Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ttswcob

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2010.01.29 09:31:00
Három új szereplő is lesz a Glee első évadának második felében. Az egyik rachel nagy ellenfele lesz (éneklés tekintetében), a másik Kurt barátja, a harmadik pedig egy Mercedes-jellegű fickó. A Spike Tv is be akar szállni a talkshow-bizniszbe, de nem Conan O'Briennel, mert annyi…..
Amikor elkezdtünk foglalkozni a magyar kereskedelmi-, kábel- és közszolgálati tévék elmúlt tíz évének összefoglalásával, óhatatlanul is két klasszikus közhely jutott eszünkbe, az egyik a kis pénz, kis foci, a másik meg a kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk. Nem lehet nem…..
ttswcob 2009.12.31 12:38:45
Élő adásban köszönt el a nap-keltés stábtól Betlen János, egyben üzent is az állás nélkül maradt kollegáknak: "találják meg a boldogságukat" - írja a Marketing és Média.Ide kapcsolódik, hogy a Borsonline információi szerint Gyárfás Tamás felajánlotta Medveczky…..
ttswcob 2009.10.07 06:43:42
@kiricsizoltan: Oké, értem. Szerintem meg, aki egyszer feltesz egy ilyen kérdést, az onnantól már lehet bármennyire jó, de valamiért kitermelte az agya azt a helyzetet.
Persze nyilván érezhető a hozzászólásaimból, hogy már eleve "ugrom" bármire, amit Veiszer Alindától hibának vélek, tekintettel arra, hogy látok egy rettenetesen koravén lányt, aki ebben találja meg élete értelmét, hogy ő "nagy, komoly felnőtt", és félrebillentett fejjel kérdez a köztelevízióban. És ő lágy és halk, ő bölcsész, ő szemüveges.
Ezekért nem értem, hogy "legalább Veiszer Alinda". De ez az én problémám :)
Két hete még csak találgatások voltak arról, hogy megszűnhet a 10! a TV2-n, de a mai Bors szerint a műsorvezető Szorcsik Vikinek lejárt a szerződése a csatornával és azt nem hosszabbították meg. A munkanélküli színésznőnek rengeteg hitele van, ezért aggódik a jövője miatt és…..
Ma este indíta útjára a Viasat3 a többszörös Emmy-díjas 30 Rock című vígjátékot, aminek magyar címként A stúdiót adták (mindenképpen kifejezőbb, mint a 30 Rocefeller Plaza-ból, azaz az NBC televíziós társaság székházának címéből gründolt eredeti). A sorozat egy…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.06.12 09:30:00
A tegnap nálunk is jelentett Letterman-Palin botrány tovább dagad, már John McCain egykori republikénus elnökjelölt is úgy éreztem neki is meg kell szólalnia az ügyben, és finoman elküldte Dave-et a picsába. Palin mindeközben nemet mondott Letterman meghívásának, mondván, ő…..
ttswcob 2009.06.12 21:07:01
@sixx: a technikai megvalósításban is szégyent vallunk, mert ott az 54 perces műsort 60 perc alatt veszik fel. naponta. és amennyivel kevesebb írója van Fábrynak, annyival ritkábban jelentkezik.