Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tgabee2

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(A poszt előtt újabb szolgálati közleményekkel jelentkezünk: egyrészt köszönjük a blog.hu hathatós és gyors segítségét, így már itt is látszanak a kommentelők avatarjai. Továbbá hétfőre kész az új design!) 1986. április 26-án, hajnali 1:23:58-kor az atomerőmű négyes…..
tgabee2 2012.07.14 20:58:53
Egy blogon sem láttam még ennyi tudálékost.
Valamint azt sem, hogy egy hozzászóló sem akadna, aki arról írna, ami történt.

Ajánlom:

bookline.hu/product/home.action?id=2100439598&type=10&_v=Read_Piers_Paul_Uramisten_mit_tettunk_Csernobil

www.reak.bme.hu/munkatarsak/dr_aszodi_attila/letoeltes.html

1, Nem volt leállítás, újraindítás, sem vészhelyzet szimuláció. Azt akarták tesztelni, hogy egy esetleges leállás esetén meddig és hogyan működnek a dízel generátorok, elég energia marad e a biztonságos üzemelésre.
2, Nem "szóltak fentről", hogy "mégis kell a delej", hanem a tesztet halogatták a kievi energia igény miatt. Éjjelre tolódott a teszt, a felszökő teljesítmény miatt megijedtek az operátorok, belökték a szabályzó rudakat, ekkor a pozitív üregtényező miatt megszaladt a teljesítmény, és hidrogánrobbanás következett be.
3, Nem haltak meg húszezren, közvetlenül a robbbanás miatt 2 fő halt meg, 90 napon belül az akut sugárterhelés miatt további 28 ember halt meg. Pont. Nincs elegendő ismeretünk meghatározni azok számát, akik közvetetten, a rákos és egyéb megbetegedések miatt haltak meg. Becsülni lehet, de hozzáértő nem teszi.
Subba Loopolva: Say what again! 2012.06.21 07:55:00
Kávéd mellé ajánljuk ezt a juj de nagyon jó mashup vidiót. ..
tgabee2 2012.06.21 09:00:41
Subba Új jelenetek! 2012.02.20 22:50:00
A világ legszórakoztatóbb Youtube csatornájáról!   Gazdálkodj, Monopoly, Ki nevet a végén, Kanaszta, Top Gun, Rolit Legjobb jelenetei.   ..
Legtöbben máig meg vagyunk győződve arról, hogy ő lehetett volna az első magyar Forma-1-es pilóta, mások szerint nem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Tegnap este megérkezett a Gingerbread update a Galaxy S készülékekhez, két hálózatfüggő (Telenor, T-Mobile) és egy független.Telenor: I9000XWJVT/I9000PANJV2 (Android 2.3.4)T-Mobile: I9000XWJVT/I9000TMHJV2 (Android 2.3.4)Független: I9000XWJVN/I9000OXXJV9 (Android 2.3.3)A frissítést…..
tgabee2 2011.11.04 14:35:43
@pacska: azaz amíg nem jön ki ehhez is soc, nincs root, csak ha odinnal rátöltök valami custom cuccot?
Facebookon már jeleztem, hogy elkezdtem megkeresni a fejlesztőket, akik általam kedvelt alkalmazásokat publikáltak és még nem engedélyezték Magyarországot a fizetős Marketen. Guerrilla Bob kalandjairól már írtam, most következik a Titanium backup PRO. Ennek kapcsán gondoltam össze…..
A hétvégén Londonban koncertező Anima Sound System legutóbbi Tedd a napfényt be a számba című lemezének címadó dalához készített videoklipet. A klip Párizsban és Budapesten készült Túri Bálint Márk vezetésével. Miközben a klip forgott, több remixer is nekiugrott a dalnak,…..
tgabee2 2011.05.05 10:49:35
@Pista bá: viktor bazmeg beszarok hogy te mindenhol kommentelsz
Lehet, hogy már unjátok a Miui-s híreket, de fontos lehet ez, mivel eddig kizárólag a kínai piacra fejlesztettek, most viszont megnyitották az angol nyelvű hivatalos oldalukat, ami azt jelenti, hogy a kínai srácok kiléptek a nemzetközi porondra.Az, hogy ettől mi fog változni…..
tgabee2 2011.04.16 16:13:07
@csiky05: és milyen szolgáltatónál? mert telenoroson nincsen semmi.
Nem szívesen ugyan, de a fair play szellemének megfelelően közzétesszük mostan azt a videóüzenetet, amiben Puzsér Róbert válaszol az internetnek, így globál, mindenki megkapja a magáéért, még a c:c is bőven. NemFilmszakértő Róbert volt a főszereplője annak a Mokka-szegmensnek,…..
Ugye felismeritek?..
tgabee2 2011.02.02 11:48:20
Star Wars Van hang az űrben? 2010.12.28 09:32:29
A science fiction filmekben nagyon sok hibát követnek el, de nem ezért szeretjük őket. A fenti infografikában össze is szedték a legalapvetőbb hibákat, mint melyik filmben terjed a hang az űrben. Az összes bolygónak a Földdel azonos a gravitációja, az összes idegen faj angolul…..
Subba Fütyi 2010.10.21 14:55:00
Vajon kihez tartozik ez a szépen dekorált kukettó? (köszi zs!)Megfejtés...
A spanyol bajnokságról idén sok mindent elmondtunk már, de igazán jókat és szépeket nem sikerült. Igazság szerint most is egy igazi köcsögválogatottal akartuk kezdeni, de talán az lenne helyénvaló, ha a pozitív okokból kiemelhető játékosokkal kezdenénk. Persze be kell…..
Egy maradt. A csütörtöki tragédia után már csak egy spanyol csapat harcol Európában. A Barcelona maradt állva, pedig a Getafe sem érdemelte volna meg kevésbé a győzelmet. A kiscsapat számára nem marad más, mint a továbblépés. Pont a Zaragoza ellen, aki áldhatja a napot, hogy 115…..
tgabee2 2008.04.15 18:52:02
index.hu/sport/foci/raul0402/

