Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Korász

0 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Instagramon igen komoly népszerűségnek örvendenek a különböző országok dúsgazdag (és a papa pénzét előszeretettel mutogató) kölykeinek életét bemutató oldalak. Természetesen nem maradhattak ki a mexikóiak sem...
Mikor? Melyiket? Saul fanyalgói 2016.03.04 07:59:32
A Saul fiának egy alternatív plakátja. A Saul fiának és alkotóinak természetesen a Mikor? Melyiket? blog is nagyon-nagyon gratulál! Korábban írtunk is már a filmről, először még csak a lebegtetésekor, majd a megnézése után. Közben meg minden fórumon jöttek a különböző fanyalgások, hogy a Saul…..
Dr.Korász 2016.03.05 03:53:58
Új, nekünk szimpatikus trend bontakozott ki a divatszakmában, aminek lényege, hogy egyre több cég és ügynökség próbál nyitni a hétköznapi megjelenés felé. Ennek a mozgalomnak az egyik markáns képviselője Iskra Lawrence, aki nem szégyelli formáit (nem is kell...), és sokszor…..
A lengyelországi helyzet megvitatására készül az Európai Parlament. A kezdeményezés az Európai Néppárt, a szocialisták és a liberálisok európai parlamenti frakcióinak soraiból indult. „Európát” ugyanis Tomasz Siemoniak, a PO volt kormányfőhelyettese és nemzetvédelmi…..
Dr.Korász 2015.12.08 21:36:49
@Pásztor Miklós: a Napi.hu olvashatatlan, mert dilettáns, bulvár-gazdasagi lap. Ja, és persze Orbán-gyűlölő
Szijjártó Péter hétfőn Izraelbe látogatott, ahol kijelentette, hogy Magyarország nem támogatja az Európai Bizottság értelmezését, miszerint a Ciszjordániában és a Golán-fennsíkon izraeliek által előállított termékeket külön jelzéssel kell megkülönböztetni. A magyar…..
Mindenki meg van őrülve az új kanadai kormánytól. Első körben a miniszterelnök került a középpontba, a bölcsész, akit Nixon már 43 éve miniszterelnöknek látott. Fantasztikus, tényleg, bár megjegyezném, hogy Magyarországnak is volt már bölcsész miniszterelnöke, és azt…..
A Göncz Árpád sírhelyének közelében megtapasztalt magány-élmény vehette rá a kormányfőt a méltató szavakra. Bekiáltott egy ismeretlen Orbán Viktor miniszterelnöknek, aki feleségével együtt magánemberként érkezett Göncz Árpád, a rendszerváltás utáni Magyar…..
Dr.Korász 2015.11.08 12:46:03
@willcox: így van, ellenben veled, meggyőződéses Orbán-gyulolovel, aki mindent gyűlöl és megvet, ami 2010 óta történt és senkiházi pártkatona-pribéknek vél mindenkit, aki képes követni azt a geci Orbánt.
Mer’ a póló alól ki kell könyörögni a kockahas továbbjuttatását, de a jelmezzel takart rezgő csöcs/popó az visszatetsző. De ne szaladjunk ennyire előre! A felvezetőben szokás szerint kapunk egy visszatekintést az előző heti adásból, kis ízelítőt a várható…..
Dr.Korász 2015.11.02 10:53:29
Vörös Gábor Omen-basszusgitáros az alábbit posztolta nemrég a Facebookjára: Szóval Vörös Gábor Omen-basszusgitáros, akinek már van múltja facebookos kirohanások terén, válaszokat vár, ezért az olvasók segítségét kérjük. ..
Dr.Korász 2015.10.26 00:07:45
@Viktor Kós: Talan az is baj lehet, hogy a metalosok a nem metalzenet "mocsoknak" tartjak...Mara kihalt/kioregedett az a mindig is szuk "csak a metal, semmi mas!!" reteg. Ideje is volt...a heavy metal izgalmas mufaj, en is imadom, de hallgatok mast is, olyat mint jazz, blues, funky, progressziv zene stb.

