Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ThomasGreg

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röviddel az előző rész záróeseményei után vesszük fel a fonalat, Bridget apja alternatív lakásában zuhanyzik éppen, miközben a nappaliban az aggódó szülő egy üveg pia felett méláz: inni vagy nem inni, ez itt a kérdés. Szerencsére utóbbi mellett dönt, ami nagyon dicséretes,…..
És nem, nem érezzük szarul magunkat miatta. A PRO4-en indul ma este a kanadai Continuum című sci-fi, amiben 2077-ből 2012-be visszaidőutazó bűnözők és egy nyomozócsaj (Rachel Nichols, képünkön) játssza a főszerepet, és lesz benne időparadoxontól időhurokon át minden, mint a…..
hogyvolt Forever 1x01 - Pilot 2014.09.23 09:00:00
Kedves Olvasók! Vadonatúj sorozatot szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, melyben van minden, mi szem-szájnak ingere: izgalom, nyomozás, némi romantika és öröklét – a főszerepben pedig Ioan Gruffudd. Hárman írjuk majd felváltva, minden résznél szeretettel várunk benneteket:…..
comment:com Dexter megint tévézik 2014.08.15 10:30:00
Michael C. Hall úgy egy éve fejezte be a Dexter című Showtime-sorozatot, és azóta nem nagyon csinált semmit, jó, becsajozott, eladta a házát meg szerepelt egy független filmben, de ez nem nagy truváj nyolc évnyi folyamatos meló után. A szünetnek vége, a Hall a God Fearing Man…..
Elképesztően szórakoztató képsorozatot találtam a lassan hatodik éve hízó "linkek cc-re" könyvjelzőmappám egyik bugyrában: egy 1949-es magazinból fotózták ki őket, és az látható rajtuk, mi számított erkölcstelennek a tévében akkoriban, amikor VV Aurelio faszpörgetős…..
Ha van sorozat, amiben túlzásba vitték a csöcsök mutogatását, az a Kaliforgia, amiben ha kellett, ha nem, vetkőztek a nők. Mutatunk tíz másodlagos nemi jelleget a sorozatból, ha jól emlékszünk, Hank mindegyikkel közelebbi kapcsolatba került (és mivel Duchovny bevallottan…..
ThomasGreg 2014.06.29 12:34:10
Legyen már egy poszt azokról a sorozatokról, amiktől kénytelenek voltunk elbúcsúzni idén. Melyik fog hiányozni? ABC The Assets Back in the Game Betrayal Killer Women Lucky 7 Mind Games Mixology The Neighbors Once Upon a Time in Wonderland Suburgatory Super Fun Night Trophy…..
A négy nagy (ABC, NBC, CBS ÉS Fox) és egy kicsi (The CW) network jövő héten mondja el, mikor mit vetít, és igyekszik majd minél több lóvét összetarhálni a hirdetőktől. Van, ahol már csak pár kérdés maradt nyitva, másutt meg az összes, a Buzzfeed foglalta össze, hányadán…..
Mivel az első évadot sem láttam még végig, nem néztem meg a promót, nehogy lelőjek valamit magamnak, de minden külföldi oldalon agyondicsérik. Június 6-án tér vissza.   ..
Természetesen ez is spoileres lehet azoknak, akik még nem végezték ki a 3. évadot, úgyhogy csak óvatjával a hajtás után! (Óriásméret itt!) ..
Ugyanott indítunk, ahol az előző részt abbahagytuk, de néhány (pontosan inkább csak tippelhető) nappal később – John betegágyánál. Az ágy azonban üres. Főncsi Medvével sétál az utcán, amikor Rico hívja azért, hogy kaptak-e már új számot? „Nem" a válasz. A nő ettől…..
Az utolsó két epizód több szempontból is kiemelkedő az évadból, s ez Martin (ill. a dramaturgok) elvitathatatlan érdemei mellett David Nutter rendezőnek is köszönhető. Az évadzárót (is) öröm volt nézni, tele volt szellemes ötlettel, jó képi, tartalmi megoldással. Túlestünk a…..
