Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judfin

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kemény meccsen verte Lengyelország Nagy-Britanniát, a mi dolgunkat is megnehezítő királyságiak az első harmad után vezettek, a másodikban és a harmadikban egy-egy gól esett, azt azonban már ellenfél lőtte, 2-1. A lengyelek visszavágtak a tavaly, hazai környezetben elszenvedett…..
Eljött hát a nagy nap, hamarosan kihirdetik, ki garázdálkodhat egyedül a műtőben selejtes hőseink közül. A futóbolond Izzie, aki mellett most is ott csücsül és kommentál általa kivégzett vőlegénye? Vagy Alex, aki múltbeli démonokkal küzd, ezért nem tartja furának, ha a csaja…..
Végig éreztük magunk mögött Vancouver és egész Kanada támogatását – nyilatkozta az olimpiai bajnoki cím megszerzése után a győztes kapitány. A torna legértékesebb játékosa és egyben legjobb kapusa az amerikai Ryan Miller lett, a legjobb védőnek a dettó USA-beli Brian…..
Judfin 2010.03.01 20:23:01
@Thresher: atdhe.net . Itt elég sok meccs közül válogathatsz éjszakánként.Van fizetős oldal is,de ezt nem promózom. Az NHL.com-on megtalálod azt. Éééés holnaptól végre "igazi" meccsek jönnek :)
Általános alapalállás a hazai kiskereskedelemben, hogy a vevő definíció szerint csaló féreg, akit úgy is kell kezelni, lehetőleg olyan modorban, hogy máskor eszébe se jusson pofázni. Zsuzsanna lejjebb azt fogja elpanaszolni, hogyan kezelték hazug alakként egy nagykörúti Sparban,…..
tvblog Visszavágott a Heti hetes 2010.02.15 12:03:00
A jobb filmválasztás döntött, vagy a Heti hetes iránt hű nézők kitartása? Esetleg a Damu - Verebes - Staller trió kevésbé volt népszerű a nézők körében? :)Az RTL Klub vitte el nézettségben a vasárnap estét, mert bár este héttől még a Naplót többen nézték, mint…..
A Washinton Capitals tizedszer is nyert, ezúttal a Tampát verték Ovecskinék. Az utolsó két percben fordított a Los Angeles New Jerseyben. Marian Gaborik mesterhármast lőtt a Coloradónak. Nagy változások voltak a Toronto-keretben, hatan mentek, négyen jöttek. Hiába védte hősiesen…..
Óriási szerencsével úszta meg a brutális sérülést Ondrej Pavelec. Az Atlanta kapusa a szombati Senators–Thrashers meccsen elvesztette a fejvédőjét, de nem állt meg. Átvetette magát balra, Kovaljov addigra lőtt, a korong nagy sebességgel jött, Pavelec vállával-nyakával…..
A 24 nyolcadik évada januárban tér vissza, ebben Jack barátunk már nagyfater, és már alig van az amerikai terrorelhárításban valaki, aki emlékszik rá, ki is ő istenigazából. Remélem a hülye kérdésért cserébe kiharapja a kis nyikhaj gigáját nekifutásból. Két trailer,…..
Durva Sólyom ante portas 2009.08.22 11:48:00
AdamT szerkesztőtárs megköszönte köztársasági elnökünknek, hogy nem lépte át a szlovák határt, hiszen így európai módon viselkedett. Fura, egy elnök aki európáner? Szokatlan. Ha Sólyom átlépi a szlovák határt, le kellett volna azonnal mondania, és valószínűsíthetővé…..
A tipikus "mindenki tudja, hogy így van"-téma a vidéki buszsofőrök feketejegy-biznisze, bizonyítani nehéz, a jelenségről ugyanakkor sokan beszámoltak már, ezúttal Tilosaz Á. Hanga panaszolja be az érdi buszvezetőket. Helyi olvasóink egyetértő vagy cáfoló leveleit…..
Mi mással magyarázhatnánk a változatos műanyagipari melléktermékekből készült cukrosvíz címkéjén a feliratot? Lelkesen üdvözöljük a bátor marketingest aki ezt kitalálta, és várjuk az első Tesco "gazdaságos" matricát, meg a szlogent, hogy a legkisebb is…..
Kettős Mérce Sólyom nem segít 2009.07.11 12:05:04
Mai hír a NOL-ról:Sólyom nem találkozik a melegek képviselőivelVisszautasította Sólyom László a melegszervezetek kérését, hogy személyesen találkozzon képviselőikkel és közleményben álljon ki mellettük. Azért fordultak hozzá, mert néhány hete a Jobbik és más nemzeti…..
 A 2009. július 4-ei Gödör előtti Sün's kontra Magyar Gárda csapatépítő tréningje gyönyörű kis epizódja volt, hogy értsük, Magyarországon a rendszerváltás mennyire csúszott el valójában. Az ember egyfelől hajlamos arra gondolni, hogy a regnáló hatalom és a rendkívül…..
"Azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának?" Részlet a szervezők felhívásából „Mit akarunk? Semmit! Mikor? Soha!” A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) előtt gyülekező tüntetők hosszú percek óta…..
A mesteredző visszatért: Kercsó Árpád ötéves szerződést kötött a zalaegerszegi jégcsarnok fenntartójával. A tréner blogunknak azt mondta: "Tudom, hogy nem lesz könnyű újrakezdeni, de mindenkinek azt ígérem, nem foglalkozom a múlttal." Nagyon hosszú előkészítés…..
Az Alba Volán 19 egyik új szerzeménye Amerikában tölti a nyár nagy részét. Addig sem tétlenkedik, már régebben elkezdte a fizikai felkészülést, heti kétszer jégen is gyakorol. Közel tíz AHL-es hokissal együtt, a Pittsburgh Penguins erőnléti edzője irányítása alatt teszi…..