Regisztráció Blogot indítok
Adatok
subidubi rókaprém

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem sugározhatják az LSV, azaz a Vajdasági Szociáldemokrata Liga kampányfilmjét Szerbiában, mert gyűlöletkeltőnek találta az ottani NMHH. Nenad Čanak, a párt vezetője a 17 másodperces szpotban a szerb olajcég, a NIS privatizációjáról beszél. "Milošević elvette tőlünk a…..
subidubi rókaprém 2012.04.17 23:05:55
@Pisi Misi: Sajnálom, de - ha tetszik, ha nem - Vajdaságban elég régóta a szerbek vannak többségben. Pár klikkel rákereshetsz Magyarország etnikai térképeire a Google-ön egészen a 18. század közepéig visszamenőleg...
Valóban voltak betelepítések (1948-ig 240 000 ember, zömében szerbek) és sok magyart valamint szinte az összes németet kitelepítették (Nyolcadik Offenzíva), de ez nem volt akkora horderejű, hogy Vajdaság etnikai összetétele lényegesen megváltozzon. Hát ez van.
De ha nekem nem hiszel, íme:
lazarus.elte.hu/hun/maps/1910/nepek.gif
Már az év legelején mozgalmasan indult a tüntetési szezon, és a műfaj szerelmeseinek nincs miért aggódniuk, tavasszal további nagyobb megmozdulások várhatóak. De nem olyan kiélezettek, mint amilyenekre sokan számítottak. A nagy létszámú - bár szokás szerint…..
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
Nem akartam azokról a méltatlan, lealacsonyító és a legsötétebb ork szellemiségről árulkodó vádakról szót ejteni itt a blogon, amelyekkel a ballib médiahorda beiktatása óta folyamatos ostrom alatt tartja a nemzet egységét megtestesítő köztársasági elnököt. Azt gondoltam,…..
Az EU nem ismeri a történelmet. Pontosabban: régiós szomszédaink az EU-ban nem ismerik el a történelmet. Történt ugyanis, hogy a magyar EU-elnökség brüsszeli installációja egy szőnyeg, amelyben Magyarország 1848-as térképe illusztrálja az európai forradalmi hullám legteljesebb…..
Nem bírta férje nélkül a megpróbáltatásokat a Való Világ 4 egyik játékosa. VV Gina (mostantól jobb, ha hivatalosan is nevet változtat) VV Kristóf nejeként híresült el a villa lakóinak sorsát követő tévénézők körében, volt neki szőke haja, legalább két tetkója,…..