Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angol68

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 23 éven aluliaké a juniorbajnokság 2011.08.01. 16:09 Hblog..
angol68 2011.08.01 20:05:12
@Zdrast: Vicc amit a juniorokkal csinálnak ...amig nem voltam érintett nem hittem el.Bocsánat Kalap, Bocsánat Illés Marci, Bocsánat Lufi, Bocsánat Harmati Dávid és minden érintett 90 91 92es gyerekek és szülők, nem hittem el...BOCSÁNAT!
Csütörtökön tartotta rendes és egyben tisztújító közgyűlését a Budapesti Sztárok Sportegyesület, közhasználatú nevén a Bp. Stars. A két éve felnőttcsapattal bővült utánpótlás-nevelő egyesület az utóbbi időben számos belső problémával küzdött, ezért a hírek…..
angol68 2010.06.06 19:10:31
Iiro Sutinen augusztus 1-jén érkezik a budapesti utánpótlás-nevelő klubhoz, folytatódik a hagyomány, Kalle Valiaho és Lasse Viitasaari után ismét finn tréner dolgozik a felsőbb korosztályoknál. A 28 éves új edző nevezettek évfolyamtársa volt a vierumäki egyetemen. A fiatalember…..
Ötvenpercnyi óriási teljesítménnyel és tökéletes védekezéssel nyerte meg a 2010-es A csoportos világbajnokságot a cseh válogatott. A kevésbé esélyes csapat a döntő estéjén jobban játszott, mint a gólt szerezni sokáig képtelen, ezért az idő múlásával egyre inkább…..
Négy játékos számára befejeződött a felkészülés az ifjúsági vb-re. A 32 fős bő keretből 26-an maradtak. Kedden 18.30-kor az Icecenterben Szlovákia U17-es válogatottjával játszik a magyar szelekció. Utána jelöli ki Bob Dever szövetségi edző a Lengyelországba utazó 22 fős…..
angol68 2010.04.07 07:09:45
@nézőtér:
amit írsz viccnek rossz
kekeckedésnek meg gyenge
www.regi.icehockey.hu/reg06/pont_statisztika_ifi09.php
angol68 2010.04.07 09:17:22
@nézőtér:
nem sajnos nem akarom érteni...
nem veled kekeckedem
én úszó voltam így nehezen tudom elfogadni a szubjektív értékrendet...
Nagyon olyan érzésem van, hogy Bobnak most a külföldön játszókra van szüksége.És van egy furcsa érzésem olyan mint a magyar futballban mindig a külföldiektől várjuk a csodát az itthon maradtak meg ..és hol tart a magyar foci..Háry tényleg zseni..láttam, de az itthoniak közül bőven beférne még egy két gyerek a keretbe mert semmivel se rosszabbak mint a külföldön játszók..sőt...
Nagyságrenddel több játékos van a korosztályban, akikben megvan a nagy lehetőség, értékelte blogunknak Kercsó Árpád az idei kölyökbajnokságot. Az is kiderül, ezt tartja a mester mind közül a legértékesebb bajnoki címének, és jövőre már három korosztályban kíván…..
angol68 2010.03.12 12:47:55
@canadien:
Hála az égenek MAC-os vagyok..vagyunk.Eddig ott sem volt divat ez a párgyerekes játék.Mostanáig.
Az ifi-s korú gyerekem ugyan így végigjátszotta ezt a korosztályt..nem a "sztár" gyerekek közé tartozott.De játszott.Hol többet hol kevesebbet...Megint mondom, nem jó irányba indult el ez a rivalizálásnak nevezett izébigyó, nem a gyerekek érdekeit szolgálja csak pár edző szülő per pillanatnyi örömét...
Sportolsz?
nem...
???
pedig jégkorongoztam kölyök koromban...és bajnok csapat tagja is voltam
naaa, ééésss?????
Az automatikusan járó kétmérkőzéses eltiltáson túl a fegyelmi bizottság nem szankcionálta a 31 éves csatár fejre ütéseit. Márpedig a felvételek tanúsága szerint legalább az egyik eset szándékosnak tűnik. Emlékezetes, a játékvezető, az ellenőr és más helyszínen…..
Felfokozott a várakozás a hetedik Detroit Red Wings–Pittsburgh Penguins meccs előtt. Tizennegyedszer fordul elő az NHL történetében, hogy hetedik csata dönt a kupa sorsáról. Tények sorolásával próbálunk esélyeket latolgatni. És megint lehet szavazni is. Ahogy az NHL hivatalos…..
Beszéljünk akkor sorozatunk a legkényesebbhez témájához érkezett. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján sokan a magyar jégkorong gyorsabb fejlődésének a gátját látják a mai magyar játékvezetés színvonalában. Az edzők és a szurkolók rendszeresen a bírókat szidják, joggal…..
angol68 2009.06.13 03:17:31
Azt hiszem érdemes lenne azon is elgondolkodni, hogy vezethet Árkovics úr mérkőzést a saját fiának-csapatának...
hogy vezethet mérkőzést a miskolci edző testvére a miskolci csapatnak(hazai pályán)...
hogy miért kapja meg a MAC 2-3 mecsen keresztül az egyébbként nagyon dekoratív Katikát...
Ugyan akkor valaki írta, hogy a pályán teljesen másként látszik egy két esemény mint a lelátóról, ez teljesen jogos ez így van.De azt hiszem akkor is a bírón múlik az itélet, és pl. a serdülő döntőt érdemes lenne levetíteni játékvezetői továbbképzéseken...igaz kikaptunk, de példaértékü volt a játékvezetés.Valami hasonló felfogásban kellene a következő szezonban is fújni.
1 -0 a PINGVINEKNEK :O)))))
Pedig nem a hazai "sztárjátékvezetők" fújtak...
Így utólag is gratula.
Egyszóval tudnak jól fújni ha akarnak és sajnos tudnak mérkőzéseket is tönkretenni...
még egy észrevétel.
A fiaméknak az ifiben való induláshoz el kellett végezni a bírói tanfolyamot.4 alkalom, tankönyvek nélkül...milyen értéke van egy ilyen tanfolyamnak?Ha már elvégezték akkor nem kellene legalább előkészítő-mérkőzéseken egy képzettebb bíró oldalán akár harmadik bíróként "gyakorolni"?Ugyan így 3-4 alkalmat kötelezővé tenni ...ingyen.Hát ha valaki rákap az ízére.Elvileg ezek a srácok 6-7-8 év korimúlttal rendelkeznek, és saját élményekkel rendelkeznek, hogy mi a megengedhető és mi nem...pl:nem véletlen, hogy Gebei P. olyan játékvezető amilyen...
na befejezem mert nézem a DÖNTŐT!!
HAJRÁ PINGVINEK!!