Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diódejó

12 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok Találtam egy jó videót sz.tem nézzétek meg nagyon jó zene :) Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo LoveRemélem tetszett. Most ez a kedvenc zeném :)Üdv:BarndyA Technika Csodái, fejlesztések, tudomány, tudományos felfedezések ; Az univerzum rejtelme, Mindent az…..
Durva ez a cikk róla, katt ide: MNO Egy videó amit szintén érdemes előtte megnézni: Hát nem tudom. Elgondolkodtam kicsit. Mivel láttam azokat a videókat amely az amerikában lezajlott terror cselekmény feltárására szántak, és hát meg kell mondjam elmorfondíroztam rajta. Nem az…..
Az örökbeadott kutyus már a 2. napja van az új gazdiknál, és egyenlőre nagyon úgy látszik hogy megfelelően beilleszkedett az új és végleges gazdikhoz. Szép kis helye van. Nagyon kedvesek vele, és ő is nagyon jól viselkedik. Verus még e héten meglátogatja valamelyik nap…..
Mónika gyorsjelenti shoppingolásból, hogy aki csak amiatt menne be az üzletbe, inkább menjen az Árkádba, mert 10 ezer forint lett a vásárlási limit az ingyenes parkoláshoz: Szeretném figyelmeztetni a gyanútlanul az Örs Vezér téri IKEA-ba betévedő és netán nézelődni kívánó…..
Sziasztok.A tegnapi napon a vasrnap mentett kutyust sikerült jó, és szerető gazdihoz adni :) Nagyon örülünk neki, hogy jó helyre került és biztosak vagyunk benne, hogy tényleg teljes szívükkel fogjk szeretni a kutyust mind a háromfős család.Berci végre hazatért!…..
Brutális biztonsági rést fedezett fel naiv függönyvásárló az IKEA-ban, miután laptopját a bútoráruház értékmegörzőjébe helyezte végső nyugalomra. Mire visszaért, a gépet simán elvitték előle. Kiderült ugyanis, hogy a gyerekmegőrző személyzete mesterkóddal gyakorlatilag…..
Diódejó 2010.03.21 03:01:47
@Deniga: ennél szebben csak akkor tudtam volna elmondani, ha rímekben teszem ugyanezt mint te! :)
hakereselesnemtalalsz.blog.hu
eletempercei.blogspot.com
moviesforyou.blog.hu ;
mindennapokmindene.blog.nlcafe.hu
market-inga.blog.hu
Gábor a néphagyományos szétosztogatás helyett megpróbált pénzt csiholni gyermeke napok alatt kinőtt ruhakészletéből a Baba Expón, de főleg szomorú tanulságokkal gazdagodott: Szeretném veletek megosztani több sorstársam esetét. Mint a címből kiderül a Baba Expo nevű,…..
Gábor nemrég egy parfümnyivel lett szegényebb, miután föladta a bőröndjét Ferihegyen. Akkor a panaszát elküldte az illetékeseknek is és most megérkezett a válasz: a kommunikációs vezető szerint a szinte kizárt, hogy a Budapest Airport Zrt. alkalmazottai nyúlták le az üveget, de…..
Két bankártyás mókát is kaptunk, az elsőnél a fenti adatlapon egy konferencia szervezői kérték el a résztvevők minden kártyaadatát, a másodikban viszont maga a Microsoft próbálta megtudni Tibortól a titkos azonosítóját. Az ilyen megoldásokkal a bankok sem értenek egyet és…..
Végre egy nap itthon :) Ma egész jól telt a nap. Alig játszottam valamit, viszont egy csomó dolgomat megcsináltam! :) Legalább haladtam :) Na jó most megyek, megnézek valami filmet.Sziasztok! szobafestés,mázolás,tapétázás,szoba festés,építőipari…..
Neked nekünk és mindenkinek Zene 2010.03.19 09:34:00
Sziasztok, most találtam egy olyan számot, amit nagyon megszerettem. Az együttessel, zenéjükkel eddig nem voltam közelebbi kapcsolatban, de ez most nagyon megtetszett: Quimby - Ajjajajj    Linkje: http://www.youtube.com/watch?v=BtP9Ugc5Eu8 Azért a videoját is beillesztem: (ha…..
Gábor tulajdonképpen olcsón megúszta, csak egy üveg parfüm tűnt el a feladott bőröndjéből, de bármennyire is megszokott, tökéletesen érthető és jogos a felháborodása. Kedves Homár, ha már a Budapest Airport válaszra sem méltat, akkor legalább szolgáljon tanulságul a…..
Valentin vélhetően megtanulta, hogy piszlicsáré hiba miatt többet nem fogja szervizben hagyni a telefonját. A tavaly februárban vásárolt Nokia N85 szinte azonnal meghibásodott, a főpanel cseréje után pedig a rádió romlott el benne. Na, ezt már nem kellett volna…..
Vajon a kínaiak kit anyáznak, amikor a harmadszor cserélt alaplapú noteszgép negyedik javításánál a szerviz benyögi, hogy lejárt a garancia, innentől fizetős? A fenti videóból épp ez derül ki. Naiv ügyfél megelégelve a szituációt besétált a legközelebbi HP-kimérésbe és…..
