Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krotchy

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pingvinjelmezbe és norvégmintás pulóverbe bújik a svéd Acid House Kings, a közönséget énekelteti a System Of A Down testvérzenekara, tengerpart, fürdőruhás csajok, meg egy rakás hülyeség van a Wavves új klipjében. Egy floridai tinédzser rapperlány nagyon ügyesen dob kosárra, a…..
krotchy 2011.03.20 11:48:03
Elég mélyről jöttek vissza a nap Mol Liga-rangadóján a Miskolci Jegesmedvék, hiszen a Vasas az első harmad után már három góllal vezetett a borsodi megyeszékhelyen. A hazaiak az utolsó húsz percben cakkpakk megfordították a meccs állását, így végül mit sem ért…..
krotchy 2010.11.07 21:54:36
@PUPÁK JANCSI: hát nálad biztosan jobban beszél magyarul
Most már biztos, hogy a bukaresti Mol Liga csapat a tavalyi alapszakaszgyőztes mumusa. A Dab.Docler nemrégiben kétgólos vezetést adott le hazai jégen, ezúttal pedig már 4-1-re vezetett idegenben, onnan fordítottak sorozatban lőtt öt góllal Georgescuék, a vége 6-5 lett. Nem járt…..
Úgy néz ki, a pénteki dupla gólzápor ellenére nem két, csak egy csapat lóg ki lefelé a Mol Ligából. A Sapa Fehérvár AV19 farmja ugyanis bár csak büntetőkkel, de mégis legyőzte a Vasas-verő Brassót. Az igazsághoz tartozik, hogy a hazai csapatban pályára lépett néhány fiatal…..
A második kanadai játékosát is megszerezte a profi alapokra helyezett miskolci együttes. Andrew Derton védő után egy nagyon ponterős csatár érkezett Bob Dever csapatába. Az egyetemi évek után két szezont az ECHL-ben húzott le, majd az utóbbi négy évét európai kalandozással…..
Az Anthrax tagjai, kiegészülve Dave Lombardo dobistennel (Slayer) a Big Four turné (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) egyik állomásán jammeltek egy jóízűt, a videón éppen a Whole Lotta Rosie látható/hallható. A botcsinálta Bon Scott a Megadeth egyik gitártechnikusa. ..
krotchy 2010.07.15 16:11:09
Nevermore - The Obsidian Conspiracy (Century Media) A The Obsidian Conspiracy a Nevermore hetedik lemeze. Ez olyan nagy életművet jelent, amit ha akarnék, sem tudnék nem figyelembe venni, amikor az albumot hallgatom. Eleve fenntartásokkal kezelek egy új lemezt a seattle-i metálzenekartól,…..
Még nem esett szó arról, hogy a kölni IIHF-kongresszusra beadott vb-rendezési pályázathoz mozgóképes anyagot is mellékelt a magyar jégkorong-szövetség. A 140 másodperces művet Szekeres László, a Sport Tv munkatársa készítette a válogatott iránti szeretetből, Péter Emese…..
Kiharcolta a továbbjutást a Philadelphia Flyers, ötödjére 4-2-re verte a Montrealt, ezzel 4-1-re megnyerte a párharcot. A Flyers 1997 után játszhat megint a Stanley-kupáért. A Philadelphia tizenhárom év után ismét a bajnoki címért játszhat. Drámaian indult a meccs, a 19 986…..
Még mindig vannak olyan emberek, akik számára tök mindegy mit csinálok, csak az a diszkós ribanc maradok...
krotchy 2010.04.30 15:09:16
Egy meccsel elkezdődtek a rájátszás elődöntői, csütörtökön a San Jose Sharks legyőzte a fáradt Detroitot, az első harmadban két és fél perc alatt négy gólt lőttek a felek. A San Jose a hazai pálya előnyét kihasználva győzelemmel kezdte a Detroit elleni párharcot. Az első…..
