Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lexx

0 bejegyzést írt és 269 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kerülném itt a politikailag áthallásos megfogalmazásokat, így nem mondom, hogy az szövetségi kapitányt is utolérte az elszámoltatás, mert hát nem nagy dolog belátni, aki a prímást fizeti, az rendeli a zenét is. Új elnökség, új kapitány, gondolom új program is lesz majd.…..
lexx 2010.07.23 19:01:22
www.youtube.com/watch?v=B99OIheLvlc
egyebet mondani felesleges szofosas lenne reszemrol
ui.: mar varom mikor vezetik be a www helyett a vvv-t magyarhonban
Mivel az NST történetében páratlan módon voltunk trógerek angolposztilag, úgy gondoltuk, hogy ezután minimum páratlan módon kell tisztelegnünk a Chelsea csapata és szurkolói előtt is. Megmerítkeztünk a múltban, hogy jobban megérthessük a jelent, majd több szempontból nézve…..
lexx 2010.06.03 13:48:05
@donnelly:
AHHHHHH! rajta, tamogatom. Ha en is mocskosul raerek talan lefodithatjuk angolra is.ramfer a gyakorlas. Ba nem ertem miert a d10-et hasznalod a klasszik 2d6 helyett.
Az NST stábja szeretné megragadni az alkalmat, hogy megköszönje Rafa Benítez eddigi munkásságát. A spanyol "sikeredző" ügyködését felölelő, gyümölcsöző hat év során a Liverpool FC kettő darab komoly trófeát szerzett, a 2005-ös Bajnokok Ligája serleget, valamint a…..
lexx 2010.04.30 14:35:01
@Everred: baszki te Telegraphot olvasol?
na meg ilyet.
egyebkent aki Dalglisht akarja edzonek, ha jol emlekszem King Kenny annak idejen egeszsegugyi okok miatt vonult vissza az edzosegtol(bar az is igaz,hogy utana meg nyert egy Pl-t a Blackburnnel)
lexx 2010.04.30 14:40:50
@clfo: Alan Hansen,mint ex-liverpool jatekos megis milyen csapatot nyomjon ha kerdezik? az Evertont? Vagy a MU-t?
A futball folyamatos változásának gyakran áldozatul esnek bizonyos posztok, míg mások csak átalakulnak. A kapusok már régen nincsenek beszögelve a ketrecbe, és a kirúgásokat sem a söprögetők végzik el helyettük – már csak azért sem, mert ez az állatfaj is kihalt, az…..
lexx 2010.03.30 13:40:48
@_benito: igy van, ahhoz abba kene hagyni egyszer az ivast.
Mi is a huszonhatos számmal parádézunk körbe, de nekünk minden okunk megvan, hogy méltósággal viseljük, nem úgy, mint egyeseknek, akiket akár meg is nevezhetnénk. Ám mi ehelyett  rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami,…..
lexx 2010.02.23 17:39:16
@vadkutya: a mi szurkoloink mar reg megenekeltek ezt a melegporno temat
www.youtube.com/watch?v=NC54A2PFwqw
Amennyiben felkérnének, hogy állítsunk össze egy százas listát a világ legjobb dolgairól, akkor abba biztos nem kerülne be a hétközi forduló, mint fogalom, mert kiszorítaná a vegetás tészta lekvárral. Azonban az FA illetékeseit ez legkevésbé sem érdekli. Kedden és szerdán…..
lexx 2010.01.28 20:45:04
@Slice: na ezt azert ketlem. ennyire nem rossz a Bendtner.
lexx 2010.01.28 20:50:33
@Slice: hatugye vannak ilyen arcok, inkabb a van Perci?( ahogy kokemeny skot Hearts szurkolo barataim is megjegyeztek,milyen ferfiember az, akinek rozsaszin a cipoje :)) nemhiaba nem vilagszinvonalu a skot futball ha ilyen az osszehasonlitasi alap
Ismét feleződni fog a mezőny, ahogy azt egy kupasorozatnál megszokhattuk. Tizennégy meccs lesz szombaton és két találkozó marad vasárnapra. Három PL-párosításunk van: Stoke-Arsenal, Portsmouth-Sunderland, Everton-Birmingham, és egy Championship-rangadónk: West Brom-Newcastle, a…..
lexx 2010.01.24 15:58:28
@imici77: hat ezert mondtam,hogy ha Fabianski hatvedet jatszik tobbre megyunk vele,mint kapuskent.
egyebkent a Stoke bazi makos volt az elozo forduloban imadott York Citym ellen, bar ketsegtelen teny,hogy maximalisan kihasznaljak az ertekeiket tamadasban(Delap becsuzlizza aztan lesz, ami lesz) az mar a tobbiek szegyene,hogy altalaban lesz is.
lexx 2010.01.24 16:26:14
@Mr. Acid: lassan 10 eve mar,hogy vennunk kene egy kapust evvel mar nem is torodom.
