Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MiKeyRuLeS

0 bejegyzést írt és 401 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tekintve, hogy mennyi közpénzt költ a magyar kormány futballra, nem csoda, hogy a köztévé azt hiszi: a magyar futball a világ közepe. A Ferencváros ugyanis 1,5 hónapon belül másodszor készül megnyerni a vb-t! Először július elején, a vb hajrájában szembesülhettünk azzal, hogy Magyarország nemcsak…..
Még a Ferencváros játékosaként (forrás:tempofradi.hu)   Az egyik legtehetségesebb labdarúgó volt, sokak szerint az Aranycsapat legintelligensebb tagja. Amit a pályán tudott, azt csak nagyon kevesen tudták utánozni, beleértve a mai focistákat is. Pályafutása az ötvenes évek "szűrt levegőjének"…..
MiKeyRuLeS 2017.11.28 07:28:30
@ételizésítő: Nocsak, ennyire érzékenyen érintett a téma, hogy a helyesírásba kell belekötni?
Az HBO online videótára, az HBO Go mostantól négy közép-európai országban (Magyarországon, Romániában, Csehországban és Szlovákiában) közvetlenül, azaz médiaszolgáltató nélkül is elérhetővé válik a felhasználók számára, jelentette be hétfőn az HBO. A platformon az HBO összes saját gyártású sorozata…..
MiKeyRuLeS 2017.11.13 15:09:17
@LKerekes: Egyenesen az HBO-nak fizeted. Persze, ha nem akarod, nem érted meg, kötözködni mindig lehet.
A fenti videó akkor jött szembe először velünk, amikor Kerényi Miklós Gábor nevét sem fenekeléssel sem zaklatással kapcsolatban nem lehetett leírni, mert, ahogy egy nekünk küldött ügyvédi felszólításban kvázi megfogalmazták, a szart is kiperelik abból, aki leír ilyesmit. Azóta a történelem kerekei…..
comment:com Megszűnik a Sport M 2017.10.31 20:06:43
December 31-től megszűnik az AMC Networks Internationalhez tartozó Sport M, írja a DTV News. A társaság 2018-tól nagyobb hangsúlyt kíván fektetni a rangos sportesemények minőségi élő közvetítéseire, de mivel a Sport M a határon túl is elérhető közösségi médiaszolgáltatásként működik, a csatorna nem…..
Coming out: imádtam fára mászni. Meg mászókázni. Később kötélre mászni már nem annyira, rúdra meg kevésbé, Fütyi bá viszont nagyon szerette volna, ha a combomról az összes bőr lejön, így kénytelen voltam a tornaórán ilyesmivel is foglalkozni. Mindezt csak azért, mert nem akarom azt sugallni, hogy a…..
Amikor az ember azt hallja Magyarországon, hogy békítő-show, akkor felüvölt, hogy Maunika bazdmeg, és eszébe jut az egymás kurvaanyázó, kevés fogú nő meg a pasija párosa, akiket a falu kurvája akar szétszakítani és megfosztani a minden bizonnyal örök boldogságtól. Felsejlik előtte az olcsó…..
MiKeyRuLeS 2017.03.07 19:07:03
@rekszem: igen tudjuk, sőt nem is internetezel, ez maradjon meg a hanyatló nyugatiak ópiumának.
A cím nem túlzás, a Game2: Winter című orosz túlélőshow minden jelentkezőjével aláíratnak egy nyilatkozatot, miszerint tudomásul veszik, hogy a műsor folyamán  életüket veszthetik, megsebesülhetnek, megerőszakolhatják őket. Eddig hatvanan jelentkeztek, köztük egy amerikai és 59 orosz. A…..
MiKeyRuLeS 2016.12.18 00:31:41
@Tusán: A Siberia az egyik legnagyobb kamu show. Kanadában forgatta le az amerikai stáb, de elég hamar rá lehetett jönni az első két epizód után is, hogy ez kamu.
Bocs, ha nem tudtad...
Carlo Pedersoli, alias Bud Spencer annak idején sportolónak készült. Igaz ugyan, a sport fogalmát is sajátosan fogta fel, mint annyi minden mást az életben. Rendszeresen azzal hergelte úszótársait és a bírókat versenyeken, hogy égő cigarettával sétált ki a rajtkőhöz, és az utolsó pillanatban dobta…..
(kép: Szarvas) Nem irigylem most Rogán Antalt, nem mintha tegnap irigyeltem volna, sőt, vasárnap sem, csak egy kicsit, mert mindig is szerettem volna helikopterrel közlekedni egy kicsit, felőlem esküvőre is vihetett volna, vagy mondjuk a nizzai reptérről Monte-Carlóba, mint a nagyokat, de egyrészt…..
