Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kriss06

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itthon valahogy tabunak számító témáról írnék röviden, mert minden évben úgy érzem elég egyedül vagyok hozzáállásommal. Már jó pár éve nem köszöntök senkit nőnapon önszántamból. (Munkahelyen jó pofát vágok a dologhoz, de kimondani ott sem mondom), de mindezt több szempontból is meg tudom indokolni,…..
kriss06 2017.03.09 17:38:16
Én is csak egyet érteni tudok, viszont tovább mennék. Szerintem, a Valentin napon kívül, az anyák napja is tökéletesen beleesik a ebbe a kategóriába egy szemernyit sincs több létalapja vagy a értelme, maximum hagyománya. Az egész üzlet, semmi több soha nem tartottam nőnapot meg Valentin napot, vesztem már össze barátnővel is emiatt. "Miért nem megyünk el az xy éterembe?" azért mert az összes marha odamegy azért tele van meg amúgy is másfélszer annyiba kerül minden. A virág meg a csoki is ugyanez, 1000 forintos fonnyadt rózsa helyett inkább költsük el valami értelmesre.
Azzal a baj inkább ha a másik (ne adj isten harmadik) fél rákényszerít, barátnőnél ez még oké legfeljebb összevesztek velem is volt már, de ha egy ilyen felületes, nyálas, pénzelhúzás alapú baromságon képes összeveszni a lány akkor kalap-kabát. Nyilván az ilyen dolgok a kapcsolat elején kiderülnek és amúgy maguk az ilyen napok egy tök jó módszer a felszínes hülyék kiszűrésére.
Az anyák napja az ennél sokkal rosszabb, ugyanis barátnőt választhat az ember, anyát nem. Jó pár éve egyszer anyukámnak is elmondtam az álláspontom intelligensen kifejtve, nagyjából úgy ahogy freddy leírta most. Egy nap bőgés és több hét duzzogás lett a vége... igen nyilván én voltam a barom, nyilván megbántam és mai fejjel eszembe nem jutna felhozni. Akkor is azért bátorkodtam mert a Valentin napot ő maga is hülyeségnek tartja, de az anyák napja az aztán marhára más. Azóta inkább veszek egy doboz csokit, hogy béke legyen szigorúan hetekkel a nap előtt nem díszdobozosat, a simát amibe több ugyanannyi pénzért.
Igazából csak tanulságnak írtam le, illetve kéredzném, hogy szerintetek hol a különbség? Mert szerintem ugyanaz a recept "vegyél csokit/virágot mert mindenki azt csinálja" semmi több teljesen mindegy minek hívják a naptárba.
  Rövid filmkritika a The Tortured (Megkínozva) c. filmről.Info: http://www.imdb.com/title/tt1017464/..
A The House Of The Dead kapcsán megint felvetődött ez a Left 4 Dead marhaság, és korábban is rengetegszer elmondtam 1-2 sorban a véleményemet erről a sorozatról, de itt és most bővebben kifejtem nektek miért is húzom a számat, amikor a Left 4 Dead szóba kerül... Kezdődött minden a…..
      Elindult a 3. LaLee's Games évad! Kezdésképp egyből nagy fába vágom a fejszémet és kapásból egy játék-trilógiát mutatok be, mégpedig a The House Of The Dead sorozat 3, PC-re is megjelent részét. Mostanában rengeteg Reactor videót néztem, úgyhogy…..
Kérdezz-felelek videók! 2010.08.11 21:36:08
Nos, barátaim, a nyílt napon csak 1 ember volt ott (Koponya a Yeshno blogról), remekül elvoltunk 4 óra hosszat, egyszóval sikeres volt a nyílt nap. Sajnálom, hogy nem lehetettek még többen jelen a rajongóim közül, de semmi baj - jövőre is tartok nyílt napot,akkor remélhetőleg…..
kriss06 2010.08.24 10:09:29
@Dark White: Kár, hogy kicsúsztál az időből, 21. volt az uccsó nap ez van... Bár amilyen rendes Reactor úgyis válaszol ezekre is.

Egyébként arról, hogy a nyílt napon csak egy ember volt te is tehetsz. Mivel 29. szóltál, hogy 31. nyiltnap, hagyhattál volna egy picit több időt is nem gondolod?
kriss06 2010.09.25 19:15:19
@ControlError: Azét mert nincs videokártyája, a fél bejegyzés erről szól te agytröszt.
