Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kdlla

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Na jó, nem dalolva, inkább sírva-ríva, de a lényegen ez mit sem változtat: ment, vagy pontosabban megy. A közmédiumok 3041 munkatársa közül 550 dolgozót kirúgnak. Az ellenzéki sajtó jajveszékel, a pártatlan média hümmög, a kormánypárti újságok pedig magyarázkodnak. A…..
kdlla 2011.07.08 00:07:04
@öregbuksi: tehát Rózsát most azért tették lapátra?
kdlla 2011.07.08 00:10:33
@Androsz: Kedves Androsz, "bazmeg", ha már bele kellett építeni a mondanivalóba, legyen így nálam is. "EGY csatornáról kirúgtak pár semmittevőt, akik nem tetszettek a gazdának.", írja. Örülök, hogy ön ennyire ismeri a "királyi" tévé mindennapjait, ezek szerint a kirúgott vágók, újságírók, operatőrök, és egyéb semmirekellő munkásságát. Ossza meg velünk, hogy érti, hogy semmirekellőek.
Praxis Bunyó a rendelőben 2011.04.05 17:48:00
Sziasztok!   Friss történetet szeretnék elmesélni nektek. Ma délelőtt orvosnál voltam, vissza kellett mennem kontrollra a kerületi rendelőbe. Ilyenkor mindig viszek valami olvasnivalót, mert 2-3 órás várakozásnál kevesebbel még nem sikerült megúsznom. Ma sem volt ez másként.…..
A Csillag születik és a hasonszőrű tehetségkutatók elsődleges célja, hogy egy olyan műsort prezentáljon a nézőknek, amit érdemes nézni, amiben van kiért szurkolni, főleg az ún. rút kiskacsáknak, akiket első látásra kiröhögünk, de produkciójuk végére telesírjuk a…..
Derce Tamás 1990-2010 között, 20 évig volt Újpest polgármetere. Eredetileg az SZDSZ színeiben, majd miután Tarlós Istvánnal kiléptek a pártból, függetlenként töltötte be a posztot. Derce viszonya a nagyobb parlamenti pártokhoz többször is változott az évek és az őszi…..
A Károlyi Kórház II. Kardiológia Belgyógyászati Osztályáról tudom elmondani a véleményemet, amelyet szerintem le kellene dózerolni és eltüntetni a föld színéről. Könyörgöm, aki jót akar ne menjen oda, vagy ha a hozzátartozójáról van szó, akkor valaki legyen a beteg…..
Csökkentek az Econet veszteségei, köszönhetően többek közt a Neo FM névvel elhíresült rádiónak. Mivel a reggeli sávot magasan nyeri az adó, így komoly pénzek folytak be az üzemeltetőnek. 2010 első negyedévében máris jobb eredményeket produkált a cég, szám szerint az…..
Egy nagy példányszámú bulvárlapban lettem figyelmes egy hatalmas terjedelmű cikkre, mely öles betűkkel hirdette: „A TEÁJA GYÓGYÍTJA A RÁKOT”. Akiről az írásban szó van, az egyik kereskedelmi tévécsatorna rendszeresen szerepeltetett vendége, assoc. prof. prof. h. c. mag. dr. T. Dávid.…..
de Sade márki Péntek este 2010.04.28 13:10:00
A bárpultnál szemlátomást leharcolt, elvált, faszéhes nők ülnek, a bouncer beenged ingyen, régi haver. Először nem megyek oda egyikhez sem, csak legelészem a látványt. Leképzelem róluk a push-upjaikat, a feszes minijeiket, a sminkjüket. Aztán, bár ilyenkor semmi sem bizonyos, az…..
A Magyar Posta szolgáltatásait igénybe venni lassan felér egy extrém sporttal, most pl. Erika gondolta azt, hogy a Budapestről-Londonba ajánlottként feladott diplomája egyszer csak megérkezik hozzá. De hiába, a küldemény még Magyarországon eltűnt, ő meg diploma nélkül maradt.…..
A Sláger rádión a nap legjobb párbeszéde az volt, amikor a műsorvezető bókolni próbált a promóciós igazgatónak, "és te mindig olyan vidám vagy, ezért szeretünk", mire a promóciós igazgató csaj visszanyesegette a föltoluló érzelmeket: "erre azért rásegít a…..
kdlla 2009.11.19 11:30:32
@vlaca75: persze, tudom :)

Csak tudod, azt is gondolom, a kettő elvileg valahol feltételezné egymást. Mármint mások megértése, és az, hogy az igényes kultúrára van szükségem. Nem, mintha a "varrónő" degradáló volna, gondolom, ezek a hozzászólók is viselnek néha ruhát.

