Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tpl

0 bejegyzést írt és 412 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét Budapestre figyel az USA! 2020 januárjában mutatják be Samantha Brown "Places to Love" utazós műsorának harmadik évadját. Az első részt az amerikai stáb Budapesten készítette. A műsort elsősorban a PBS tévétársaság sugározza. Ez az amerikai közszolgálati csatorna, amit inkább az idősebb és…..
tpl 2020.01.13 08:11:30
@acs69: nagyon sokan
tpl 2020.01.13 08:13:38
@haXXor:??? Ekkora nyomi nem lehetsz. Mivel b@sszuk szét a földet, szívószállal??
Orbán Viktor magyar miniszterelnök is látható azon a képen, amely kedd este készült a Buckingham-palotában, a NATO alapításának 70. évfordulója alkalmából rendezett fogadás közben. A külpolitikai (vagy újságírói) szakzsargonban csak "family photo"-nak, vagyis családi fotónak nevezett képen a magyar…..
tpl 2019.12.06 07:23:19
@nofret: igazi celebbohóc a Trudeau. Sajnálatos, hogy egy olyan remek országnak, mint Kanada ilyen szarjancsi a miniszterelnöke. Mivel az emberek többsége a bulvárlapokból szeret értesülni a világ dolgairól, a színes fotókon tényleg jól mutat Justin Trudeau. De ennyi van a kölyökben.
Amint kiderült, hogy valaki többeket is bántalmazott, kivizsgálták az ügyet, és az illetőt azonnal elbocsájtották – nevének nyilvánosságra hozatala nélkül...
A klímaaktivisták kedvenc érve, hogy minden fontos megoldás a rendelkezésünkre áll, csak a politikai elhatározás hiányzik ahhoz, hogy komoly lépéseket tegyünk a klímaváltozás megfékezésére. Bár a törvénykezés szempontjából ez az állítás igaz, hogy van jó néhány megoldás, amivel már lehetséges…..
Az Apple TV+ és a Disney+ novemberi indulása után a WarnerMedia is elindítja a minden brandjét egyesítő streaming szolgáltatást, HBO Max néven, benne többek között HBO, DC, Cartoon Network, Adult Swim, Boomerang és TBS címekkel. A hivatalos közlemény szerint 2020 májusában tervezi az amerikai piacon…..
tpl 2019.10.31 10:17:15
@Raketta25: Netflix-em van, az nekem tökéletesen megfelel és Istennek hála, még véletlenül sem kell belenéznem a szánalmas, szabadelvű, szuperlaza, mindenki jófej, a feketék és a nők a líderek műsorokba mint pl. az Agymenők
        Jasmin Tookes, Romee Strijd és Palvin Barbi a Turks- és Caicos szigetekre utazott a VS fotózás kedvééért. Mindhárom csaj más vonalat képvisel, de közben a hetvenes évek vonalai jelennek meg a fürdőruhákon. Guy Aroch fotózott, mondjuk most, hogy újra nyár lett, eléggé jó fürdőruhákat…..
Modorosblog Főnök-magyar szótár 2019.09.21 15:09:03
I need your help with... = Kérlek, csináld meg helyettem...
tpl 2019.09.23 12:17:30
@Örömhernyó: mégtöbben nem lesznek főnökök, mint lesznek. Az alkalmatlan vezetők egy piaci alapon működő cégnél elvéreznek. Csak azt akartam mondani, hogy ne a főnököd kompetenciája határozza meg a te munkádat, ők jönnek, mennek.
Könnyed móka, de felejthető Sandra Bullock és csapatának egész estés átverése...
Vajon mi késztet egy 23 éves fiatalembert arra, hogy Budapestre költözzön és utána meg is telepedjen a magyar fővárosban? Milyennek látta a 90-es évek közepén és később a budapesti életet?..
tpl 2019.08.28 08:06:25
@Bredpitt Monika: a beckets az elmult 8-10 evben mar nem ugy muzsikalt. Több ír és skót pub is működik, rengeteg nemzetkozi étterem és ezek mind elszipkázták az expat-eket a hajdan egyesuralkodó Beckets-től. Ráadásul a beckets méregdrága volt és hiába jóval tehetosebb az expar közösség, ha találnak olyan helyet, ami nem annyira drága és megvan az irish pub feeling benne, akkor oda mennek. Ott a lokacio is, ani a Bajcsy-n nem a legszerencsesebb volt.
Nincs az egész jövőnk megírva a génjeinkben, de már az óvodában is vannak jelek arra, hogy milyen élet vár ránk – írja a La Repubblica. Amerikai, francia és kanadai kutatók azokat az adatokat használták fel, amelyeket a Québec Longitudinal Study of Kindergarten Children regisztrált 1985 és 2015…..