Amikor még nem tudtunk heti szinten angol bajnokikat nézni, és az internet elérhetetlenebb volt Samantha Fox melleinél, akkor mindig arról lehetett felismerni a PL tabelláját, hogy majdnem minden csapat különböző meccsszámmal rendelkezett. Most is elkezdünk ebbe az irányba haladni. Az…..
lexx 2010.01.20 23:20:44
@morphine: nalam is lecci
lexx 2010.01.20 23:34:58
@morphine: hat komam akkor imadkozz erosen,mert holnap allasinterjura megyek
egyebekent a cimem:
5 upper gilmore place
edinburgh
Uk
ha ideertel csongess :P
lexx 2010.01.20 23:39:07
@bakító: miert biztos jobb,mint kapusnak
Mint hetero pénisz egy törökfürdőben, úgy lógott a levegőben már hetek óta, hogy 2010 elején top4 helyett top3-ról fogunk beszélni. Aztán szombat estére már a vak is láthatta, hogy valami elementáris csodának kell bekövetkezni ahhoz, hogy a dobogós helyeken ne az…..
lexx 2010.01.19 20:02:01
@lexx: sorry sport2 adja
lexx 2010.01.19 22:55:20
@nekedX: ezert is kezdo a Fantasy csapatomban :)
ksr hogy nincs nagyon kedvem cserelgetni jatekosokat mert azert szezon elejen kicsit mellelottem egy parral.
lexx 2010.01.19 23:02:07
naakkor :
www.youtube.com/watch?v=CFrQahA24yo&feature=related
kar hogy van meg egy meccs az Old Traffordon
Kiváló fordulón vagyunk túl, ami már csak eggyel előzi meg a matematikai félévzárást. Az eddigi legnagyobb különbség alakult ki az élen lévők között, de sem érzésben sem pontszámban nincs akkora, mint tavaly ilyenkor. Európa legjobb hazai csapata ismét nyert, míg…..
lexx 2010.01.19 22:00:00
@krysal: @nasteey: feltem en a kapuscserenel Ohmeyer kapott volna meg vagy harmat,meg Agai megint elkezdett a meccs megnyereserol beszelni az mar a csajoknal se jo omen :)
lexx 2010.01.19 22:08:18
@krysal: faradtsag,eggyel kevesebb ember,egeszpalya azert elegge nem gyakori a kezilabdaban, es igazabol az ellene valo jatek nagyban fugg attol ki is tamad le.ok mint sok minden mast ezt is nagyon jol csinaljak. bar azt mar csak kepregenyben lattam,mert az addig tokeletesen futo patak:
www.ustream.tv/channel/amigafun-es-111 elkezdett szaggatni meg en is a szektamlajat,onnantol kezdtuk kiengedni az iranyitast a kezunkbol. egyebkent meg ujra elmeny volt kezi meccset nezni el is felejtettem mekkora josag.
lexx 2010.01.19 22:43:52
@Der Beste: ezt most mi a faszert kellett?
de oszinten vazzeg,mert ezert kar volt bekapcslnod a gepet@krysal:
en sajnos nem biztos.mert suru a heti program,holnap ugyintezes,csutortok kirandulas Londonba,pentek szuletesnapi buli(nem az enyem),szombat Burns night,vasarnap ceges karacsony, de remelem meg jobvo heten is lesz mit neznem :)
Két dolog akadozott eddig az új évben: a havazás miatt a meccsek lebonyolítása, és a pocsék forma miatt a bigfour játéka. Az előbbi probléma megoldódni a látszik, és ezúttal a nagyok is kellemes ellenfelekkel találkoznak. A figyelem középpontjában - minden bizonnyal - a…..
