Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szurazi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Air Power Blog Videoriportok 2010.04.23 23:59:00
Videók az útjaink során felhalmozódott nyersanyagból. Ne várjatok profi filmeket, csak egy kis digit gép videó-üzemmódjáról van szó, melyet azért használok, hogy a fotók és jegyzetek mellett "mozgó" benyomás is maradjon. Erre a bejegyzésre mindig be fogom linkelni…..
Helyi idő szerint negyed kettőkor lezuhant a radomi repülőnapon a Belorusz Légierő 61. vadászrepülő ezredének (Baranavicsi) kismagasságú bemutatót végrehajtó, fekete 63-as oldalszámú Szu-27UBM típusú repülőgépe. A gép személyzete, Alekszandr Marfiszkij és…..
Légi díszelgés mellett Budapesten, a Nemzeti Sírkertben eltemették tegnap Németh Gábor nyugállományú alezredest, a kecskeméti 2. század, a Dongók egykori parancsnokát, a MiG-29-es első hazai bemutatópilótáját, aki 1994-ben először mutatta be a nagyközönségnek a típust a…..
szurazi 2009.08.17 11:49:20
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..