Rossz PC játékok sorozat Gemini 2010.08.19 21:52:00
Csak nem bírtam abbahagyni... De most már abba fogom, mert Gemini nagyon gyatra. Ezzel sosem fogom tudni aktiválni a következő embert... A videó végén nagyon látványos kivégzést láthattok. ..
kriss06 2010.08.20 11:53:25
Ebben a videóban a legalapvetőbb füst-trükköt, a füstkarikát mutatom be, illetve magyarázom el, hogyan is kell csinálni. A karcoló hang ismét a kamera hibája. További trükk-ötleteket, ajánlásokat szívesen fogadok. ----------------------------- Zene: The Sims OST - Neighbourhood…..
Egy morbid, ám szórakoztató flash-játék sorozat bemutatása. A Dark Cut nevű remek, "műtős" sorozatot mutatom be, de nem egyedül, hanem jóbarátommal és Rossz PC Junioros szerkesztőtársammal, Killával. (Hatalmas mega-köszönet a hangokkal végzett munkája miatt neki!) A…..
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
    Egy oltárian aranyos és gyönyörű kis kalandjáték egyenesen Csehországból!  ----------------------------- Játék Info: Fejlesztő: Amanita Design Kiadó: Amanita Design Év: 2009 ----------------------------- Zene: Deftones - Hole In The Earth..
      Íme, az első 'Kérdezz - Felelek!' felhívásra érkezett kérdések válaszvideói. Köszönöm szépen a kérdéseket, elképesztően sok - több, mint 250 - kérdés érkezett, ez bőven felülmúlta azt, amire számítottam. A kérdések többségére (kb. 230-240-re)…..
Visor és Othala példáját követve én is készítettem egy ilyen videót!A kérdéseket Október 9-ig küldhetitek el!!!! FiGYELEM !!!Egy kis változás lesz a videóval kapcsolatban:Október 9-11-ig nem leszek itthon, úgyhogy azon a hétvégén nem esélyes az első videó. Attól függ…..
kriss06 2009.09.30 16:52:33
@AR5T7: B*meg mennyi kérdés!!! De te most komolyan gondolod, hogy válaszolni fog ezekere??? Most őszintén mi a franc közöd van a szexuális életéhez, meg vallásához, mega családjához és még sorolhatnám... a 77 kérdésedből minimum 50 iszonyatos pofátlanság. Te közzé tennél ilyen dogokat a neten magadról??? Hogy jut egyáltalán eszedbe ilyenek kérdezni??? Mit éreztél amikor ezeket kérdezted??? Ugye nem gondoltad komoly hogy válaszol ezekre a nem kicsit tolakdoó kérésekre?!
kriss06 2009.09.30 19:42:55
@-=RockerLaLee=-: Parancsolj: www.wowgirl.eoldal.hu/cikkek/erdekessegek/ismerkedo-kerdesek valami csajoldal ismred meg szerlmed vagy valami hasonló.
LaLee's Blog Between Delusions 2009.09.17 23:42:46
Remélem közületek sokan szeretik a metalcore műfajt, és ezen kívül szerettek új, feltörekvő együtteseket meghallgatni, ugyanis egy igazi különlegességem van a számotokra.A párom öccsének osztálytársai összehoztak egy metalcore együttest, melynek neve:Between DelusionsEgyelőre…..
LaLee's Blog Ismét pár nap off... 2009.08.29 11:46:00
Holnap végre-valahára költözök Szegedre, albérletbe. Az Internet még kérdéses dolog, bár nagyon remélem, hogy pár nap alatt megoldódik az egész. Előreláthatólag egy ideig nem leszek jelen, de ha visszatérek, akkor neki is látok a következő bemutatónak.Update: ha minden igaz,…..
  A Dave Mirra's Freestyle BMX nevű borzalom után nem sokkal jelent meg ez a remek játék, amihez hasonló tudomásom szerint nem jelent meg azóta, ez az egyetlen profin kivitelezett BMX-es játék. A játékban általam eddig felfedezett trükkök és speciális trükkök listáját INNEN letölthetitek. Ha nem…..
