Regisztráció Blogot indítok
Adatok
billentyüzet

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek óta nem látott pénzszórásba kezdett az Orbán-kormány. Egyetlen hónap alatt a költségvetési egyenleget 1040 milliárd forinttal akarják rontani - más szóval ennyi pénzt terveznek elkölteni. A pénzből többek között a Mészáros Lőrinchez köthető határon túli sportakadémiák is kapnak, de jut 3,688…..
billentyüzet 2016.12.24 08:04:10
@Parasztlengő az imperialistáknak: a megagiga nyilvános lopásról ez jut eszébe, hogy :"idióta szocik", ezért rohad az ország minden téren
Az új választási szabályozás jelentősen megnehezíti, sőt ellehetetleníti azon külföldön élő magyar állampolgárok szavazását, akik itthon nem számolták fel magyarországi állandó, vagy ideiglenes lakhelyüket. Ez esetben két lehetőség közül választhatnak az érintettek:…..
billentyüzet 2014.02.13 21:11:54
@Kámasuka: az érveid baromságok! Ez nettó választási csalás! A határon túliaknak szavazati jogot sem kellett volna adni, a nagy többség még csak nem is járt soha Magyarországon,semmi köze a hazai politikához...
billentyüzet 2014.02.13 21:14:35
@P.Freddy: Helyes!
Az ember azt gondolná, hogy Szájer József szégyenében elbujdokol, de legalábbis jó fél évig kerüli a nyilvánosságot egy ilyen alkotmánybírósági döntés után. De nem. Hebeg meg habog, de mondanivalójának lényege az, hogy az Alkotmánybíróság által kifogásolt formai hiba…..
Matolcsy György tegnap hivatalosan is benyújtotta lemondását, majd rövid sajtótájékoztatón indokolta döntését. „Már nem bírom a nyomást! Ez a sok szám, tizedesek meg nullák, átváltani ajróba meg vissza, meg úgy ígérgessek, hogy az meg is valósul?! Mi vagyok én, Kóka…..
billentyüzet 2012.11.05 10:30:22
Subba Cukiság: Bűnös kutyák 2012.10.25 10:58:00
..
billentyüzet 2012.10.27 08:26:45
@hardenberg: nekem még SOHA nem volt vele problémám. A géped egy fos? vagy a net szolgáltató?
   Annyiból releváns hír ez egy jogi posztba, hogy a joghallgatók jelentős hányada a Budaörsi úti kollégiumban szocializálódott. A kolesz a fénykorát a kilencveneses évek elején élte, olyan halhatatlan figurákkal, mint a joghallgatóként kezdő Optikás, aki a…..
billentyüzet 2011.09.30 08:23:00
@a szomszéd cigányember: okos vagy. Szövegértelmezés karó!!!
billentyüzet 2011.08.02 00:39:26
Ede jött, látott, kérdezett. Nekem meg belesajdult az agyam.- Melyik a leggazdagabb magyar település? Annyit segítségül elárulok, hogy Heves megyében van és már a fővárost is megvásárolta. Így sincs meg? Szabad a gazda? A megoldás: Parád. Az indoklás…..
billentyüzet 2011.06.30 15:29:47
@bikmakk: Ohh, köszönöm, bár ne láttam volna :)))
 A budapesti kerékpáros számára nem ismeretlen, hogy a saját biztonságát kockáztatja, ha a KRESZ szabályainak engedelmeskedve a kerékpárutakat és kerékpársávokat használja, nem pedig az autók mellett biciklizik. A kerékpárutakat Magyarországon ugyanis többnyire a telken…..
billentyüzet 2011.06.11 19:25:01
Pont a szombat délutáni gyülekező idején borult be az ég Budapest felett, de így is 25-30 ezren vettek részt az első utolsónak kinevezett kerékpáros felvonuláson. A pesti oldalon már sütött a nap, és a hőmérséklet is ideális volt egy zavartalan Critical Mass-hoz. László…..