Nagy erővel folytatják kampányaikat a demokrata elnökjelöltek a 2020-as amerikai elnökválasztások győzelmének reményében. Július 30 és 31-én, Detroit adott helyet a második demokrata elnökjelölt vitának. A jelöltek száma 24 darab, ami sok választót félelemmel tölt el. ..
A kérdésre nyilván majd csak az idő adja meg a választ, az az egy biztos, hogy szerdától a brit Konzervatív Párt új vezetője Theresa May utódja, azaz rá hárul az a feladat, hogy kivezesse az Egyesült Királyságot az Európai Unióból. De kicsoda is Boris Johnson?..
tpl 2019.07.25 07:02:08
@Etniez: a klíma folyamatosan változik a Földön. A 4,6 milliárd éves Föld történetében az elmúlt száz év regisztrált változásai a vicc kategóriájába tartoznak.
tpl 2019.07.25 07:04:55
@Etniez: rasszizmus??! Minden idők legjellegtelenebb, legeredmenytelenebb elnökét nem kritizálhatják, csak mert néger?!
A korábbi előválasztások tapasztalatai szerint minél inkább a kezdeti szakaszában járunk az előválasztásnak, annál meghatározó(bb) a jelöltek neme. Minél kevesebb a valós tudás a jelöltek személyéről, annál meghatározóbb információ sokaknak az a tény, hogy nő vagy férfi a jelölt. Ez pedig…..
tpl 2019.07.23 00:05:47
@Con Troll: jaja, a Demokrata elemzők szerint biztosan. A tények, a számok azonban nem ezt mutatják. A legtehetségtelenebb és eredménytelenebb elnök Obama volt, akit nyilván rasszizmus kritizálni. Ever.
tpl 2019.07.23 00:09:20
@Con Troll: a nők több évtizede egyenjogúak a férfiakkal. Ha az egyenjogúságot szeretnék attorni, az azt jelenti, hogy a nők többletjogokkal birjanak, mint a férfiak? Ennél is?!
A baloldal értelmetlennek tartja a megkülönböztetést, a jobboldal értelmesnek. (Népszabadság, 1990. április 21.) A csodáknak van egy hátulütőjük: nem lehet rájuk felkészülni. (Magyar Hírlap, 1994. december 24.) A Gulágon lassan, Auschwitzban gyorsan pusztultak el az emberek. (Népszabadság, 2002.…..
Esküszöm, megpróbáltam. Isten bizony, kurvára megpróbáltam nem belelátni Gyurcsányba azt, ami. De nem megy. Az össze-vissza kamuzásra, csúsztatásra nincs mentség. Amikor megláttam az újságosnál a Narancs címlapján, először azt gondoltam, ezt a számot biztos nem veszem meg. Végül két nappal később…..
A Fidesz-KDNP zárt hadiállama keresi az ellenséget, amihez képest a nemzet illuzórikus „fideszes” egységét demonstrálhatja. Az egyik „tuti jó PR ötlet” a „keresztényüldözés” volt, ami alatt nem annyira a nagyvilágban zajló vallási konfliktusokat értették, hanem a vallásilag közömbösnek,…..
Úgy utazunk ma el a Karib-tengerre, hogy közben maradunk az Európai Unión belül. Ez úgy lehetséges, hogy a Kis-Antillák részét képező Martinique jogilag Franciaországhoz tartozik, ennek minden előnyével (és gondolom, hátrányával is, de most mi koncentráljunk az előnyökre…).…..
Az utóbbi hónapokban több felmérés is készült, melyek mind egyértelműen a Fidesz győzelmét előlegezték meg. Nemzetközi szinten is nagy eredményt el, hiszen nehéz mondani még egy országot az EU-ban ahol ekkora támogatottságnak örvend egy párt. Akár kétharmados győzelmet is arathatnak a teljesen…..
tpl 2019.05.16 09:09:01
@poster1: amennyiben képes 2,9 millió embert érdemben jutalmazni, akkor a Fidesz egy megasikeres párt.
tpl 2019.05.16 09:10:41
@csúti csüngőhasú tolvaj: ezt biztos beb@szva írtad, mert ennyire alpári nem lehet senki józanul.
Viktor elégedetten szippantotta be új munkahelyének friss festék- és faillatát. Aztán kiment az erkélyre, és lenézett a szürkén poros, szmogos városra és az alant hömpölygő Dunára. A kellemes érzést Tóni pasa rontotta el, aki először a Fidesz népszerűségi mutatóival érkezett. Hát ezek olyan mélyen…..
Érzékeny pontján bökték meg a miniszterelnököt azok a diákok, akik a rossz színvonalú nyelvoktatás és az egyetemi felvételihez kötelezővé tett nyelvvizsga-követelmény ellen tüntettek. A több száz tiltakozó fiatal ugyanis ultimátumot adott Orbán Viktornak: 2019. szeptember elsejéig tegyen le egy…..