Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szalacsi_Dezső

0 bejegyzést írt és 2140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JogÁsz A per 2018.03.31 20:48:20
Nem olyan perről lesz itt szó, mint a kafkai. Franz Kafkánál egy ártatlan embert éri el a végzete. Ennek a pernek az alperese nem ártatlan és a „végzet” is a távoli jövő homályába vész. Ha egyáltalán lesz olyan. A történet úgy indult, hogy Vasvári Csaba, a Pesti Központi Kerületi Bíróság…..
  Az alárendelt El sem tudja képzelni az életét férfi nélkül. Amint kilép a szingli létből, nem érdemes többé keresni, mert úgysem ér rá. Élete minden percét a pasija vagy a pasijára való várakozás tölti ki. Ki sem mer lépni a lakásból, mert mi van, ha Ödönnek pont most jut eszébe egy randi, és ő…..
Szalacsi_Dezső 2018.03.06 19:23:04
gorbe-sminktukor.blog.hu/

azt hiszem ez a blog alap a témában, csak sajnos 2011 óta nem aktív :-(
Bárkit is kérdezünk meg arról, mi a helyzet Magyarországon az állatvédelemmel, merre tart, hogy halad, nem igazán számíthatunk pozitív válaszokra. Főleg a „szakmán” belüliektől várható egy erőteljes kirohanás. És hogy miért van ez így?..
Ugye ismerős: „engem nem érdekel, mit csinálnak, de azt a négy fal között csinálják”.  A történet röviden a következő:  A hatvanas évek végéig a liberális USÁban (is) rendszeres volt, hogy a meleg klubokat a rendőrség razziákkal zaklatta, - pedig ott négy fal között szórakoztak a melegek,…..
Az utókor számára jegyzem föl, hogy ma reggel 7.19-kor Hosszú Katinka bejelentette a fészbukos üzenőfalán: harminc taggal megalakult a hivatásos úszók nemzetközi szervezete, angolos rövidítéssel a GAPS. Az aláírók közül minden második olimpiai bajnok. A jelek arra utalnak, hogy a teniszezők és az…..
Két ellenzéki választó a Sándor-palotát akarta összefesteni, hogy illusztrálja, Áder a Fidesz és a kormány szolgája. De ez nem sikerült. Az ellenük való eljárással viszont a Főváros Főügyészség kétségbevonhatatlanul bebizonyította magáról, hogy a kormánypártok csicskája. Elsőfokon a műemlékvédelem…..
Több hasonló cikkbe is belefutottunk mostanában, amiben kifejtik, hogy mekkora üzlet a bolti tengeri sós orrspray. Megmondom őszintén, hogy mi is használjuk a kislányunknál orrszívás előtt és most hogy jobban utána olvastam, elszégyeltem magam, mert simán vettük eddig a 2000 Ft/ 50ml orrsprayt,…..
Power kritikáját itt olvashatjátok Hiába pletykálták tele az internetet pótforgatással, a rendező kezéből kivett és Toni Gilroynak adott irányítással, én mindvégig hittem abban, hogy Edwards az eddigi legjobb Star Wars-filmet készítheti el. A Godzillánál már láthattuk, hogy milyen hatásos rendezői…..
Szalacsi_Dezső 2016.12.19 17:55:55
Már régóta nem az a mérvadó egy óra esetében, hogy meg tudjuk nézni rajta az időt, hiszen erre a célra az okostelefonunk is tökéletesen megfelelő lenne. Azonban, az óra öltöztet és stílust kölcsönöz, ezért sokan a mai napig kedvelik ezeket az igényes és időtálló darabokat.…..
Barna hajú lányok Elena Koshka 2016.12.14 05:16:00
Szalacsi_Dezső 2016.12.14 21:31:22
A trendek jönnek-mennek, a divat is változik, de az, hogy valaki úriember legyen, sosem megy ki a divatból. És itt most ne a „megcsinált”, mű-gentlemanre gondoljunk, hanem arra, akinek ez mind belülről fakad. Van, amit meg lehet és meg is kell tanulni, de ennek párosulnia kell. egy belső…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     43 évesen már nem a diplomákkal kell megpróbálni elhelyezkedni, hanem a munkatapasztalattal. Az aktív nyelvtudás jó dolog, mondjuk a német nem sokat ér, mert elég sok német multinál angol a…..