ThomasGreg 2013.06.10 22:31:30
Nézzük, mit csinált Richard Armitage, mielőtt elment Új-Zélandra Hobbitot forgatni Peter Jacksonnal. A John Porter kalandjairól készülő hogyvót megírását úgy vállaltam el, hogy nem olvastam a sorozat alapjául szolgáló, azonos című Chris Ryan könyvet (köveket ide), így viszont…..
Elindult a Trónok harca 3. évada, a fél világ megint a haját fogja tépni vasárnaponként, hogy „bazzeg már megint vége”, és senkinek nincs mersze egy rossz szót szólni erre a sorozatra, mert különben felakasztják. Pedig hát…lenne mit mondani. Mindenekelőtt ki kell…..
A mai napom se úgy alakult, ahogy eredetileg elterveztem. Úgy gondoltam, szépen kialszom magam, aztán délelőtt nekilátok az újabb Trónok harca évadnak. Igen ám, csakhogy miután tegnap idén először jutottam haza a családommal a szüleimhez, az este hosszadalmas, jóízű…..
ThomasGreg 2013.04.01 13:59:08
Egy hisztis picsától megszabadulni mindig öröm, de egyébként is jó volt ez a rész. A gagek működtek, még a karikírozott alakítások is ízléses keretek közt maradtak - már ha ennél a sorozatnál beszélhetünk egyáltalán ilyesmiről. Most már csak az kéne, hogy a jány után a…..
Meglepődve olvastam egy kommentben, hogy nem vagyok elég lelkes, sőt, odáig alacsonyodok, hogy egyenesen "szar"-nak tituláljak egyes epizódokat, és ezen kicsit elgondolkodtam. Komolyan felmerült bennem a kérdés, hogy vajon tényleg szeretnem kell-e a sorozatot, amit éppen fordítok. A…..
Sosem igazán a szerénységemről voltam nevezetes, az álszerénység meg egyenesen távol áll tőlem, így aztán lehet, hogy nagyképűen fognak hangzani a következő sorok. Akit zavar, bocs! Szóval, körülbelül fél órával ezelőtt értettem meg igazán, miért írják sokan különféle…..
ThomasGreg 2013.03.10 16:17:46
Kicsit elgondolkodtam, mi lehet a titka egy jó Kaliforgia-epizódnak. Nagy okosságok nem jutottak eszembe, de annyi biztos, hogy Charlie újkeletű, khm, szexuális irányultsága új színt vitt a - már eddig is szivárványszínű - karakterbe, meg aztán a menő rockcsávót alakító…..
ThomasGreg 2013.01.28 23:27:48
Az mindig jó jel, ha még fordítás közben is fel-felröhintek, legalábbis egy humorosnak szánt alapanyag esetén. Márpedig a Kaliforgia arra készült, hogy megnevettesse az embereket, és a 6. évad második epizódjában ez sikerült is - nálam mindenképpen. Voltak jó beszólások,…..
ThomasGreg 2013.01.22 00:22:26
Hát ez a nap is eljött! Visszatért közibénk mindenki kedvenc alkesze, az ön- és családpusztító írózseni, Hanky, a Morcoska. Nem is tudom, mit várjak ettől az évadtól - az alapsztoriról már minden lehetséges húst lerágtak (többszörösen), ugyanakkor az is igaz, hogy a dudákat…..
ThomasGreg 2013.01.15 00:04:23
Az első rész után a ruszki kommandósok ismét egy illegális kaszinóra rontanak rá Moszkvában, ez úgy tűnik, errefelé olyan probléma lehet, mint nálunk a zugpálinkafőzés volt a kilencvenes években. Ja, értem már, Oroszországban tilos a szerencsejáték, nahát. Az akciót vezető…..
ThomasGreg 2012.11.23 19:43:52
hogyvolt Kívülállók - 2x06 2012.11.21 13:00:00
Flashback: 1 héttel a vihar előtt. Visszaugrunk az időben, pedig most Curtis nem is ijedt meg. Babaágyakra jellemző altatódallam szól, miközben egy mellényes srác éppen tejcit önt a reggeli kornflékszre. Aztán kiskötényt öltve egy kávéba, hol máshol, mint egy kávézóban. Megint…..