen szerették volna kárpótolni a rajongókat, így a Volt fesztiválos felkérés ellenére a Fezenen…..
Még kilenc nap és huszonegy-két óra van hátra a kapunyitásig, de már megérkeztek az első fezenezők... Céljuk: simábbá tenni nektek az idei szezonzárást Fedőnevük: piros és sárga gépek Képek a tovább után. ..
A Beatles már a végét járta, akárcsak a hatvanas évek, amikor zenélni kezdett az idei Fezen fesztivál egyik legismertebb fellépője, a brit Uriah Heep. Akkor még Spice néven, de 1970-től már a Charles Dickens Copperfield Dávidjából kölcsönzött névvel léptek fel Anglia szerte. Az…..
Nézegettük az eddig beküldött képregényeket (tudjátok, képregény-pályázat), és rájöttünk, hogy ez remek érzés... ezért döntöttünk úgy, hogy kitoljuk a határidőt, és egészen augusztus végéig várjuk a rajzokat. Így nektek több időtök van kitalálni, átgondolni,…..
Fezen Új helyszín a Fezenen 2010.08.12 13:40:18
Új helyszín lesz a fesztiválon a Gain Up Partyzóna (a Jäger Bar helyett, így azt ne keressétek). Ezzel méginkább nyit a Fezen az elektronikus zenék kedvelői felé. Lesz itt break beat, drum and bass, és egyéb remek ütemek. Mindez Embryo (http://www.myspace.com/embryofun)…..