MiKeyRuLeS 2016.10.06 18:06:24
@Nem Penny hajója: Ez a sebesség engem is meglepett, pedig szerettem az origót, de most is propaganda hírekkel van tele, noha már nincs kampány sem.
Már nincs kedvem rákattintani sem.
Biztos az én hülyeségem, de ha meglátom Kiefer Sutherlandet, önkéntelenül az jut eszembe, hogy ez az ember már vagy tízszer legalább megmentette a világot (na jó, az USA-t) valami elképesztő kataklizmától, legyen az halálos vírus, atomfegyver vagy gáztámadás. Amikor a Designated Survivor című…..
Feltűnhetett már Orbán Viktor értékelő beszéde közben is: egyszer sem hangzott el az érvénytelen szó a népszavazással kapcsolatban, amikor a miniszterelnök a szavazás politikai értelemben vett eredményeit és a kormány következő lépéseit (alkotmánymódosítás) ismertette. Reggelre egész pályás…..
MiKeyRuLeS 2016.10.03 12:05:31
@Kistigris1: Az érvénytelen szavak a cikkben mind az ellenzéki pártok reakcióinak idézéséből származnak. Nem ugyanaz.
Én speciel sajnálom az origót, mert érdekes portál volt, de most ott is túltolták a kampányt.
Miután a 2016-os nyári olimpia hétfő hajnalban a végéhez ért, az MTVA úgy döntött, hogy hétfő (tehát augusztus 22-én) este nyolctól az egészet leadják újból. Igen, jól értik, 16 napon keresztül ismétlik majd a riói játékokat az M5-ös csatornán, de immár időeltolódás nélkül, magyar idő szerint. Az…..
MiKeyRuLeS 2016.08.22 18:06:28
@nyünyüge: A teniszdöntő helyett ausztrál(?)-görög vizilabda meccset közvetítettek felvételről...
Amikor kiderült, hogy a Digi helyett a TV2 közvetíti majd a Premier League-meccseket, mert az Eximbanktól kapott milliárdokból futja arra, hogy rálicitáljanak bárkire, ha nagyon akarnak valamit, naszóval akkor én nagyon megörültem, nem azért, mert annyira szeretem Habony Árpád Andy Vajna tévéjét,…..
MiKeyRuLeS 2016.08.11 14:11:09
@Dr_utcai_arcos: A tv-m nem jó rá, kell beltéri egység. A kültérit felszerelhetem a padláson is?
MiKeyRuLeS 2016.08.11 18:17:26
@szepipiktor: Egy réteg cserép lenullázza a jelet?
MiKeyRuLeS 2016.08.11 19:28:11
@RobinGood: Kösz, látom, nem egy nagy beruházás az antenna, majd próbálkozok.
Ahogy arról májusban már írtunk az Indexen, a TV2 az Eximbanktól kapott milliókból nemcsak brazil szappanoperákat vásárolt az Izaura TV-re, hanem sportjogokat is, első körben például az angol Premier League meccseiét, ami egyébként jelenleg a világ legdrágább ilyen jellegű sportjoga, de hát ha…..
Úgy döntesz, hogy hátrahagyod a stresszt és kipróbálod milyen az élet falun? Lefoglalsz egy hosszú hétvégét.    A foglalás eufóriáját követően, ahogy telnek a napok, kételkedni kezdesz döntésedben. Vajon jól választottál? Képes leszel eltölteni három napot, vagy extrém esetben egy teljes hetet…..
MiKeyRuLeS 2016.07.05 15:19:07
@MR2 Sándor: Ne is erőlködj, a szerző szlovákiai, kicsit volt az észak-magyarországi hegyekben, és ennyit ismer Magyarországról. Alföld, Baranya, Somogy, Tolna stb nem mond neki semmit, fogalma sincs a magyar vidéki valóságról.
Szalai és Stieber voltak a gólszerzők, de az igazi hős pályán sem volt. Sőt még csak nem is magyar az illető. Köszönjük, Fülöp Marci! Köszönjük, hogy a norvégok elleni találkozót követően ismét őrizted a kapufánkat és nem hagytad, hogy 15 millió magyar már az első percben elkeseredjen! David Alaba…..
MiKeyRuLeS 2016.06.15 14:15:54
@ohmyFgod: Szerintem a cikk pont arról szól, hogy "tévedtem Szalaival kapcsolatban". Erre nekiugrasz. A statisztikáid szerint Szalainak kellett volna lenni a meccs legjobbjának, mégsem ő az a gólja ellenére, de ez biztos csak összeesküvés...
