Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsenja

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sleep @ Wigwam/Club 202, 2012. május 12. Matt Pike sorban áll Albertfalván, a Club 202-re átkeresztelt Wigwam pultja előtt Red Bullért. Talán fél ház lehet, illetve lesz majd, ekkor még csak negyed, a magyar sztónerek szinte észre sem veszik, nem zaklatják; atlétában és farmerban…..
Az I'm With You igazából nem hogy újjászületés nem lett, de még csak nem is változott sokkal többet a zenekar annál, mint amikor mondjuk a Californication után előálltak a kicsit hippis, melankolikus By The Wayjel. Úgy tűnik, olyan erős a rutin a zenekarban, hogy a Frusciante-tól…..
Zsenja 2011.09.02 19:07:51
"25 éve vagyok vegetáriánus, nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Emiatt csodásan nézek ki, de borzasztóan szenvedek tőle." (Ezentúl minden munkanap reggel kirakunk egy idézetet, a kommentekben pedig lehet találgatni melyik híres ember mondta. Aki elsőnek kitalálja, az a…..
RED HOT CHILI PEPPERS, 2006. DECEMBER 6., BÉCS, STADTHALLE Beck Zoli a sofőr, de mivel külön vettük meg a jegyeket, csak a helyszínen derül ki, hogy Zoliék fent, valahol a lelátó magasában fognak ülni, amíg mi lent, a színpadtól alig 8-10 méterre állhatunk. Irigyelem is magunkat…..
TOPLISTÁK AZ ELŐZŐ ÉV TERMÉSÉBŐL A statisztika alapján,(amit rendszeresen nézegetek) naponta kb. 20-25 ember látogatja a blogot és ezúton jelezném mindegyikőjüknek,hogy ez nem egy zártkörű klub,szóval nyugodtan kommentelhet bárki.A témát főleg a toplista miatt hozom…..
  Az itt látható kép a Stonerblog szülinapján készült a félblogról. Mindenki örült! (őrült?) Azonban most szeretném megköszönni a bandáknak, hogy eljöttek pénzt, időt és energiát nem sajnálva, a hatalmas havazás ellenére és lejátszották mindenki agyát.…..
LE GRANDE RESTAURANTE      Na,én meg itten kívánok béeszt ezzel a barom videjóval,hogy ne a Stonerblogot csúfítsam vele.Remélem begyön majd az arcodnak ez a felvétel,ami sajnos magyar nyelven nincs fent sehol,de szerintem ez így is kurvajó.    ..
 Újra előjövök ezzel a dologgal, mivel valóban egy évesek leszünk. Felteszem ismét a kérést/kérdést. Kinek mit jelent a Stoner, vagy a Stonerság illetve a Stoner zene. Írjátok meg és ha úgy gondoljátok, gyüjtsetek össze egy-pár dalt, ami számotokra leírja mindazt ami…..
 Ezt is megértük...  Olyan élményben volt részünk a kedvesemmel, amiről még az unokáinknak is beszélni fogunk.  Autóval vágtunk neki a nagy útnak, Wovbagger, BruceWayne, kedvesem és én. Koncert előtt már ott voltunk egy fél órával, de mire bekavarodtunk a…..
Orange Sunshine - Love=Acid Space=Hell  ...azt nem tudom, de ez az album ékes bizonyítéka annak, hogy  1971-ben, már volt (mai) stoner rock, hívjuk azt akár psychedelic motor-blues-rock-nak anno. Ez az album 2003-ban (is) megjelent és a szokásostól eltérő hangzást…..
Queens Of The Foo Zeppelin Supagroop       FlyingDutchman hívta fel figyelmünket (köszönjük) a következőkre: A pletykák beigazolódtak: Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana) Josh Homme (Queens Of The Stone Age, Kyuss stb.) John Paul Johnes (Led Zeppelin) jelenleg zenéket…..
A tavalyi szopás után sokan bizonyára letettek arról, h. New Orleans leghíresebb metalsupergroupja egyszer eljut hozzánk is.Azonban mikor híre ment az összes létező fórumon, h. idén jún. 23-án bepótolják az elmaradást, azt már minden magára vmit adó…..
Lángoló Gitárok A Nap Szara 2009.06.18 17:25:43
Ha valaki esetleg nem értené, hogy miért tart ott a magyar zeneipar, ahol éppen tart, azaz a béka segge alatt hat méterrel, benne a fekáliában nyakig, az vessen egy gyors pillantást erre a sajtóközleményre, majd a Műre, amiben a könnyűzene minden gyermekbetegsége előjön, inkluzíve…..
Hulk - Cowboy Coffee & Burned Knives (2005) És ha már az előbbiekben ennél a társaságnál (ex-Kyuss members & their Amigos) tarottam álljon itt ismét a belga Hulk lemeze, melyet a hírhedt drokktanyán (nem, nem Tőserdőn!)  Rancho de la Luna studióban rögzítettek…..
MICHAEL HEDGES : ORACLE(Helyrerakós jóság)               Nagyon segítős zene,amit főleg Baje-nak ajánlanék,mert szerintem ő is legalább annyira szarul van most mint én.Másnaposság-gyógyításban még a Federico…..