Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gt_t

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégkönyvet cenzúrázó, Naiv Ügyfeleket sanyargató magyar apácák a pápa székhelyén? A maga nemében páratlan panaszos levelet kaptunk "a 2 vissza nem térő vendég"-től, akik a Rómában Szent István Ház néven fizetős zarándokházat (egy kétágyas, fürdőszobás…..
gt_t 2010.01.07 07:37:48
Pont a nevezett időpontot megelőzően voltunk ott. A szobák rendesek, tiszták, fűtés volt, és meleg volt a víz is. Az apácák nagyon kedvesek, és segítettek mindenben.
A posztban pontatlanság is szerepel, az ár nem lehetett 60 eur:
www.szih-roma.com/arak.php
Nincsen semmi titok, a weboldalon fent vannak a képek, és zarándokházról van szó, így tudhatja az ember, hogy nem fényűző szállásról van szó.
Nem igaz, hogy ennyiért "rendes" szállást is lehet találni, ugyanis itt az ár per szobára van megadva, míg máshol minimum ennyi per fő. Ha valaki spórolni akar, akkor ne várja, hogy luxusban lesz része, de én nagyon meg voltam elégedve a Szent István házzal, és bárkinek ajánlanám.
Ha valaki biciklit vesz az ne akarjon száguldani az autópályán.....
Kezdő vállalkozó nemrégiben alapított cégével webáruházat szeretne indítani, ahol biztosítani szeretné a kártyás fizetés lehetőségét is. A CIB-re esett a választása, ahol először folyószámlát kellett nyitni, hogy az eCommerce szolgáltatást megrendelhesse. A számlanyitás…..
gt_t 2009.08.13 12:50:02
@Corydon: a mérvadó az ami le van írva. Az egyedi elbírálás más kérdés. az ha eltérnek egy kedvezmény. Emiatt a pszaf mit csináljon? Azért büntessenek meg valakit, mert azt mondta, hogy a feltételektől esetleg el lehet térni?
Megkérdezted, hogy senkinek nem nyitnak e, vagy csak mentél a pszáfhoz?
Célszerűbb egyeztetni, mint fenyegetőzni, és hatóságokhoz rohanni.
Örülök, hogy találtál mást, sok sikert a vállalkozáshoz!