Vendégszerzőnk, Hajós András írása „- Kérem szépen, tanár úr... tanár úr kérem...- Na, mi az? Mit akarsz?- Kérem szépen, tanár úr... itt az van... itt az van...- Mi van? Hogy hívnak?- Neugebauer.- Ja, te nálam megbuktál! Na csak eriggy haza, aztán majd készülj a pótvizsgára.”(Karinthy Frigyes:…..
Szalacsi_Dezső 2016.08.30 14:43:41
El sem hiszem, hogy ezt itt most le kell írnom, hiszen kétszer is volt szerencsém találkozni a sorozatban Aaron Hotchner ügynököt alakító színésszel, és egy nagyon kellemes modorú, higgadt, értelmes faszinak tűnt, akit elképesztően idióta újságírói kérdések sem tudtak kizökkenteni sztoikus…..
Nem, ne haragudj, de nem. Nem a Facebookon ünneplem a születésnapomat. Amúgy tudtad volna, hogy ma van, ha nem a fészen töltöd az életedet? Dehogy tudtad volna. Ezt csak a párom és a szeretteim jegyzik, ne is játszd el, hogy eszedbe jutottam. Nem kérem tőled a szent és tiszta idővonalamra azt, hogy…..
Veneuzela az egyetlen ország a földön, ami szabad akaratából kommunista. Valószínűleg ők a leghülyébbek a föld összes országa közül. Eddig is megszenvedték a kommunizmus automatikus velejáróját, a szegénységet, de az utóbbi 1 évben már étel sincsen. Ez az utolsó fázisa a kommunizmusnak, amikor a…..
Szalacsi_Dezső 2016.07.31 14:16:41
@Dörnyei József: Azért ez így kicsit leegyszerűsített megállapítás.
Kétségtelen, hogy a magukat kommunistának valló (iskolázatlan9 embereknek fogalma sincs arról, valójában mit jelent a szó és a tartalom mögötte. de az mszp, lmp-t részben kommunista alakulatnak tekinteni, szerintem túlzó.
Másrészt a venezuelai "kísérlet" egy szűk csoport diktatórikus puccsa volt. dehpgy ezt akarták ezek a derék venezuelai népek. csak hangzatos volt minden elé odatenni, hogy "nemzeti" meg mindenkit ellenségnek beállítani, aki nem az. Olyan ismerős ez. :-)
Neked megvan az a mozdulat, hogy a férfi odanyúl a lába közé, megemeli a golyóit és élvezettel vakargatja a zacsiját, meg az egész fanszőrzetét? Majdnem úgy, mint ahogyan Jacko tette. Fotó: Pixabay Nekem beleégett a retinámba, mert közeli hozzám tartozó férfijaimnak szokásuk volt, főleg ébredés…..
Azt hiszem, a stúdió sürgősen át fogja gondolni a Star Wars díszleteinek őrzését. Miközben a VIII. epizód stábja Írországban forgat, néhány élelmes srác gondolt egy merészet, és beszökött a film egyik angliai stúdiójába. Bármilyen meglepő, a srácok simán bejutottak a szabadtéri díszletek közé,…..
Szalacsi_Dezső 2016.05.24 07:52:01
  Fotó: Pixabay   Októberben beszéltem az egyik posztomban Tomról, akivel egy szexpartner kereső oldalon ismerkedtünk meg és hónapokig leveleztünk, ismerkedtünk. Ez a srác abban különböztethető meg mindenkitől, hogy helyesen fogalmazza meg és írja le gondolatait és még véletlenül sem akar…..
A-lista menni tévé 1233. rész: két veterán színész, a 65 éves Kurt Russell és a 60 éves Mel Gibson is a tévé felé kacsingat, ahogy mondani szokták (vagy nem szokták, de kit érdekel). Már szerepeltek együtt, a Tequila Sunrise (Az utolsó csepp) című 1988-as krimiben, de az film volt, ez meg sorozat…..