Egészen bizarr az alanti történet. Első olvasásra egy rakás kérdés kívánkozik kifelé. Létezik-e még egyáltalán videómagnó? Miért lopna el valaki egy új korában is értéktelen tárgyat, ami nemcsak használt, hanem rossz is? A kérdéses videó valószínűleg nem ér sokkal…..
PoPe jól megszívta, akkreditált nyelvvizsgát akart a főiskolai felvételije előtt, de végül nem vizsgázhatott, a főiskoláról is lemaradt, és egy csomó pénzt követelnek rajta. A 2f nyelviskola győri tanfolyamának oktatóitól a diákok arról értesültek, hogy a kurzus végén csak…..
Diódejó 2010.03.16 11:58:08
@Sasfióka: Igaza van a sasfiókának, mert valóban add be peresítésre, ha így tréfáskodnak veled. Ha meg többen is vagytok a csoportból az a legjobb mert közkeresetivé fajul a dolog. És mivel megtévesztés, és még a titeket tanító tanárok is meghallgathatóak, és nem fognak tudni mondani semmit amely a suli vezetőségét támasztja alá, akkor rajtból nyert az ügy. Igaz kerül az elején némi lóvéba a fellebezés, meg azügyvéd, de le kell verni a sulin.
hakereselesnemtalalsz.blog.hu/ ; eletempercei.blogspot.com/ ; moviesforyou.blog.hu mindennapokmindene.blog.nlcafe.hu
Amikor beposztolunk valami nyugati jó példát, általában hamar jön a kontrázás. A Gáláns ajánlat a maynoothi Tescóban című bejegyzés ragadtatta írásra Pannit, aki játékot vett Bécsben karácsonyra. A dobozból hiányzott az egyik legfontosabb kiegészítő, ezért hősünk…..
Bajban a szocialista párt afrikai platformja!Nem a Homár-olvasók elleni bűncselekmények, hanem különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt kérdezték ki pénteken Fürst Györgyöt a Központi Nyomozó Főügyészségen. Tehát még a terézvárosi, MSZP-s…..
Pompás, a Homár ollója hegyére illő sztori H. Éváé és G. Zoltáné, bár ők talán nem röhögnek rajta annyira szívből. Az Elmü olyan abszurd váddal illeti olvasóinkat, amilyet direkt se lehetne kitalálni. Éváék bejelentést tettek az ELMÜ-nél, hogy a villanyórájuk túl sokat…..
Diódejó 2010.03.12 13:53:51
@reunalla: igazad van abban hogy lennie kell főkapcsolónak, azonban azt kivitelezni, hogy NE a villanyórákba legyen szerelve a konkrét lakásnak a kapcsolója, az már hatalmas plusz költség lenne. Mert a villanyóra az ELMŰ tulajdona, és képzeld el hogy az országban 10 millió darab van belőle. Na most ezeket le kéne szerelni, és a csatornázásba belekötni pulsz egy eszközt (megint 10 millió darabról beszélünk) Irdatlan költség!!!
hakereselesnemtalalsz.blog.hu/ ; eletempercei.blogspot.com/ ; moviesforyou.blog.hu mindennapokmindene.blog.nlcafe.hu
Diódejó 2010.03.12 14:02:09
@reunalla: bocsi, igazad van kismegszakító van, hibásan mondtam. Viszont akkor is horror az összege minden lakáshoz kicserélni... Elnézést a bocsánatért a fogalmazás ért rosszul :D
hakereselesnemtalalsz.blog.hu/ ; eletempercei.blogspot.com/ ; moviesforyou.blog.hu mindennapokmindene.blog.nlcafe.hu
Diódejó 2010.03.12 15:10:22
@szita szita péntek: akkor kérvényezd baszki és ne rinyálj! De ne felejtsd el hogy egy bürokratikus és monopol helyzetben lévő szolgáltatóról beszélünk melynél az ilyen változtatásokat végigvinni a lehetetlennel határos... öccsém mit kell így lázadni...
Mit tesz a Tesco-alkalmazott, ha a vevő a pénztár hibájából teljes árat fizetett a leértékelt lámpáért? a.) kiröhögi, ha szólni mer, meg is alázza b.) semmit c.) visszafizeti a különbözetet d.) visszafizeti a teljes árat A retorikai alakzatból sejthető, hogy a d.) lesz a jó…..
Megdőlni látszik a legenda, ami szerint az OMV atomra terrorizálja a kutasait, akik emiatt nem merik vizezni a benzint. Márton robogója még karácsonykor fulladt le egy OMV-tankolás után. Szervize szerint "erősen vizes" volt a 95-ös benzin, ám panaszára sem a magyar, sem…..
Kriszta harmadik évre bevállalt hűségét pofátlansággal jutalmazta a T-Home, amikor az ígért változatlan havidíj helyett az új előfizetőknek járó összeget számlázta ki neki újra és újra. Kriszta még a fogyasztóvédőket is riasztotta, egyelőre nem túl sok sikerrel. Tisztelt…..