Regisztráció Blogot indítok
Adatok
herakles2000

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az alkotmány a Fidesznek sem éri meg azt a rengeteg konfliktust, amit felvállaltak miatta. Nem teljesíti ugyanis a célokat, melyek miatt belevágtak: a posztkommunizmus lezárását, egy új rend megteremtését és a restauráció megakadályozását. (Fotó: Index) A Véleményvezér nem…..
A rendvédelmieknek nem lehet, a bíráknak viszont muszáj. Semmi koherencia. A Fidesz hol az ország érdekét tartják szem előtt, hol a pártpolitikai érdeknek rendel alá mindent. (Fotó: Lakatos Péter/MTI) A múlt héten a Fidesznek a nyugdíjakkal kapcsolatos két intézkedése váltott…..
  Vajon mi volt az a feketeleves, ami még hátra van? A szólás eredetileg nem a kávéra, hanem egy középkori levesre utalt, amit vérrel készítettek. Ínyencségnek számított, és általában utolsó fogásként szolgálták fel. Hogy lett akkor negatív kicsengése?  …..
  A 2010-es közoktatási törvény már akkor ráncolta a homlokokat, felvonta a szemöldököket, amikor még el sem kezdték írni. Azóta vettek is el belőle, tettek is hozzá, de a tervek szerint április 20-án végre a kormány elé kerül. Hoffmann Rózsa és titkos…..
 Ma, mint mindenki, aki él és mozog, az LMP is tiltakozott az új alkotmány ellen, amelyet az Apokalipszis négy lovasa, a Háború, a Halál, a Viszály és a Pestis, más néven Szijjártó Péter, Lázár János, Rogán Antal és Semjén Zsolt visz holnap a parlamentbe, hogy ott egyenesen…..
herakles2000 2011.04.18 16:20:59
www.karorauzlet.hu
www.karoracentrum.hu/

Schiffernek teljesen igaza van az alkotmánnyal kapcsolatban!
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. A nagy sikerű őszi hamburgersorozatunk után most a gyrosokkal térünk vissza, ami ekkora dózisban kész öngyilkosság: a profik szerint még burgerből sem lehet normálisat kapni…..
Korábban már írtam arról, hogy vasárnap sem áll le az élet Budapesten, mert a Gozsdu udvarban minden héten kézműves piac van: vicces pólók, jópofa ékszerek, régi dísztárgyak, zenészek, előadók lepik el a hétköznap tetszhalott passzázst.Akkor még nem mondtam, de van más…..
E heti lépcsőházunkat nem én fotóztam, egyik olvasónk, Huszár Boglárka küldte hozzá az anyagot. A művésznő egyébként fest és fotózik, vagyis jóval minőségibb, pontosabban művészibb munkákat láthattok, mint a saját, inkább dokumentálás célú képeimnél. Ezúttal nem…..
Amikor a mostani idény elején a Gyilkos elmék producerei kijelentették, hogy költségtakarékossági és kreatív okokból két női karaktertől megszabadulnak, a rajongók alaposan felbőszültek, hiszen két közönségkedvencet, A.J. Cook-ot és Paget Brewstert akarták kitenni a…..
Egy igazán szórakoztató reklámfilmre bukkantam, amiben az új-zélandi SkyTV műsorszolgáltató népszerűsíti a digitális televíziózás előnyeit, pontosabban a felvehető és bármikor lejátszható műsorokat. A helyi DDB ügynökség 60 másodperces szpotja arra fókuszál, hogy mi…..
addict Dohányzó taxi 2011.04.16 13:45:00
A dohányzás halált okozhat, de az emberek ennek ellenére mégis rágyújtanak. Mivel egyre kevesebb helyen hódolhatnak káros szenvedélyüknek a legtöbben kint a szabadban vagy otthonukban gyújtanak rá. Igaz ez Németországra is, ahol a fiatalok sokszor már csak a szórakozóhelyek előtt…..
addict 101 foltocska 2011.04.17 12:30:00
Mindig nagy öröm számomra, ha egy unalmas FMCG márka humorral próbálja népszerűsíteni a termékeit. Különösen igaz ez a mosószerekre, amiket általában rongyosra használt klisékkel próbálnak eladni. Az izraeli Colon reklámfilmje szerencsére nem ilyen. A készítők szakítanak a…..
herakles2000 2011.04.19 13:29:38
Mandiner blog Szomszédok tükre 2011.04.13 07:01:00
  Nemrég hunyt el Komlós Juci, a Nemzet Színésze, akit simán titulálhatnánk az ország Lenke nénijének, hiszen a kiváló színésznő több mint 12 éven keresztül alakította a Szomszédokban a tűzről pattant nagymamát. A sorozatot – ki tudja, hányszori ismétlés…..
  A 27 napi sördiéta nem okoz impotenciát, viszont a Doppelbocktól koszosnak érezni a nyelvünket; a szaglásunk érzékenyebb lesz, viszont felmegy a cukrunk; könnyebben megfázunk, viszont csak az első nap érzünk éhséget - írja J. Wilson sörkészítő, aki egyes bajorországi…..
Itália esszenciája   Éppen 150 éve, 1861. március 17-én II. Viktor Emánuelt Olaszország királyává kiáltotta ki a torinói parlament. E jeles alkalomból összegyűjtöttük, mi jut eszünkbe az európai kultúra egyik legfontosabb központjáról, a mesés Itáliáról. Törpe,…..
  Alig egy éves az amerikai Pictory, a lelkes amatőr fotósok és egy elhivatott szerkesztőnő együttműködésén alapuló közösségi fotóriport-honlap. A fényképezés eltömegesedésének korát éljük: félamatőr fotósok tartják magukat fotóművésznek, jó időben jó helyen…..
  Hallod-e, okoska, te szellemi rokona annak a fiúnak, aki pár napja mögöttünk ült az Ibolyában, és női társaságban kommentálta igen elmésen a holland-magyart („ó, a magyar foci, ugyan, itthon kikaptak 4-0-ra, csak az nem veri meg őket, aki nem akarja, kit érdekel az…..
herakles2000 2011.04.19 11:30:12
www.karoracentrum.hu
www.karorauzlet.hu

Nem kell ennyire lenézni és lekezelni a magyar focit, csak mert nem vagyunk a világ élvonalában. Van rengeteg ország ahol sokkal gyengébb a foci a miénknél. Mindig van kinek szurkolni és a válogatott sem szerepel rosszul. Azért a hollandok mégiscsak vb ezüstérmesek...