De már jöttök elő ti, megmondóemberek, hogy mi már akkor is tudtuk, hogy Kleinheisler egy zseni, amikor még nem is hallottatok róla, vagy Szalai majd pont 41 gól nélküli meccs után fog betalálni...
A 2015/16-os tévés évad legnézettebb amerikai sorozata ismét a The Big Bang Theory (Agymenők) lett, átlagosan 21,3 millió nézője volt, amihez innen is gratula. 18-49-ben harmadikok lettek az amerikai foci és az Empire című zenés szappanopera mögött, bár ebben a demóban a…..
MiKeyRuLeS 2016.06.02 11:16:50
@Jazo: Ha a forgatókönyvírók bátrabbak, akkor nem engedik, hogy a szereplők révbe érjenek. Mindig kell egy kis feszültség, egy kis érzés a nézőben, hogy na, most, most jön el a beteljesülés. Aztán nem jön, de ismét leül a tv/képernyő elé és várja ugyanezt a következő epizódban. Ha meg van a katarzis, már kevésbé érdekes és izgalmas a sztori.
A Jóbarátokban jobban megoldották, csak Chandler és Monica jött össze, ők viccesek maradtak, a Ross-Rachel páros végső sorsa pedig egészen az utolsó epizódig várt.
Még mindig kapunk olyan kérdéseket, amelyekből az jön le, sok tévhit él ma is a fapados légitársaságokkal kapcsolatban - most összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülőket. Való igaz, többféle szívatásnak is volt korábban alapja, de gyorsan változik a világ, s vele a legnagyobb fapados hozzáállása is…..
MiKeyRuLeS 2016.06.01 10:02:08
@Richie21061: Nekem Pozsony 1 órára van, a parkolás egy teljes hétre 35 euró közvetlenül a repülőtér mellett, Budapest 4 órára van, parkolni a repülőtér mellett lehetetlen, kell valami transzfer.
MiKeyRuLeS 2016.06.01 10:15:17
@Richie21061: Öööööö, nem értem, 40-50 ezer forint járatonként közel sem 20 euró. Lehet, hogy a többi érvelésed is ilyen 'szilárd' alapokon nyugszik, mint a számolásod?
Friss londoni tapasztalataink között akad néhány, amely igen fontos lehet az oda indulóknak. Például kifejezetten bosszantó azért lekésni a gépet, mert nem engednek fel a reptéri buszra ugye? 1. A legfontosabb: a lutoni reptérre járó National Express buszon simán megeshet, hogy csak azokat engedik…..
Berki Krisztiánnak a Tv2 eddigi tulajdonosai az elmúlt két évben állítólag 100 millió forintot fizettek ki a FEM3 és az Éden Hotel műsorvezetésért és az Édes életben való szereplésért - írja a Blikk. Kérdés persze, hogy az új tulajdonos, Andy Vajna meddig hajlandó fizetni…..
"Folytatódik a II. világháborús sorozat, újra jobbnál-jobb életre keltett képekkel olyan amatőröktől, akik nem átallanak napokat-heteket tölteni egy régi kép színezésével." - Jtom 1944. július 8. Normandia, Franciaország, La Haye Du Puis mellett. Amerikai 1-esek nyomulnak előre. Színezte Allan…..
MiKeyRuLeS 2015.11.03 18:26:20
@Kuntakintekitekinte: Mert a fekete-fehér fotókban több az élet?
Sznob.
Bernd Storck nem egy Dárdai. Például nem tud magyarul. Nem tud a játékosok szívére hatni. Ész ember. De nem is egy Pintér Attila. Az utolsó percekben nem kikap a csapata az emberhátrányban lévő ellenféltől, "csak" hagyja, hogy a vadul támadó északírek berámolják az egyenlítő…..
Én tegnap találkoztam a propandának azzal a formájával Facebookon, hogy emberek fotópárokat osztanak meg, az egyik egy zsoldost/terroristát/katonát ábrázol, a másik fele pedig ugyanazt az embert, Európában tartózkodó menekültként. A fotók általában rossz minőségűek, és…..
MiKeyRuLeS 2015.09.08 17:41:22
@John Preston: II Vilmos német császárt is támogatták a németek az első világháborúban, Hitlert is a másodikban, aztán mind a két alkalommal amerikaiaknak kellett átjönni az óceánon rendet rakni.
MiKeyRuLeS 2015.09.08 17:53:18
@John Preston: Huh, ez egy éles kanyar, de én az előző kommentedben szereplő érvre válaszoltam, és ennek semmi köze ahhoz, hogy a Time magazinban ki volt az év embere 1938-ban.