lexx 2010.01.16 16:02:02
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: utazz el egy skot korutra (Glasgow(itt csokot ne kerj meg meglepodsz ha lefejelnek,Falkirk es az utanozhatakan Inverness,Fort William,Isle of Lewis es minedegyik mashogy beszel, imadom)
de ha csak neten akkor:
www.youtube.com/watch?v=ary0hEfXXhA&feature=channel
helyes maganhangzo kiejtes itt felfoldiul
lexx 2010.01.16 16:30:15
lexx 2010.01.18 16:58:27
@anonim222 [semleges néző]: @rizla:
az angol iskolarendaszerben sincs vege a iskolaknak 16 eves korban, ahogy a magyarban sincs, pedig az iskolakoteles kor ott is 16 ev(volt amikor en meg iskolaba jartam) a kulonbseg annyi hogy kapsz egy alapveto vegzettseget amivel mar el lehet helyezkedni es tudsz dolgozni ha akarsz(gcse a neve(meg meg egy par ehhez hasonlo mivel hulye modon minden tipusu iskola mas vegzettseget ad,de egyenertekuek hulye angolok,angol hulyek) alatalaban ha van egy kozepesed angolbol,matekbol es sciencebol (ez fizika,kemia,biologia vegyes) akkor jo eselllyel kapsz munkat) eppen ezert munkavallaloi szerzodest is(a profi futball is egy munka) innetol lehet veled kotni
az unios jogzabalyok meg ha jol emlekszem nagy reszben csak iranyelvek amik menten az orszagok laviroznak, de van itt jogasz eleg majd ok kijavitanak
Már tudjuk, miért a legrosszabb, hogy nem lehetünk ott a dél-afrikai világbajnokságon. Kicsit ciki, hogy az ilyesmire nem mi bukkanunk rá először, de annyira zseniális a dolog, hogy muszáj megköszönnünk az addictnak a találatot, amely egyszerre enged bepillantást a futball sötét…..
lexx 2010.01.16 15:14:18
@Iustizmord: van es volt az angoloknal fekete jatekos,bar igaz a legtobben rugby leaguebol mennek at unionba anikor mar nem birjak az iramot.
Ugo Monye es a ket Armitage a jelenlegi keretben,de van egy arc(nevere lusta vagyok guglizni) aki most mar szaki a bibicen o se rozsaszin. meg szoktak meg uj-zelandit is honositani
habanarol meg ugye nekem az ugrik be hogy amig nem volt anyira a topon neha meg ot is szidtak,hogy csak a keveredesi politika miatt van a keretben, de hat ugye a szokas hatalma(egyebkent e nagyoon imadom foleg a vb ota 35-0 mennyit szivattam vele az angolokat :D)
az oltony meg nekem tetszik,de en altalaban surun elvesztek egy gombot, ezen meg nincs tobb,es igy elkepzelve eleg sittesen neznek ki benne anelkul
Bár még négy év van hátra a 2014-es világbajnokságig, valószínűnek látszik, hogy a pénzügyi átláthatóság (vagy inkább átláthatatlanság) terén a brazíliai esemény sem lesz sokkal különb a dél-afrikainál. A DPA hírügynökség értesülései szerint a kormányzat most…..
lexx 2010.01.09 12:29:06
elmondom sokadszorra es utoljara sajat tru sztorimat:

ket del-afrikai beszelget(eloben ott voltam).
-remek te is del-afrikai vagy?
-yaaa!
-es honnan?
-Cape town
-hmm es melyik resze?
-Cape Flats
-Holy s... and you are still alive?
persze vazzeg ne menj oda de mint itt emlitettek ha az idegenvezetod is benne van a buliban (marpedig sok benne van) akkor ugy is azt mondja,hogy nem gaz menj csak.aztan ha szerencsed van csak az ertekeid hagyod ott a beleid nem.
@váév építők: a burkolt negerezeshez gratz csak azt nem art tudni, hogy Del afrikaban feketebol is van eleg sok fele. pl Mandela az "oreg harcos" es a jelenlegi gore Zuma is mas tipusu(nem csak emberi ertekekben hanem szarmazastanilag)
de felesleges ezt ragozni remelhetoleg Del-Afrikaban is eszbe kapnak es idoben jott a figyelmeztetes,hogy hiaba a jo szandek abbol nem lehet rendet csinalni.
lexx 2010.01.09 12:33:23
@Woland:
"ha valahol lehet Afrikaban VB-t rendezni az a Del-Afrikai Koztarsasag."