Na ez is megvolt. Kicsit tartottam tőle, hogy túl kaotikus lesz, de az ottani adminisztrátorok segítettek nekem. Sokan írták, hogy az ő kérdése nem került be. Egyrészt nagyon sok volt, illetve ők válogatták ki a kérdéseket, úgyhogy én csak azokat láttam, amelyekre…..
  PiPi barátommal közösen mutatjuk be ennek az 'igencsak' mafla játéknak, az érdekesebb részeit.   ----------------------------- Játék Info: Fejlesztő: Electronic Arts Kiadó: Electronic Arts Év: 2009 ----------------------------- Zene: Chevelle - The Fad Torture Killer -…..
kriss06 2009.08.07 11:59:48
@fallerv: Nos ezért tudja, hogy Viktornak hívnak mert ő egy varázsló és lelki szemeivel megkerestett téged. Sőt még azt is tudja, hogy 1996 március 15.-én születtél félelmetes nem? Ja és az indás adatlapodon is rajta van. LaLee igazi neve nem Lajos (mégkevésbé Lajoska) de ha elolvasnád a GYIK-et tudnád tekintve, hogy ezzel kezdi! (apropó nem ártana ha elolvasnád a GYIK-et ha rendszeresn látogatod az oldalt, és még te akarsz szerkeztő lenni). Még valami LaLee világosan elmodta töbszöris, hogy ő az oldal EGYETLEN szerkesztője ettöl függetlenül te rendkívül kotnyeles mardtál (mondhatnám, hogy tolakodó vagy pofátlan) tekintve, hogy a kommentek (PONTOSAN!) 40%-a a tiéd ne kommentelésbe öld az unalmadat jó?!
Egészen szerencsés hét a mostani.Két általam megjelölt helyre is felvettek. Az egyik a SZTE-BTK Anglisztika (magyarul: Szegeden angolt fogok tanulni). A másikat meg láthattátok, ha jártok a Rossz PC Juniorok Blogra. Teljesen meglepődtem, hogy elfogadták a jelentkezésemet, de örülök…..
  A 2. "évad" első játékbemutatója, amelyben egy abszolút ismeretlen, mégis kiváló játék kerül bemutatásra.Vigyázat! Poén- és izgalommentes "bemutató" videó! Csak saját felelősségre!A 2. részben a filmjelenet a 'Blöff' (Snatch) című…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.23 18:42:00
Már készül a videó. Ez egy olyan fos játék, amely igencsak megihletett hülyeségekre. És ennyira agresszívvá szerintem eddig csak az Airborne Hero és a Heat of War tett...Az egy dolog, ha egy játék rossz, de hogy minden erejével az legyen a szándéka, hogy idegileg kicsináljon, az…..
kriss06 2009.06.23 19:34:15
@Ricsi 2354: Nem hiszem, az a játék olyan szar, hogy abból plusz 2 részt csinálni fizikailag lehetetlen teljes lelki, ideg, és agyi összeomlás nélkül.
@Zomb!eboy: Szerintem is.
Előzetes, promo videó a LaLee's Games sorozat 2. "évadához", ahol az (új) intro készítésének folyamatába tekinthettek bele.Külön hatalmas köszönet Mónimnak és PiPi barátomnak az ötletekért és a segítségükért.(Megjegyzés: a videó készítése során egy kutyának…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.15 20:14:00
Már tesztelgetem az új alanyt. Elvileg egy olyan játék következett volna, amely a Lulát überelte volna "Azt a rohadt élet, ilyen játék pedig nincs!" szempontból, de technika okokból azt csak később mutatom be.A következő videó két különálló részből fog állni, majd…..
kriss06 2009.06.16 12:19:54
@arciro: Nem vagy egyedül, szerintem is baromság hogy félszáz ember arról diskurál ki az első a kutyát nem érdekli. Ilyen alapon 52. vagyok hú de király... persze hiába koptaton én a billentyűzetet úgyis folytatódni fog de akkor is jólesik ez ellen kampányolni.
Wolfi elkészítette első és állítása szerint utolsó videóját :) Szerintem kár volna befejezni  ..
Az intróból szerintem le lehetett volna vágni egy kicsit, de nem gond, hajrá, több videót :)..