Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crecky

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hezitáltam, kisautóblogra való-e a Sierra lefestése, vagy sem. Aztán rájöttem, hogy tökéletesen helyénvaló itt kitárgyalni a dolgot. Sivatagi festésű Rolls Royce páncélos Nagyon egyszerűen meg tudom magyarázni. Kezdjük azzal, hogy játszós autó, tehát kicsit erőltetett módon…..
Lovelymerick Rejtelmek 2011.09.03 13:54:00
Tovább időzve az ír vízszolgáltatásnál: tegyük fel, meg akarom mosni a kezem, de sem megégetni, sem lefagyasztani nem szeretném. Szóval, tegyük fel, langyos vízre vágyom, de ez fogad a fürdőszobában. Mégis honnan lesz langyos folyó vizem? Tényleg nem csoda, hogy Isten egy…..
– Vitya, megvan még a CZ tartályod? – kérdeztem telefonon, de a válasz helyett egy szívrohammal küzdő férfi mélyről jövő hörgését hallottam. – Nem gondolod komolyan, hogy felteszed a Yamahára? – mondta a döbbenettől szaggatottan, minden szó után kapkodva…..
Ez általában az a hiba, amire lehet készülni. Mert többnyire extra zajjal jár, mellesleg meg szól előre a kipufogós, a futóműves, még a szomszéd fekete macskája is leszokik átmenetileg arról, hogy befeküdjön a kocsink alá, mert még ő is érzi – baj lesz ebből. Le fog szakadni…..
Belsőség Autóbuzik karácsonya 2009.12.25 14:27:00
Üdvözlet a lázgörbe túloldaláról! Hogy ma se maradjanak autós történetek nélkül, egy vödör tea és egy slájmhegy közül kikukkantva írok a kedves olvasónak. Péter fiam alig beszél még, de az autómárkákat már tudja. Az első szó, amit kimondott, a Renault volt, bár akkor…..
szirszarjaim Izé 2009.09.03 09:11:00
A Volkswagen Typ 181, másnéven Kurierwagen ("Futárautó") egy érdekes darab. És nem csak azért, mert Angliában Trekkernek, Amerikában Thingnek, azaz Izének, Mexikóban pedig Safarinak hívják, hanem például mert a Kübelwagen („Vödörautó”) örökösének tartott kisautó a Bogár…..
crecky 2009.12.03 02:11:40
Belsőség Találkozás a múlttal 2009.11.21 08:29:00
A VW T sorozatról érdemes azt tudni, hogy pontosan 60 éve rója az utakat, az első változatot 1949 novemberében mutatták be és most éppen az ötödik generációnál tart, illetve inkább az öt és felediknél. Magyarországon a VW-nek mindig nagy volt a rajongótábora. Nyáron egymást…..
crecky 2009.11.21 14:31:12
@GiXXXer: elnézést helyesbítenék. Nem T2-vel kezdődött. A bogár belső kódja Typ1 volt, a transporteré Typ2 de ettől függetlenül a t1,t2,t3 elnevezésben a t betü nem typ-t hanem transportert jelent. ezért t1-gyel kezdődött.
 Megint itt az ideje, hogy vegyek valami vackot kétszázért. Épp ki se hevertük a Subarus bukót - ott 800 ezerbe került az autó eladása - amit egyébként az új tulajdonos totálkárra tört azóta. Ő köszöni jól van. Így néz ki, tessék, ha ilyet akarnak csinálni, a sztrádán…..