ez is ketsegtelen teny sajnos
lexx 2010.01.09 12:49:07
@krz: inkabb az ahogy kivonultak onnan mindenhol csak a szart hagyva maguk utan
A poszt írásának pillanatában az már biztos, hogy az aktuális PL-forduló felét nem fogják lejátszani a hétvégén (illetve hétfőig). Hiába a világ legjobb focibajnoksága és a jól működő állam, pár hópihe secperc alatt el tud rontani mindent. Az külön bosszantó, hogy pont…..
lexx 2010.01.09 12:42:41
@mickeyknox: a Lidlben kaphato :) mult heten lattam
egyebkent en is mondtam mar nekik a holapat csodalatos intezmenyet. de nem az a baj,hogy nem tudjak hogyan kell hasznalni,hanem a mar emlitett beleszarok majd valaki eltakaritja eleterzes ami az egesz szigetre jellemzo. inkabb rinyal mindenki a ho miatt mert tonnaszam szorjak szet a sot a friss hra hogy az jol elolvadjon es jegge valjon. en viszont vegre tudtam epiteni egy tisztesseges hoembert :) harom evet vartam ra megerte
Hihetetlen, de szinte észrevétlenül ismét tovatűnt két év, Afrika sportszeretői (és jónéhány fanatikus focirajongó a Nou San Trafford blog vezérletével Magyarországon) pedig egyre gyakrabban vetik vigyázó szemeiket a dél-afrikai gyöngyszemek egyikére, Angolára, hiszen már csak…..
lexx 2010.01.08 22:09:39
na akkor most mar tenyleg biztos,hogy jo hogy mi nem jutottunk ki a vb-re(mert akkor en is mentem volna).
@Anthony - awkward silence:
erre azt tudom mondani,hogy a bbc kozvetitokocsit a konfoderacios kupan az orzott parkoloban kiramoltak meccs alatt fenyes nappal Joburgben. lesz ott kurva vilag az biztos. de abban remenykedhetunk,hogy komoly gaz nelkul meg lesz uszva minden(90-ben Napollyal is jogosan voltak aggalyok) es idoben jott a "figyelmezteto loves" .
Ha nem tizenkilenc, akkor egy híján húsz óra telik csak el a tizenkilencedik forduló zárómérkőzésének lefújása és huszadik nyitómeccsének kezdősípszava között. Ez az idő sokmindenre elég. Nekünk annyira, hogy megigyunk egy forralt bort a városban, megnézzünk egy szerethető…..
lexx 2010.01.02 21:27:45
@lexx: na aszem kicsit felrertheto volt a megfogalmazas olyan cspatot keresunk akik az idei pl-ben is szerepel, de a kerdeses ev joval a premiership elott keresendo.
tehat 20-bol kell kiloni egyet. es pontosan 1 db angol uriemeber volt a kezdoben.nem tobb, nem kevesebb.
lexx 2010.01.02 22:35:32
@ZenZo: @Lacóka: @zsakfos :
Liverpool Fc 1892 a kapus es neki Mc-vel kezdodott a neve :)
Rubint Réka szerint Gáspár Győző a legnagyobb király - Gáspár Győző ügyes, mert okosan vezeti a birkákat, míg Rubint igazat mond és tisztelni való - tudtuk meg, miután megnyitottuk jó barátunk, a google első találatát, melyet a legnagyobb király kereső-kifejezésre dobott. A…..
December 26-27-én - ahogy megszokhattuk már - teljes fordulót rendeznek az angol bajnokságban. Természetesen, most is poszttal kedveskedünk hűséges olvasóinknak. Annyit mindenképpen ígérhetünk, hogy a tíz meccs elé tett szösszeneteink egyetlen bejgli, szaloncukor, halászlé,…..
lexx 2009.12.27 16:27:10
@nekedX: @halihalo: @váév építők:
ja sajnos minden evben latjuk a leendo bajnokcsapatot igy jatszani aztan jon egy masik csapat aki megnyeri helyettuk a bajnoksagot :(
de nem baj mi igy szeretjuk oket,kupak nelkul,jatszva a focit.
lexx 2009.12.27 16:43:50
@nekedX: a kulonbseg annyi,hogy nekunk ha szepen jatszunk ritkan jon ki a lepes :)
A naptári év utolsó fordulója után óhatatlanul némi számvetést készít az ember. Történik ez annak ellenére, hogy a spanyol bajnokság csak az ünnepek idején szünetel, és az újesztendő első hétvégéjén már folytatódnak is a küzdelmek. Természetesen mindenki azt latolgatja,…..
