Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lóbogár

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na a mandarinék meg most visszabasztak. A színvonal ugyanaz, a megvalósítás mintha már direkt lenne ugyanolyan primitív mint a szegfűs buziknál. Lehet jól szakállat, bajusztot, hajat, rasztát meg szemöldököt rakni a szocik D'Artagnan-ának:D A Hitler bajusz természetesen ül, ezért…..
Makaóból komppal mentem át Hong Kongba. Egy óra az út, negyedóránként mennek a TurboJet-nek nevezett kéttörzsű katamaránok. Cégen belül vagyok: a régi és új Lisboa szállodáknak és kaszinóknak ugyanaz a Stanley Ho a tulajdonosa, mint ennek a hajózási vállalatnak, nem hiába…..
lóbogár 2009.12.04 19:35:20
-Mondta egy rendőr olvasónknak akinek autóját egy BKV busz törte össze. A buszvezető először észre sem vette, hogy kanyarodás közben (az ívet levágva) összezúzta a Passatot. Olvasónk rádudált, a vezető leszállt a buszról, majd azzal vádolta meg az autóst, hogy Ő ment bele.…..
lóbogár 2009.11.22 20:29:52
@figyelem:
Na idefigyelj, te elkényeztetett, burokban élő , budai úri hülye:
Mielőtt kinyitod azt a barom pofádat, tanulmányozd a KRESZ-t , tanulj meg vezetni, és empatikusan viselkedni.
Ha mindez sikerül (amit erősen kétlek, a fenti hozzászólásaidból kikövetkeztetve), akkor gondold át , hogy kiket, és miért jelentgetsz fel..
lóbogár 2009.11.23 07:45:21
@Secnir:
"az a helyzet, hogy (akármilyen szar is a felfestés) az egy kétsávos út, ami két sávra kanyarodik ki"

Az a helyzet, hogy egyáltalán nincs felfestés, tehát ott csak egy sáv van, akármilyen széles is az út.
lóbogár 2009.11.23 08:52:15
@Secnir:
A felfestés nem lekopott, hanem soha nem is volt. Az hogy két lámpa van, nem jelenti azt, hogy ott két sáv is van: csak akkor lenne, ha útburkolati jellel lennének elválasztva. (KRESZ 9.§)
Azért Fekete Pákót megdobták már néhány sötét poénnal, de az Áll az alkuban minden eddiginél messzebb mentek a magyarul csak alapszinten beszélő, a közép-európai valóságban viccesen csetlő-botló feketék megalázásában. Persze rasszista viccek nélkül egy egészséges…..
Subba A hét videója: Betyársereg 2009.11.06 13:19:00
Megalakult a betyársereg! Honlapjuk is van, olyan érdekes menüpontokkal, mint például a Betyáros cselekedetek ma, vagy a Híres betyárok ma. Kedvencem a címlapról: "A büntetett előélet nem kizáró ok, hiszen a betyárok többségének van priusza... Figyelem! Betyárpóló és a…..
Rendben, az RTL Klub lelopta Britain’s Got Talentet. Nem csak úgy felskiccelték emlékezetből, hanem lemásolták beállításról beállításra, jelentről jelenetre a szabályokkal, a látvánnyal és a zsűrivel együtt. Még jó, hogy a műsorvezetőket nem kell feliratozni. Csakhogy…..
  Érdeklődtem az ORFK-n: nincs olyan statisztika, hogy taxisok több balesetet okoznának, mint bárki más. Vélemények az azonos című írásunkról...
lóbogár 2009.09.23 11:03:07
@lnbaci:
A Zónások a taxisoknak is a legalja.
A főnökük érdekeltségbe tartozó cégtől (ha megnézitek milyen márkákkal járnak tudni fogjátok melyikről van szó) kell autót vásárolniuk, fizetniük a részleteket, és az egyéb költségeket, amik havi több százezerre rúgnak. Ezért éjjel-nappal kint vannak az utcán, és nem ismernek sem istent, sem embert.
lóbogár 2009.09.24 09:33:31
@manny:
Szerencséd, hogy a KRESZ vizsgán csak ikszelni kell, azt az egyet talán még le tudtad írni helyesen! :)
1962. A világ egy gombnyomásnyira van az atomháborútól, Graham Hill Forma-1-es világbajnok lesz a BRM-mel, idehaza megszületik Kalapács Józsi, a négyéves Michael Jackson pedig tátott szájjal nézi, ahogy a harlemi Apollo-színházban egy éjszaka alatt a Soul Keresztapja lesz James…..
Fantasztikus termékkel próbálja megfogni a svédek és portugálok elleni vb-selejtezőktől feltüzelt magyar focirajongókat a Hervis. A Nemzeti Sportban közölt hirdetésen látható szurkolói pólók ábrája fenomenális. A selejtező csoportunkben szereplő válogatottak zászlófejű…..
lóbogár 2009.09.02 12:31:17
  Nem az a baj, ha valaki jobbról előz. Szabálytalan, de nem vagyok én rendőr. A gond akkor van, ha ezt úgy teszik, hogy tudják: a végén le kell majd szorítani a belső sávban autózót. Vélemények az azonos című írásunkról...
Most, hogy nyugat felől a 35 helyett jött a 15 fok, nem éri meg kinti programot szervezni. Ezért is segítünk most, hogy ne unatkozzatok. Zsuzsanna kalandja a mostanában valahogy kevésbé szidott kétkerekű járművön, kerékpáron ülő lányhoz fűződik, aki sok társához hasonlóan…..
lóbogár 2009.08.29 23:14:36
@zgabi:
A feleségemet, a gyerekekkel együtt kb. ugyanennyiszer akarták elgázolni a Külső Szilágyin , amikor zöld jelzésen haladtak át a "zebrán".
Ezúton is megkérném a sok büdös parasztot, akik a környékről járnak be dolgozni, hogy ha ennyire nem tudják megkülönböztetni a piros jelzést a zöldtől, akkor inkább járjanak vonattal, ott talán nem tudnak akkora kárt okozni, mintha egy fél családot kiírtanának az autójukkal!!! Köszönöm!
lóbogár 2009.08.29 23:33:07
@CApa:
Ez mindennapos a Vágány utcában. Pedig ott még arra sem hivatkozhatnak, hogy a gyalogosok miatt nem mennek a kerékpárúton, mert ott a gyalogosforgalom=0.
Mégis rendszeresen az úttesten közlekednek, feltartva a buszokat, amik nem tudják megelőzni őket a dupla záróvonal, és a szembejövő forgalom miatt.
lóbogár 2009.08.30 08:27:04
@zgabi:

Valszeg pont olyan időpontban jártál arra, amikor pont nem volt ilyen, de elhiheted, hogy napi rendszerességgel megtörténik.
Amúgy meg ha szoktál arra tekerni, felhívnám a figyelmedet arra, hogy a Vágány-Dózsa kereszteződésben NINCS elsőbbségetek a kanyarodó járművekkel szemben, ugyanis a kereszteződés előtt minden irányban ki van téve a "Gyalog és kerékpárút vége" című tábla. Ezt csak azért tartom fontosnak megjegyezni, mert úgy suhantok át lassítás nélkül a gyalogátkelő helyen mintha az direkt nektek lenne odafestve. Csak annak köszönhetitek, hogy nem tipornak el ott naponta több tucat drótszamarast, hogy az autósok figyelnek rájuk. Bár még így is előfordult, hogy a baromarcú nekitekert teljes gázzal a már félig befordult busz hátsó kerekének. :)
A tipikus "mindenki tudja, hogy így van"-téma a vidéki buszsofőrök feketejegy-biznisze, bizonyítani nehéz, a jelenségről ugyanakkor sokan beszámoltak már, ezúttal Tilosaz Á. Hanga panaszolja be az érdi buszvezetőket. Helyi olvasóink egyetértő vagy cáfoló leveleit…..
lóbogár 2009.08.11 21:02:22
@kispista2:
Hogy miből fizesse ki a Volán a tisztességes bért????
Tudod mennyibe kerül pl. egy Salgótarján-Budapest havi bérlet???
75 ezer Ft!!!!!
Tudod mennyit keres egy ezen a vonalon dolgozó sofőr??? Ha a 130 ezret megkapja, akkor már jó hónapja volt. Ha a bruttóját számolod akkor is kb. 3 bérlet árát kapja meg egy egész havi munkájáért.
Lehet osztani, szorozni, mennyi haszna van a cégnek a sofőr melójából!
A magyar rocksztárok a legdurvábbak, van hogy két doboz sört is ledöntenek koncert előtt. És ne legyenek kétségeink: az is előfordul, hogy "túladagolják az érzelmeiket, a bulit, az alkoholt, a cigit". Náluk csak a haveromék durvább arcok, akik ketten ittak meg egy üveg…..
lóbogár 2009.07.10 21:05:49
@doboslewy:
Menj már a faszomba, a műmájer dumáddal, úgy iszol, mint egy nő! Wazz, mi még a P.Mobilon, meg a Kuglin , meg a Stresszen nőttünk fel, az újpesti meg a csepeli melósban. Nekünk csak a Lóbányai Homályos volt a büntető, meg az almabor! Mit tudsz te a 80-as évekről, akkor nőtt fel az igazi magyar rocker nemzedék! Akkor még vertek minket a rendőrök a babos kendő miatt, akkor még összeütöttek a diszkósok a rockerekkel..:))
Ma reggel történt velem, hogy megpróbáltam munkába jönni. Mondjuk ez minden reggel így van, viszont nincs mindennap árvíz. A múlt héten elővigyázatosságból nem jártam a rakpart közelében sem, hétvégén meg nem követtem a vízállást. Reggel megkérdeztem a feleségemet, nem…..
GT nehezményezi, hogy hiába szeretett volna sztereó rádiós telefont venni, sem a szolgáltató, sem a gyártó oldalán nem talált erre vonatkozó egyértelmű információt. Végül megvette és persze nem azt kapta, mint amire számított. Nem nagy dologról van szó, mindössze egy alsó…..