Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kukoid.

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kötöttségek nélkül Coming out 2009.09.02 12:48:00
A világ talán legnagyobb kisebbségéhez tartozom. A Föld lakosságának kb. 10%-a mindig is ilyen volt, és mindig is ilyen lesz. Másságunk genetikai eredetű, egyszerűen így születtünk. Nem csak emberek lehetnek olyanok, mint én, megfigyelhető ez a jelenség az állatvilágban is. Korábban üldöztetésben…..
Nagyon úgy néz ki, hogy már az idén elkezdődik az első élőszereplős Star Wars-tévésorozat forgatása, mégpedig Prágában, mert ugyan Budapest, illetve valamelyik vidékre telepített stúdióváros is szerepelt George Lucas szűkített listáján, de a cseh kormány nagyobb…..
Kukoid. 2009.08.27 09:59:55
Dánielnek cégének 13 millió forintért sikerült vásárolnialízingelnie egy olyan BMW 520D-t, ami egy hónapon belül motorhibával örvendeztette meg. Igenám, de a Mondial Biztosító operátora rosszul pötyögte be az alvázszámot, ezért nem találták a rendszerben, azaz szerintük…..
Mi, romák, akik felelősséget érzünk magunk iránt, az alábbi követelésekkel állunk a kormány, vagy úgy általában az állam elé: Követeljük, hogy a kormány tegyen meg mindent az uzsora felszámolása érdekében! Az állam nyomozza ki az uzsorások önkormányzati és rendészeti…..
Kukoid. 2009.08.15 08:48:55
Bréking: a Cinematrixban olvasott MTI hír szerint George Lucas a Star Wars sorozatot július elején még első sorban Csehországban, másodsorban Magyarországon forgatta volna, most azonban a hírek szerint az adózást kedvezőbbnek látják hazánkban, és első helyre kerültünk a…..
A nyár előhozza az egészen extrém Naiv Ügyfeleket. Ismerkedjenek meg Negyvenesefeggyessel, aki összesen 340 kilométert utazott egy villányi bortúráért, miközben annyira rühelli a bort, hogy a pincéhez érkezve egy pillantást sem vetett a célpontra, viszont minden áron Forma 1-es…..
Kukoid. 2009.07.13 13:47:18
Legalábbis Ausztráliában semmiképpen nem, ugyanis a The Chaser's War on Everything című viccesműsor készítőit két hétre letiltották az ország tévéképernyőiről, miután legutóbbi műsorukban volt egy szegmens, amiben halálos beteg kisgyerekekkel viccelődtek, az ausztrálok…..