lexx 2009.12.26 16:39:27
@Bastille: szokas szerint en, az orok ellenpont :)
annak idejen a Mallorca(Roa,Nadal,Luque,Ibagaza,Etoo felekkel nagyon megfogott foleg, amikor a Bernabeuban alaztak a Real Madridot pl) meg a Celta Vigo(Karpin,Mostovoi,Juanfran,Cavallero) tetszett a spanyol bajnoksagbol.Azota kisse kiszakadtam a kovetesebol.Aztan tavaly majdnem voltam egy Salamanca-Celta meccsen is :)
Ahogy azt a németektől várta az ember, gyakorlatilag tökéletes világbajnokságot rendeztek. Hibátlan szervezés, makulátlan stadionok, egészen elviselhető induló – arról már nem ők tehettek, hogy a brazilok csak neveket hoztak, az angolok még azokat sem, a portugál-holland az…..
Rangadó rangadót követ a spanyol bajnokság hétvégi, 14. fordulójában. Lesz városi derbi, dobogósok közötti párharc, alsóházi-kiesőhelyről elmozduló célzatú és olyan is, amely két többre hivatott csapat között zajlik, akik a táblázat első harmadába igyekeznek. Szóval…..
lexx 2009.12.13 20:08:50
@krysal: a magyar verzi egyebkent jobb,ha van en azt neznem
egyebkent a szinesz aki Hartmannt jatsza valoban kikepzotiszt volt :) csak a trivia miatt
lexx 2009.12.13 20:20:47
@krysal: igazabol a nyelvi lelemeny miatt ugye a britonban a nehany alapszo fuck-shit ismtelgetesen kivul nem tul sok minden van
lexx 2009.12.13 20:24:57
@lexx: a luis enrique esete anyiban mas,hogy o szabadlistara volt teve madridban ha jol mlekszem.
de ugye az arulozas ingyen van.kibicnek semmi sem draga.
"You're going to reap just what you sow" A hagyományosan sorsfordítónak tekintett év végi meccsdömpinghez közeledve kifejezetten érdekes fordulóra számíthatunk a PL-ben. Két olyan találkozót is láthatunk a hétvégén, ahol a top 7 tagjai csapnak össze; ráadásul pont azt…..
lexx 2009.12.13 19:32:44
@vadkutya: bajnoksagban tenyleg regen volt de ugye volt 2007-ben ket meccs ott egy honap alatt
az fa meg a carling kupaban.1-3,3-6
Franciaország, és Zinedine Zidane. Illetve Zinedine Zidane, meg még néhány kékbe öltözött játékos, jó nagy adag mázli, és világbajnok Franciaország, méghozzá úgy, hogy valóban a világ legjobb csapatának is tűntek. 1998 hozott nekünk élő adásban ejakuláló holland…..
lexx 2009.12.07 23:38:25
@ZenZo: en is felebresztettem a hazat a durva lonyeritesemmel :) de legalabb jo tudni,hogy nem vagyok egyedul
lexx 2009.12.08 17:13:04
@montipájton: az offra reagalva
„Legalább hat-hét éve kezdődött ez a magyar futballban. Az egyik csapat játékosai egy itthon bravúrosan megnyert nemzetközi kupameccs visszavágója előtt kitalálták, úgy járnának a legjobban, ha a biztos kiesés tudatában arra fogadnának, hogy a szünetben legalább három góllal vezetnek a hazaiak. A visszavágóban nagy pénz volt, így már az első félidőben összehoztak négy gólt.”
leirom melyik volt ez a meccs ne kelljen guglizni:
www.youtube.com/watch?v=aergDZdRZzE
keves lenne a hely felsorolni az osszes nevet nem?
lexx 2009.12.08 17:27:26
@divi: a pontos eredmenyt nem tudtam egyebkent, de nekem a 6-7 evbol ez az egyetlen bravurosan megnyert nemzetkozi kupameccs ugrott be :)
 Sűrű hét áll mögöttünk futballügyileg, bár a legfontosabb események – részben sajnálatos, részben viszont nagyon is örvendetes módon – csak közvetve érintették az angol bajnokságot. Szétharangozó posztunkban ezúttal tehát nem csak a PL aktualitásaival, így…..
lexx 2009.12.08 00:02:39
@vadkutya: liverpool-arsenal a championligaban. latszik nem csak nekem gyasznap az.
lexx 2009.12.08 00:10:48
@vadkutya: sajnos azota az oven is az esetek nagy szazalekaban :) mert ezen sirni mar nem tudok
lexx 2009.12.08 17:08:43
@Everred: nekunk meg neha az egeszseges kapusaink is ugy vedenek mitha serultek lennenek :P