Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyadam

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Országgyűlés hétfőn, október 26-án 328 igen szavazattal, 29 nem ellenében, 4 tartózkodással elfogadta és csütörtökön a magyar közlönyben is közzétette a Nemzeti Ifjúsági Stratégiát. 2007 szeptemberében a stratégia kidolgozását egy szakemberekből álló csoport kezdte…..
És egyben a legveszélyesebb is! Számtalan kép, és leírás bizonyítja, hogy a kulccsont alatt átmenő piercing elkészíthető, azonban ez a piercing ha rosszul csinálják meg, akár halálhoz is vezethet!Tulajdonképpen elég ha a páciens anatómia elrendezése kicsit elüt az átlagostól…..
nagyadam 2009.09.17 20:55:57
Ritkán nevez Naiv Ügyfél bárkit is "bűzös borz"-nak, nem is nagyon emlékszem precedensre, hajdúsági olvasónk, Kekecke,  viszont igazi indulattal borzozik, ugyanis egy biztonsági őr ordított vele, karon ragadta és ráncigálta, amiért motoros felszerelésben akart pénzt…..
Egy gyönyörű állapotú, szörnyű kínokat elszenvedő szatír márványszobra került elő Rómában, egy amerikai ásatáson. Az American Institute for Roman Culture 2006 óta folytat feltárásokat a Villa delle Vignaccenak nevezett, Kr. u. 2. századi luxusvillában, amely talán…..
nagyadam 2009.08.08 13:22:48
  Beadtuk az OVB-nek az aláírásgyűjtésről szóló igényt, szóval a projekt elindul. Úgy tervezzük, hogy augusztus 20-a előtt az OVB hitelesíti a gyűjtést és az jogerőssé válik szeptember 5-ig.  Ez esetben 60 napunk lesz összeszedni az 50 000 aláírást.…..
Kétségkívül terjed a hír az ifjúsági törvénnyel kapcsolatos aláírásgyűjtésről, Szóval íme néhány feltett és fel nem tett kérdésre válasz.   Mi ez az egész? Az ifjúságügy terepe a családon és iskolán túli terület, alanyai a magukért már igen, másokért még…..
A Nemzeti Ifjúsági Stratégia tervezete 15 éves távlatban igyekszik megoldást felvázolni az ifjúsági korosztályokkal kapcsolatban megjelenő problémák társadalmi célok és közfeladatok tekintetében (itt fontos a társadalmi célok vs. állami feladatok különbségtétel, hiszen a…..
Oscar WildeFiatalkorunk meggondolatlanságait könnyedén palástolhatjuk tapasztalatlanságunkkal, de mi a helyzet a későbbi tetteinkkel, vagy azok hiányával? Az ifjúságnak nyilván sokszor fontosabb dolga van (legyen az munka, tanulás, szórakozás, vagy szerelem), mint saját…..
nagyadam 2009.06.14 12:07:21