Ha a nagy metalosok nem mocskolnak es nem neznek le a kevesbe metal-fanatikus elozenet szeretoket, akkor a metal koncerteken is joval tobben megjelennenek. Szerintem...
A videojáték-ipar legnagyobb ellensége a demo verzió. Míg huszonévvel ezelőtt a gamer újságok CD-mellékletei dugig voltak a hónap megjelenéseinek kipróbálható változataival, a kiadók időközben rájöttek arra, hogy a félkész, gagyi és ötlettelen játékok eladási mutatóira…..
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
„Wir schaffen das.” Igen, megcsináljuk? Gyurcsányi jellegű, megalapozatlan, teljesíthetetlen nagyotmondás csapdájába estek Németország vezetői? Angela Merkel német kancellár, a CDU elnöke pár napja még arról beszélt, Németország meg tudja oldani a migránsválságot, a…..
Dr.Korász 2015.09.14 21:09:26
@GNDL: amíg gyűlölettől vezérelve ervelsz, addig nem fogod tudni tisztán látni a helyzetet. Keritesrol, gyuloletkampanyrol és embertelen körülményekről pampolsz, de nem akarod látni az ok-okozati összefüggéseket, pusztán s szokásos feligazsagokra alapuló érveket durrogtatod. PC-ben te vagy a legjobb
„Vajon mikor tiltjak be a 444-en a kommentelest? A totalis narrativaosszeomlas fenyeben, mind a hivatkozott kulfoldi cikkeknel, mind a 444-es kommentek eseteben. Szabaly: reszleges betiltas kenyes cikkeknel is ervenyes. Vagyis ha csak a cicas gifeknel szolhatsz hozza, akkor effektive be van…..
Valahol örülni kéne, hogy a mértékadó európai lapok és politikusok soha nem látott mértékben keltek ki a hétvégén Viktor ellen. Az a gerinctelenség és embertelenség, amit tanúsított, mára minden eddiginél elszigeteltebbé tette Európában. Szerencsére a lapok többsége…..
Dr.Korász 2015.09.08 09:28:48
@MikeBoy: Mikeboy - igy gondolkodtok ti, liberalis demokratak.
Dr.Korász 2015.09.08 09:41:12
@MikeBoy: nehez felfogasukent is varom a KONKRETUMOKAT, amik alatamasztjak, hogy a "legalapvetobb" segitseget sem adtuk meg a menekulteknek.

Hagyd abba a bulsshit-eskedest, gyulolkodni Orban ezer mas intezkedese utan is tudsz, a menekult-kerdesben beszelj vilagosan, ha kerhetem.

Koszonettel
Dr. K
Nálunk sajnos nem kiemelkedőek a nyugdíjak, így mindenki előszeretettel álmodozik arról, hogy más országban bezzeg milyen jól lehetne élni, Mielőtt még mindenki az Amerikai Egyesült Államok felé…..
Dr.Korász 2015.09.08 03:00:22
@Thomas Dantes: 47 ezer a legalacsonyabb, tudomasom szerint. Nem mintha sokat szamitana 20eer forint, a teli havi futest epp, hogy fedezne.
Újra aktivizálta magát Kim Lane Scheppele, az elmúlt fél évtized legaktívabb külföldi magyarügyi szakírója. Scheppele mostanában egyre inkább az egyszerűbb és hatásosabb orbánozásra cseréli korábbi alkotmányügyi fejtegetéseit. 2014 tavaszán például úgy nyilatkozott a…..
Dr.Korász 2015.08.26 19:27:55
@varisztor: fröcsögsz a gyűlölettől, ember. Nem fáj neked, hogy egy gyűlölt kormány által vezetett gyűlölt országban kell élned a gyűlölködő életed? Sajnállak, gyógyulj meg.