billentyüzet 2011.05.01 07:36:47
@ZZE120L: tényleg egyszer az évben hétvégén nem bírsz kiszállni a kocsiból??? szánalmas nyavajgó
billentyüzet 2011.05.01 07:44:08
@"the dragon": igen ez szociológiai alap tény, több kutatás is kimutatta, hogy az ilyen kommentelők agyhalott begyepesedett nyárspolgárok
Nívó Jó precedens született 2011.03.21 22:24:00
Mégis lehet áramot vezetni egy telken belüli kerítésbe a termény megvédése céljából. Akár ilyen olvasata is lehet a tegnapi bírói ítéletnek a kesznyéteni gazda ügyében. Nagyon helyes! Már az elsőfokú ítélet után is kinyílt a bicska a zsebemben, amikor is felfüggesztett…..
A gyermekek fejlesztése felelősségteljes feladat, de szerencsére már a hipermarketek is ontják magukból a mindenki számára elérhető tudást. Alig 600 forintért különösen praktikus szavakat égethet az információra éhes ifjú paleontológusok tudatába: Kedves Homár! Találtam…..
 Mint minden hatalom, a Fidesz kormánya is hoz ostoba döntéseket. Nem is keveset. Ám eddigi hülyeségeiken csak mosolyogtam: nem olyan könnyű végzetesen elkúrni egy országot…  Ám a legújabb baromság, ami a Fideszes ötletemberek sötét fiókjából előkerült,…..
billentyüzet 2011.03.03 13:06:02
@WNS: te hülyének születtél az biztos, hiába is tanulnál
Múlt héten szólt Ildikó, hogy rövidesen nyílik egy kiállítás, az első, amit ő szervez, és amire éppen ezért érdemes lenne ellátogatnom. Egy street art művész képeit mutatják be, mondta, Anakin Wasok elsősorban a fiú-lány-barátságra koncentrál, erősen pornográf…..
Amikor megláttam ezt a reklámot, ami valójában nem is reklám, hanem egy néhány perces, gyönyörű infografika, elismerően csettintettem. Igényes, szemmel láthatólag sok pénzből készült, jól átgondolt film ez, tele tanulságos, néha megdöbbentő adatokkal, amelyeket érdemes…..
billentyüzet 2011.02.09 12:54:59
@Leriel: Olvasd el rendesen rá van írva, hogy itthon gyártják csak exportálják külföldre, azért van idegen nyelvű felirat is rajta.
billentyüzet 2011.02.09 12:57:01
@Leriel: én nem olvastam el rendesen :)
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
A bigottság és idiotizmus olyan fokára értek el az amerikai konzervatívok, élükön a hírhedten begyepesedett agyú PTC-vel, a gyermekekre káros tévéműsorok ellen harcoló szülők tanácsával, amire csak kevesen tudtak, pedig. A mostani botrány egy címlap miatt robbant ki, meg is…..
Május közepén a viszonylag nagy hírverés közepette mi is beszámoltunk a Színes Város projektről, de azóta túl nagy a hallgatás a kezdeményezés körül, pedig az alkotók nem álltak meg a kivitelezésben. Érdekelt, hogy hogyan haladnak, ezért kisebb utánajárás után…..
Úgy gondolom, nem tartozom a túlzottan gyorsan kiboruló emberek közé, de amikor először láttam ezeket a jeleneteket a Bang bang wo ai shen (angolul Help Me, Eros) című tajvani drámában, nem akartam elhinni, hogy ez egy mozifilm. Pedig az, Ázsiában készülnek ilyen filmek, tarkítva a…..
Boldog Új Évet Mindenkinek! Elkezdődött ez az év is. Az éjfél utáni másodperceket a Himnusz elhaló hangjai után Schmitt Pál a Magyar Köztársaság Elnöke uralta. Szó szerint. Ünnepi köszöntője igazi művészeti alkotásra sikerült. Tele van bonyolult szimbólumrendszerekkel,…..