Azért azt hozzá kell tenni ehez a témához, hogy egy csapatot nem csak úgy lehet erősíteni, ha gólokat ontassz. Raúl akkor is folyamatosan kezdő volt minden tréner alatt, mikor nem ment neki (a sérülése után), pontosan azért, mert ő volt a nagybetűs Kapitány, ő adta a csapatnak a tartást, a gerincet. Ez a mai fociban abszolút nem lebecsülendő. Az mindent elmond, hogy úgy tud csapatkapitány lenni Hierro óta, hogy még sosem állították ki.
De fenntartom, kíváncsian várom a szenzációs Torres és Villa kettőst, csak nehogy beégjen megint a csapat és kiderüljön, kár volt Raúlt bűnbakként használni....
Bár az EB után Arrogánes megy, jön Bosque, aki még emlékszik szerintem kinek köszönhet pár trófeát.... :)
„csak három cserelehetősége volt Schusternek. Meg nagy szerencséje, hogy Casillas és Nistelrooy az ő csapatában játszik. Az összes többi játékos most írhat egy papírt, hogy az év végi prémiumuk felét felajánlják a kapusnak és a holland csatárnak. Ha ugyan lesz…..
tgabee2 2008.03.11 19:59:27
Több dologhoz szólnék hozzá, ömlesztve:

- 'Miért nem vesznek 30millás játékos helyett két 15millásat?' Mert ha a Real a kérő hirtelen mindenkinek felmegy az ára. Mivel mindenki tudja hogy minden pénzt megadnak, ha akarnak valamit. A múltkori átigazolási szezonban is arcpirító áron kínálták nekik a játékosokat, lásd Robben vagy Pepe esetét.

- Raúl: Énsem értem, hogy aki nézi a Real meccseket annak hogy merülhet fel Raúl neve az elűzendők közt. Ő a kapitány, mindenki benne bízik, ő a csapat lelke akár látványosan focizik akár nem.Meg aztán ki játszana a helyén? Higuain? Saviola? Nemár.