..
Dr.Korász 2015.08.11 11:56:36
@RiaRia: szia. Nyilván nem követted Heller politikai szerepvallalasat. Én voltam olyan mazoista, hogy hallgattam anno a Klub Rádiós gyűlölködődeseit, valamint a hazugságait a 2006 október 23-i felvonulással kapcsolatban. Lehet, hogy kiváló szakember, ahogy írtam, nem tudok elvonatkoztatni attól, amit ő politikai értéknek.
Dr.Korász 2015.08.11 12:58:52
@RiaRia: szia. Sokat tanulhatnék tőled, komolyan. Köszi a valaszaidat és kívánom, hogy minél hamarabb gyógyulj meg. Szerintem te egy nagyon jó ember vagy. Kérlek, ne törődj a Hellerről írt kommentjeimmel, elragadtattam magam.
Azt mondja a főszerkesztő, írjam meg én. Mert hát mégiscsak egyszerre kezdtük húsz éve. Volt az a három zenekar ott az 1G kiadónál, a Publo Hunny, a FreshFabrik, meg a Heaven Street Seven és igazából még azt se lehetett tudni, hogy melyik lesz majd a rocker és melyik a popper,…..
Érzelgős propagandában is lehet nagyot alkotni, a teljesítményt, a minőséget a Mandinernél pedig mindig részrehajlás nélkül süvegeljük meg, így aztán a Népszabadság menekültes riportja kapcsán már épp nyúltam volna kalpagomért, amikor észrevettem: a Tutiblog az ő érdes…..
Dr.Korász 2015.07.28 21:15:18
@freehckr: Hahaha, ez jó vicc. Bár hozzateszem, hogy a gyűlölet rossz vicceket szül. Vagyis ez most egy rossz vicc. További kellemes gyűlölködést!
A szelfik túlnyomó többsége teljesen veszélytelen, a műfaj alig több mint egy évtizedes történetéből azonban  kiderül, hogy vannak, akik bármit bevállalnak a népszerűség érdekében. Egy izgalmas háttér ugyanis rengeteg kattintást hozhat, és sajnos egyre többen vállalnak…..
Dr.Korász 2015.07.28 20:39:10
@na4: ezt pont te mondod?
Hetek óta tudtuk, hogy Zánkán készül valami. Egy olyan új büféről terjedtek a pletykák, ahol nem a szokásos strandkajákat, hanem valami egészen mást lehet majd kapni - valamit, aminek köze van a street food-hoz és a helyi alapanyagokhoz. És ami nagyon kellett már a…..
Tiborcz István, Mészáros Lőrinc, Simicska Lajos (stb…) osztalékot vett fel. Nagy ügy. Ha egy vállalkozó jól menő és sikeres céget működtet, különösen, ha saját lábán áll, miért ne vehetne fel osztalékot? Ha a kormányfő sógora eladja érdekeltségét, miért ne vehetné…..
Dr.Korász 2015.05.31 11:39:16
@skribler200: Leginkabb az zavar, hogy ilyen gyomorforgato ocsmanysagokkal mossak az emberek agyat. Ebben az Index-fele Blog.hu elen jar. A gyulolkododes taptalaja
A jegybank közlése szerint 2 millió (!) adós lehet Magyarországon Még mindig van majd' 200 ezer jelzálog-hitel adós Magyarországon - állapítható meg az MNB legújabb statisztikai adatai alapján. Még megdöbbentőbb az az adat, amely szerint több, mint 2 millió (!!!) nem teljesítő…..
Manapság egyre népszerűbb jelenség, hogy a nagyobb alapterületű luxusingatlanokban külön helyiséget alakítanak ki a kikapcsolódásra. A sokmilliós ingatlanok szinte mindegyikében találkozhatunk saját szaunahelyiséggel, wellnessrészleggel, esetleg medencével vagy konditeremmel.…..