Egyenlített a Chicago, a Penguins mellett 2-1-re vezet a Phoenix is, amely visszavette a pályaelőnyt a Detroittal szemben, másodszor nyert a Philadelphia és a Colorado. Az első detroiti meccsen visszaszerezte két napja elveszített pályaelőnyét a Phoenix. A siker áldozattal is járt, az…..
A Deep Purple volt gitárosa, Ritchie Blackmore köztudottan nem tartozik az egyszerű emberek közé, ezért a zenésztársaival is sok nézeteltérése volt, ami odáig vezetett, hogy különváltak az útjaik. Ian Paice, az újra turnézó Deep Purple dobosa, győri fellépésekor azt mondta:…..
A riporteri bakikon lehet bosszankodni, meg röhögni is, az elsőnek semmi értelme persze, mint ahogy annak sem, hogy az ember posztokban írja ki magából a frusztrációját (önkritika alert). Röhögni kell a beszélő fejeken, különösen akkor, amikor ők maguk is majd megszakadnak tőle,…..
krotchy 2010.04.06 12:59:58
Különös jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik kint voltak a március 27-ei Hamilton Bulldogs–Abbotsford Heat AHL-meccsen. A hazaiak edzője, Jim Playfair nehezen viselte, hogy játékosát, J. D. Wattot kizárták egy ütközés után. A mester nevére nem jellemző módon Hulk…..
A Hannover Scorpions a negyedik helyen végzett a német bajnokság alapszakaszában. Az 56 mérkőzés alapján az Eisbaren Berlin kimagaslott a DEL-ből. Az első hat helyezett közvetlenül a negyeddöntőbe került. A Hannover ellenfele az ötödik helyen végző nürnbergi Thomas Sabo Ice…..
Alig egy évvel a debütálás után megismétli a 2009-es nagy sikerű jótékonysági akciót a Magyar Jégkorong Szövetség és a Pannon – derül ki az MJSZ közleményéből. A felhívás szerint a szurkolók április 11-én, a Pannon Hoki Gála Magyarország–Norvégia…..
Napok óta szegény Brent Sopelen nevet a közönség mindenféle fórumokon. A 4-2-es Anaheim–Chicagón a vendégcsapat magasan szálló korongért ágaskodó hokisát valóban meglökték, de annyira aligha, hogy az alábbi videón látható tigrisugrást muszáj legyen végrehajtania. A…..
krotchy 2010.03.22 23:21:10
krotchy 2010.03.23 01:44:42
A finn a harmadik európai hokis – a 646 gólos Jaromir Jagr és a 601-ig jutó Jarri Kurri mögött –, aki elérte a 600-as határt. Vereségével egyre nehezebb a Calgary és a New York Rangers helyzete. A Dallas sem tudta megállítani a Phoenixet, amely kilencedszer nyert, vezeti a…..
Két nappal ezelőtt bemutattuk a divízió 1-es vb felvezető videóját, amelyet a Sport Tv készített Palkovics Krisztián főszereplésével. Kezünk ügyébe került egy tengerentúli reklám, amelyben szintén jégkorongozó ül egy reptéren. De nem sokáig, mert talál magának…..
krotchy 2010.03.19 12:32:36
@csarpi: sport1-en adják élőben.
krotchy 2010.03.19 13:25:38
@csarpi: ja... hát esetleg itt lehet megnézni, frissül elvileg minden délután: stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=4&mforum=stream
Három csapat is kapott gól nélkül zárta a csütörtöki játéknapot, a Chicago és a Pittsburgh idegenben nullázott. Paul Kariya 400. gólját lőtte. A Phoenix hét meccs óta veretlen, a Florida ellen 0-3-ról állt fel. Az anaheimi James Wisniewski nyolcmeccses eltiltást kapott.A…..
A Washington az előző fordulóban büntetőlövésekre kényszerült a Dallas ellen. Ügyetlennek rosszindulattal sem nevezhető orosz csatáruk, Alekszandr Szjomin is a rávezetők között volt. A befejező mozdulatsort érdemes megnézni, ilyet még nem sokszor láthattak kedves olvasóink. A…..