- Nyavajgás: Abszolúte nem értem miért két állapot van mindíg: vagy fanyalog mindenki vagy ajnározza a Realt. Én 88 óta nekik szurkolok, és soha eszembe nem jutott hogy más csapatnak szurkoljak csak mert a Madridnak nem megy. Könnyű divatszurkolónak lenni, mert akkor mindíg nyer a 'csapatod', csak nem okoz olyan örömet. El kéne fogadni, hogy a Real nem a világválogatott, nem mindíg nekik kell top formát mutatni. Azt érzem hogy ha nincs az a baj, ha van akkor az meg kevés. Mármint eredmény.

- A Cipész és a zseniális taktikai húzások: tudvalevő, hogy Schuster nagyon ritkán szól bele a taktikába, az Manuel Ruiz reszortja. Jól megfigyelhető, hogy amikor pl. beáll egy játékos, csere előtt Schuster csak pár szót szól hozzá, Ruiz az, aki a kis táblácskán magyaráz neki ezerrel a taktikáról. Schuster inkább egy kapocs a különböző segédedzők (taktikai, erőnléti, stb) és a csapat között.
Aki spanyol fociról akar írni olvasni, az előbb-utóbb elég tájékozott lesz minden spanyolok számára fontos sportágat illetően, mert szinte csak az egész nemzetet foglalkoztató dolgok vehetik el a főcímet a labdarúgás elől. Így aztán viszonylag hamar szembesültünk azzal, hogy…..
1.) Szex Egy míting per definitionem unalmas, de ne tagadjuk, akadnak vad, sőt néha élvezetes pillanatok is. Az igazi firkáló ilyenkor ösztönösen kibiztosítja a rostiront. A korábban már emlegett kétnapos indexes megbeszélésen egy első hallásra szárazon elemző mondat csalta elő…..
Félidőben a Real Madrid vezet, de ez az egyetlen bíztató dolog a királyi gárdával kapcsolatban, amit elmondhatunk. Második a Barcelona, amelyik régen látott gólzáporos teljesítménnyel jelezte, hogy nem adná fel a küzdelmet. Harmadik helyre szép csendben az Atlético Madrid kúszott…..
Félidőhöz érkezünk. Pontosan 10 mérkőzés eredménye hiányzik, hogy mindenki megállhasson egy pillanatra, és számot vethessen magában, hogy pontosan miben is kell javulnia a tavaszi idény során. A bajnoki tabella eleje és vége egyértelmű: egymás ellen mérheti le a Real Madrid és…..
Erre vártunk? Nem hiszem. Könnyen előfordulhat, hogy a tavaszi hatgólos derbi után magasra tettük a lécet, de ez a mérkőzés kétségtelenül alacsonyabb színvonalúra sikeredett. Természetesen a Real Madrid szurkolóit ez csöppet sem érdekli, mert csapatuk már hét ponttal vezeti a…..
tgabee2 2007.12.26 21:10:46
Pár érdekesség még:

Pepe válasza az őt és a vételárát ért kritikákra:
www.youtube.com/watch?v=yv4fxAHc7gA

A madridista fórum meccs alatti legnagyobb szövege:
"- Ronaldinhot valaki kapja már le a pályáról mert Cannavaro mégegyet beszól neki és elkezdi a sírást..."

A barcelonai madridisták ünneplése a meccs után (egyébként ahhoz képest hogy elvileg mennyire utálják a katalánok a Realt Barcelonában van a második legnagyobb szurkolói csoportosulás):
www.marca.com/edicion/marca/futbol/1a_division/real_madrid/es/desarrollo/1072040.html

:)
Nou San Trafford Három lista 2007.06.22 03:08:00
A Wikipedián összegyűjtött elképesztő mennyiségű tudáshalmaz az egyszeri focibuzi számára is rendkívül hasznos. Adatsorait, rég elfeledett játékosokról szóló, kimerítően részletes életrajzait heteken át lehetne olvasgatni, valamint remek eszköze a tipikus kocsmai viták…..