Milyen érdekes, soha ennyi rosszindulatú, irígy, a két rádió minőségét fikázó hozzászólás nem volt addig, amíg azok működtek. Most már nincs vesztenivaló, persze.

kdlla, aki csak félig komcsilibsiproli és buta szöszi varrónő, mert hallgatott Slágert is, mellette MR2-t, otthon meg jazzt
„Ahhoz, hogy megnyerhessék a pályázatot, hazudni fognak nappal, hazudni fognak éjjel, és hazudni fognak minden hullámhosszon.” – olvasható annak a jelentésnek a záró mondataként, amelyet az egykori  Phare-programmal kötött támogatási szerződés részeként…..
 Elképesztő, micsoda sápítozás folyik itt két igénytelen rádióért. Mintha életünk legfontosabb kérdése lett volna, hogy a Sláger meg a Danubius a helyén maradjon: reggel műsor a közrádióban, este a tévében, újságcikkek, tiltakozó blogok stb. Valóságos henger indult el…..
kdlla 2009.10.29 18:39:25
@8510: "TI magyarok"? :)
Áronnal elhitette a zenetévé, hogy belépőt nyert az Editors koncertjére, sőt bíztatták, hogy hívja a haverjait is, aztán egy rakás társával együtt be sem engedték. Szívás alant, indulatosan előadva. Tegnap egy ingyenes koncert apropóján csúnyán átbaszott engem és további…..
Merengek a sorson és az esélyeken, amelyből a cigányságnak oly kevés jut(ott), annak ellenére, hogy ezt állítja a társadalom széles rétege. Mit adott a politika és a társadalom a cigányoknak? Igen így en bloc a cigányoknak... Nem néhány kiváltságos roma vezérnek, pártfogolt…..
kdlla 2009.09.20 19:34:15
@moszkvicssluszkulcs: ez oké, de akkor tulajdonképp mégiscsak az életvitelről, az élősködésről és a többiről van szó alapjáraton, nem?
"Ovis élmény": buszon két kis ovis játszani akart a mögötte ülő cigány kislánnyal. A két gyerek anyukája azt mondta idegesen, "Ne nyúljatok hozzá". Pedig nem lógott ki a takony a kislány szájából...
kdlla 2009.09.20 20:06:09
@moszkvicssluszkulcs: többségi társadalom. Azaz nem minden magyar, többek közt én sem. Mint ahogy nem minden cigánynak "kellene kötél" (ahogy az előbb leíródott, kicsit szégyelltem is magam miatta). Véleményem szerint emberek és embertipusok vannak. Nyugodtan leliberálisozhattok ezért :))

Hogy a cigányok nem építettek épületeket? Oké, de van köztük sok névtelen ember, és van köztük Szakcsi Lakatos Béla, Domján Edit, Péli Tamás, Bangó Margit.

Nem lett nagyon alaposan elolvasva ez az íromány.
"Merengek a sorson és az esélyeken, amelyből a cigányságnak oly kevés jut(ott), annak ellenére, hogy ezt állítja a társadalom széles rétege."
- Nem mindenkit vett egy kalap alá az írás.

"Igen így en bloc a cigányoknak... Nem néhány kiváltságos roma vezérnek, pártfogolt alapítványnak, hanem a cigányoknak?"
- És L.I.F.E is érzi a helyzet visszásságát.
Huebertől kaptuk ezt az inkább elkeseredett mint felháborodott hangvételű levelet, amelyben a frissen kézhesz kapott órarendjén töpreng, nem értve, hogy is kaphatott ilyen mennyiségű órát a nyakába. Aki szerint a tanárok egész nap csak sakkoznak a lyukas órákon, az olvassa el!Szia…..
Azt mondom Hell's Angels, és meg se rezzem. Azt mondom állig felfegyverzett mudzsahedek, és csak mosolyog. Azt mondom, Miklós utcai lakásszövetkezet, és sírva fakad. Az óbudaiak még az Index legendásan kemény jogi képviselőjén is kifogtak egyszer, íme az egyes szám első személyben…..
Tudom, nem nagy érdem, de én is e kis közösség tagja vagyok. Lassan 3 éve van viszonyom az egyik kollegámmal. Világ életemben a hűség "bűvkörében" éltem. Fel nem foghattam, hogy emberek hogyan tudják megcsalni a párjukat, ha szeretik a másikat. Iszonyatosan féltékeny…..
Sziasztok!Nekem is van néhány "problémám". A barátommal 3 és fél éve ismerkedtünk meg neten keresztül. Minden szépen és jól indult. Hetente találkoztunk 3-4 napot, mert ő Pesten lakik, én meg vidéken. Akkor még a gyakorlatomat töltöttem, meg készültem az…..