Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koratfreak

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami engem illet, azt hiszem ellenék Németországban is, de ma nem rólam van szó, hanem Georgia Scanlonról, aki a Durham Egyetemen tanul franciát, németet és olaszt és Erasmus-hallgatóként egy évet töltött Brüsszelben és Bernben. Mint írja (posztja itt olvasható angolul)…..
„Nehéz feladatot kaptam, amikor megkértél, hogy írjak a helyi családokról, barátságokról, emberi kapcsolatokról" – kezdte a svájci családi, baráti, emberi kapcsolatokról szóló posztját országfelelősünk, Tilmir és nem nehéz belátni, hogy egy ennyire színes, több nyelvet…..
Pár napja meglehetős kommentözönt okozott az a vitaindító poszt, mely a nemzetgazdasági miniszter félmillió külföldön élő magyar munkavállalóról szóló szavai kapcsán született. Ennek kapcsán érkezett az alábbi írás Ciprusról, László tollából. (A kép…..
Többször jártunk már hajón, ám úgy, mint ma, még nem. A mai poszt szerzője ugyanis egy bárzongorista, aki sokat dolgozik óceánjáró luxushajókon (is), és bár szinte látom magam előtt a kétkedő hozzászólásokat (hogy finom legyek), annyit előre le szeretnék szögezni, hogy a…..
koratfreak 2012.12.28 20:09:17
@Jolika neni a szomszedbol: Kislany malnatorta utan.xD
koratfreak 2012.12.28 20:15:37
@Kis ember: Van nemi fogalmam az zenelesrol,mindket nagyapam muzsikus.En is jartam zeneiskolaba de nincs hozza tehetsegem. Elismerem,az nem csak ugy van,hogy valaki leul oszt veri a klaviaturat.Irigykedni konnyu....
Még véletlenül sem Magyarországról szól a mai poszt (...), hanem Thaiföldről, ahol a rendőrök esőben nem szívesen mozdulnak ki az őrsről, ellenben jogosítványt szerezni finoman szólva sem túl bonyolult, de legalább vicces. Erről és sok más érdekességről is szól Cooper mai…..
Subba Ezalatt Rómában 2012.05.20 17:03:00
koratfreak 2012.05.21 23:53:17
Rendkívül tanulságos videó, hogy miként működik a jetski maffia, amely Thaiföldön főleg Phuketen és Pattayán gyűjti az áldozatait a turisták közül. A képlet rendkívül egyszerű: a homokon heverő nyaralóhoz odalépnek a jetskis bérlést kínáló thaiok, megegyeznek…..
koratfreak 2011.04.05 18:36:49
@Gabs70: igy van.es ez igy igaz.nekem konnybseg hogy thai a nejem de oda kell figyelni.amugy thaifold egy gyonyoru orszag ahol nem mindenki akar atvagni[de vigyazni kell].
koratfreak 2011.04.07 17:53:07
@Gabs70:Meg nem de rendszeresen jarok ki.Nagyon tetszik az orszag de el kell fogadni ott sem minden tokeletes.A felesegem thai o segit eligazodni.
koratfreak 2011.04.07 17:54:26
@koratfreak: Charlie
Mielőtt Bangkok Charlie közreadná a "Ladyboy, avagy a látszat Thaiföldön gyakran csal" című kulturantropológia témakörben íródott akadémiai székfoglalóját, egy kis játékra invitálok mindenkit. A Thaifölddel foglalkozó fórumokban, no meg itt a blogon a kommentekben is…..
Thaiföld egyik specialitása a motoros taxis. Nem egyedi dolog, Ázsiában több helyen létezik ez a szolgáltatás, de európai és amerikai turistáknak mindenképpen újdonság, hogy a számtalan közlekedési eszköz – busz, minibusz, tuk-tuk, taxi – mellett ott szerepel a sor…..