Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tommerman

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz-kormánynak a magánnyugdíjpénztárak elleni érvei után most 2010 öt legnagyobb belpolitikai csalódását szedjük listába, ahogyan mi látjuk. Tessék vitatkozni és szavazni! (Fotó: Kovács Attila/Index) 5. Schmitt Pál köztársasági elnökké választása Már az is…..
tommerman 2010.12.15 13:04:37
@Aldobói.Feldob:
off:
figyu, biztos nem tudod, de a Lamborghini egy mezőgazdasági erőgépeket (pestiesen szólva: traktorokat) gyártó cég volt alapvetően, sportkocsikat akkor kezdett el gyártani, amikor Enzo Ferrari beszólt a tulajnak, hogy ha nem tetszik neki a ferrari, építsen jobbat. épített.
de a mai napig a mezőgazdasági erőgépek divizió is igen jelentős, és a hivatkozott hozzászólásban erre utaltak. tehát nagyon sok lamborghini traktor van, melyek ára vetekszik a sportkocsikéval (több tízmilliós érték), viszont nem kicsit produktív eszközök.
on
Ha a szavazópolgár nem nézheti, ahogyan az aktuális Frenki magáévá teszi Katkát, könnyen úgy gondolhatja, hogy a Fidesz-kormány nem engedte neki. (Fotó: Szécsi István/Velvet) A Véleményvezér izgatottan várja az új Való Világot. Nem azért, mert olthatatlan vágyat érzünk,…..
Noha a koreai fiataloknak november 11-e kapcsán előbb ugrik be a Pepero Day, mint a G20-as csúcstalálkozó, mi nem hagyhatjuk szó nélkül az eseményt, tekintve, hogy jelentősége a '88-as szöuli olimpiához mérhető. Ha eddig bárki is kételkedett volna abban, hogy Dél-Korea…..
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
A Golden Komment Vándordíj újabb nyertese, nandras01 írta a következő sztorit a múlt heti árlista alatti kommentekben. Csodás történet és jó képet mutat arról az időszakról, amikor itthon még úgy néztek a számítógépre, mint a legmodernebb űrtechnológiára, ezért kiemeltem…..
Normális esetben egy repülőgépen szigorúan tilos dohányozni. Nem úgy Nicolas Sarkozynek, Franciaország elnökének, aki mostanában veszi át új magángépét. A francia államnak 235 millió dollárjába (51,2 milliárd Ft) kerülő gépen ugyanis spéci légszűrő rendszer van, így…..
tommerman 2010.08.02 17:06:08
@flimo13: nézőpont kérdése, ha gazdasági teljesítményről beszélünk, s hajlamosak vagyunk elhinni hogy az egy főre vetített gdp méri ezt, akkor a 2008-as adatok szerint csak az USA előzi meg az általad említett országok közül... ha nem egy főre nézzük, akkor valahol ott lehet az ötödik hely környékén: USA, Kína, Japán, Németország előzi.
Modorosblog Szárnyakat ad? 2010.07.16 07:00:00
-Ezek a senkiházi dilettánsok, ezt nem hiszem el... betiltották a Redbullt, nem lesz légiparádé, bassza meg. Ezek nem normálisak, komolyan. Azt hittem, az úkettős sztorinál nincs lejjebb, de tessék. Ott volt az ingyenreklám évekig, az Országimázs Központ elmehet utólag is a picsába…..
tommerman 2010.07.16 08:53:11
@Patrick Bateman: bazz, kínomban röhögök, merthogy volt alkalmam szinte szóról szóra hallani ezt... vagy lehet, hogy ugyanabban a talponállóban vesszük a kólát?
tommerman 2010.07.16 09:31:05
@waketomi: megyek az utcán, jön szembe Kálmán...
A tegnapi erkölcsi győzelem után sem változtak csapatunk céljai: irány a legjobb 16! Több mint 54 ezer ember látta tegnap a helyszínen, a tv előtt pedig sok-sok millió, milyen tisztességesen és tisztán játszanak fiaink, ez önmagában siker. Hun mester azonban előre tekint: "Meg…..
Nagy Feró és a Beatrice: Nem kell! A tegnapi választáson bebizonyosodott, hogy az LMP csillaga erősen felívelőben van. Miként az is, hogy a parlamenti pártok egy részének meg leáldozóban, fontos lépéseket tettek megérdemelt helyük, a történelem roncstemetője felé. És ez…..
tommerman 2009.06.12 17:17:00
@Bartoki: nem vontam kétségeb ezt a tételt, mi szerint van elég tehetséges ember a jelenlegi "politikai garnitúrán" kívül is. sőt, náluk majdnem csak tehetségesebbek vannak. de, az ilyen arrogáns megnyilatkozások, ami a posztból lejön, szerintem nem keltenek jó érzést egy külső szemlélőben, ezért kár érte.

lehet ezt úgy magyarázni, hogy állásfoglalás, és hogy később ez (is) viszonyítási pont.

de ha így is van, lehet más a stílus.

"Ez nem a ti helyetek, nem a ti közegetek, nem is értenétek, ami itt folyik."

magunkfajták, magatokfajták, ha ismerős valahonnan.
tommerman 2009.06.12 22:00:33
@alfredo:

most vagy én nem értem a cinikus humorod, vagy Te nem azt, amit írtam.

a lényeg, amit mondani akartam: politikai identitásból se zárjunk ki meg nem fogható, alig azonosítható "utálom" csoportokat. mert a logika nem nálam megy Morvai-féle irányba.
tommerman 2009.06.12 22:29:26
@Fecikun: persze, egyrészt hogy jön ez ide, de ki kell mondani, hogy egy kalap szart sem ért az utóbbi 7 év. és alig egy kalapot az előtte lévő 13. és nem értenek hozzá.

több bizodalmam van akár a poszt írójában is, mint az egész magyar parlamentben, még ha a poszt nem is sikerült teljesen jól.