u.i.: Aztán ugyanilyen pontosan tessék venni az adótörvényeket is!
A nagy, botrányos sztoriknál nyilván jellemzőbb, hogyan intézi egy cég az apró, mindennapi kis ügyeit. Egy mobilszolgáltatónál millió más mellett ilyen a júzer mailcímének megváltoztatása. Tango édesanyjának + Tangónak az istennek se sikerül ez, a búbánatos fordulatok itt…..
VD felbecsülhetetlen értékű egyedi bérlethez jutott, nem is érti a Homár, miért nem aukciózta még meg:Július 7. délelőttjén vettem egy BKV bérletet, és igazából nem is néztem meg, hogy mit adott a pénztáros, csak eltettem. Szóval kaptam 3700ft-ért egy kéthetes bérletet (az…..
gt_t 2009.07.13 12:54:46
1
Az alábbi történet elég hosszú, de a Naiv Ügyfél kérése ellenére nem rövidítettem le, mert annyira tanulságos, és igen szépen megmutatja, hogy a magyar bankok üzleti gyakorlata mennyire ügyfélellenes, kőkorszaki és mélyen kelet-európai. Hősünk, zé, egész extrém dolgokat…..
gt_t 2009.07.10 14:37:58
@Cpt. Flint: bankot váltani sem sokkal bonyolultabb: bemész, elkéred a csoportos beszedéseidet, amit ki kell adniuk, azt átviszed a másik bankba, közben a réginél lévő egyenleget átutalod, a tartós utalásaidat átviszed a másikba, megvárod amíg lejárnak a lekötéseid, ha nem akarsz kamatot veszteni. Ennyi. Ja, ha van befektetésed, akkor ott lehetnek nehézségek, de azokat is át lehet mozgatni.
Ha a hitel odaköt, akkor sincsen semmi....kell, hogy legyen számlád, ok, minimális költségű díjcsomagot választani, a bejövő fizetést egy az egyben átutalni a másik bankba.
Ez nem olyan bonyolult. Sokan félnek tőle, és nehéznek tartják, de nem az. Egy ismerősöm most váltott, az egyedüli nehézség az volt, hogy az otp bankár próbálta meggyőzni, hogy ne menjen el onnan, de ennyi.
gt_t 2009.07.10 15:03:38
@Cpt. Flint: én nem akarok rávenni senkit a váltásra, de szerintem ez nem bonyolult, egy max két órát rá kell szánni.
OTP-n hagysz annyit amennyi a törlesztő, viszont a többi utalásodért, ilyenekért nem fizetsz, és vannak olyan ajánlatok ahol nincs kártyadíj, sőt....0 bankköltséggel is lehet.
De mondom nem ügynök vagyok, egyszerűen nem tragédia ha valakinek két bankja van, és sokkal olcsóbban ki lehet jönni.
Ez mindenkinek a saját dolga, így csak egy javaslat, ötlet, belemagyarázni nem akarok.
OTP-nél nincs nagyon drágább bank.
Számolj utána, én úgy csináltam, hogy megnéztem, hogy átlag miből mennyi tranzakcióm van, mennyi a bevételem, és megnéztem a bankok ajánlatát. Nekem speciál 0-ra jön ki az egész, semmiért nem kell fizetnem. CITI 0 Ft-os, és AXA.
Semmiért nem fizetek...ja bocs, az AXA-nak volt egy egyszeri belépési díja, de havonta a bankköltségem nulla.
gt_t 2009.07.10 15:20:37
@Pema: 150 000 kell hogy jöjjön....
Cori az Árpád híd pénztáránál szembesült azza, hogy már nem árulják a jelenlegi áron kapható BKV jegyeket, a drágítottak viszont ugye csak honaptól érvényesek. Így ő ma lógni fog, és ha a többi jegypénztárban is ilyen jól időzítettek, ezzel nem lesz egyedül. Holnaptól…..
gt_t 2009.06.30 12:27:17
@maxt: lehet két ilyen becenevű ember van?
gt_t 2009.06.30 12:44:03
@maxt: lehet:)
gt_t 2009.06.30 14:23:11
@Frucsasz: "Árpád hídnál BKV pénztár zárva"
+
"mire az egyik bódé árusa felvilágosított, hogy a BKV bevonta a még alacsonyabb áron kapható jegyeket"

Tehát, ha pénztár zárva, máshol próbálkozik az egyszerű halandó.

Lehet, hogy más a kommunikáció az alkalmazottaknak, és más az értékesítő bódéknak, és lehet, hogy innen bevonják onnan meg nem, de nekem is azt mondták múlt héten egy újságosnál, hogy ha kell ezene a héten jegy, akkor vegyek, mert nem lesz már utolsó nap.
Lehet, hogy csak rossz rendelés eredménye, de ez így is, meg úgy is gáz.
Zsófi kafkai örvénybe merült, pedig csak hitt a reklámnak, és lekötés néküli kamattal kecsegtető számlát akart nyitni az Axánál. Mi még sosem próbáltunk ilyesmit, ha van olyan Homár-olvasó, aki mostanában nyitott számlát náluk, írja már meg legyen szíves, hogy a folyamat…..
Archie 2 hónapig élvezhette zökkenőmentesen a Citibank szolgáltatásait, majd jött a meglepetés: minden előzetes tájékoztatás nélkül lezárták a számláját és bevonták a kártyáját. Mindezt azért, mert a bank hibásan nyitotta meg a számlát és így próbált szépíteni.…..