Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Parkőr (törölt)

0 bejegyzést írt és 249 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Update: Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy ezúttal takibácsi nyerte a HELL ajándékokat. Azt tudom, hogy Gazdagréten lakik, de kérem, hogy a pontos címét küldje el nekem. A tálca Hell jól fog jönni az éjszakai taxizásoknál. A megfejtésért kattintsatok a képre.A múlt heti…..
Parkőr (törölt) 2009.07.21 17:53:45
Az év elején Berényi András lányát, Emmát is utolérte a végzete: kiírták a Barátok köztből. Marenec Fruzsina nem sokkal később nyilatkozott is, hogy jelenleg munkanélküli, viszont a műsorvezetés az álma, és ezért egy betelefonálós játék castingján vett részt.…..
Parkőr (törölt) 2009.07.21 17:02:12
mondjuk a Valkó Eszter említése is idegrángást okoz:)
ennél szebben megfogalmazni nem is lehet:
puruttya.blog.hu/2008/11/27/puruttya_rugnam_valko_eszter
de hiányzik a dugnám blog:(

Ezek a műsorok meg elég gázak, de van lejjebb, pl majd ha felkérik kenó számlánynak
.
Parkőr (törölt) 2009.07.21 17:39:14
@Jenecsek Miklós:

ez az egész telefonos pénzes cucc magyar vállakozás találmánya, nagyon rövid idő alatt világméretű lett,nem tudom most erre buszkék legyünk vagy nem:)
A Heti Válasz helyi, nyírmihálydi riportja egyszerűen mindent visz. A tomboló uborkaszezonban pont kapóra jött... Olvassátok végig, csak pár részt emelek ki: "Egy hétig ne borotválkozz, víz közelébe se menj, a bizottság előtt csináld össze magad, mindent mondj, csupán…..
Parkőr (törölt) 2009.07.21 14:23:44
@Az EREDETI:

az első lakásomat egy cigány családtól vettem, a szomszéd néni amikor megtudta hogy egyedül vagyok és fehér elsírta magát örömében:)
A ház lakói a költözésem napján lecserélték a lépcsőház kulcsát és elmesélték, hogy a 40m2 en 14 ember lakott reggel/este ittak és üvöltöttek a 3.emeleten.
Mondjuk nem tudtam olyan bulit tartani hogy egy rossz szót is szóljon bárki:)
Talán észbe kaptak, hogy ennyire azért mégsem kéne a közpénzt herdálni, vagy csak túl sok volt a negatív hangvételű újságcikk a témában? Nem tudom, de mindenesetre úgy döntött a Főpolgármesteri Kabinet, hogy "nem érdemes pontonhidat építeni".  …..
Parkőr (törölt) 2009.07.21 13:00:55
@Geza:
a hévek/vonatok és a metró/villamosok összekötése pl a gödöllöi hév- pirosmetró, csepeli hév - 2. villamos
4. metro- érdi vonal .

Szerintem ezek önmagukban 40%ot jelentenének,minek ülne bárki autóba gödöllőn, ha felszálhat a hévre és elmehet a déliig.
jelenleg elmegy az örsig, lépcsőzik egy jóízűt a babakocsival, a koszos aluljáróban, majd átszáll egy másik eszközre ugyanazon a vonalon.
Terézváros polgármesterének igenis igaza van! Be kell zárni mindent este tízkor! Én megmondom az őszintét, nagyon sokszor gondolkoztam azon, hogy valamit csinálni kellene most már. Mert mégis, mi az, hogy jönnek ide ezek az emberek, és zajonganak, hallgatják a zenét, meg lent ott…..
Belsőség Lószart, Mama! 2009.07.20 15:13:00
Úgy véli, bioetanollal a legolcsóbb autózni? Azt hiszi, a hibridek mentik meg a Földet? Vagy hogy a hidrogénhajtás hoz majd megoldást a jövő problémáira? Lószart, Mama! A sümegi vár tövében, a váristálló udvarán akadtam erre a nagy vastartályra, s mellette a gyanúsan…..
Nyilvánvaló, hogy Andrea esetének akkor kellett megtörténnie, amikor éppen sietett volna valahová. Persze egyértelmű, hogy akkor probléma, a kapu elé parkolás, ha épp mennél, természetesen időre. Ilyenkor pedig indulhat a tulajdonos felkutatása, miközben a fejünk egyre inkább…..
Új szelek fújnak Brüsszelben ... Mohácsi Viki befejezte 5 éves "tevékenységét" Brüsszelben és hazaköltözött. Viki elmúlt 5 brüsszeli évéből maradandó nyomot csak az hagyott bennem, hogy senki más nem tudja olyan hamar letolni a "Brüsszel -> random magyar…..
Parkőr (törölt) 2009.07.20 14:49:00
@Pannonpuma:

gondolom ha shiftelsz nyugatabbra, akkor azt azért teszed, mert ott toleránsabbak, és jobbak az emberek, de ha ebben igazad van akkor ők biztosan tartózkodni fognak az általánosítástól, és nem morvai után fognak megítélni, hanem magad miatt nem?
Azért nyugat, ott nincs kirekesztés,csak azért mert magyar vagy nem fognak utálni, de ha meg igen akkor az fasizmus nem? pont az ami elöl menekülsz.
Én pl utálom az összes németet mert gyerekkoromban a balaton partján elvette a lángosomat 1. így az egész nép názi szemét.
Parkőr (törölt) 2009.07.20 15:11:04
@Seduxen: nazi vagyok nem teszek különbséget. új értelmet nyer a kollektív bűnösség németül beszélt, így mindenkit útálok aki németül szólal meg:)
Parkőr (törölt) 2009.07.20 15:35:32
@Wilbur Nárcisz-11 Swain:

Hát nem egy súlycsoport az tuti, nem tuom minek kellene történnie, hogy morvai megélhetési üldözöttként kerese kenyerét...
szegény viki hazajött , és azzal szembesült hogy a pártja tagjai azzal vannak elfoglalva hogy az égő házból minél több értéket magukkal cipeljenek, miközben egymást köpködik:)ebben a helyztben neki is meg kellett érteni, hogy az szdsz-nek már nem fontosak a cigók,
így lett megéhetési üldözött, harci médiacigány.
Vastagbőr Mobilt a szegényeknek! 2009.07.17 09:01:00
Az áramvisszakapcsolós és villanykörteosztós hírek után majdnem lefordultam a székről, mikor a Hírszerző-cikk címét olvastam: Mobilt adna a kormány a szegényeknek Nem, ilyen már tényleg nincs..... Napszúrást kaptak ezek? Vagy a 9 % -tól lettek hirtelen ilyen érzékenyek…..
Parkőr (törölt) 2009.07.17 11:52:30
@Bohóc János:

de ha hiány van akkor a költségvetésből pótolják ugye?
Parkőr (törölt) 2009.07.17 11:58:49
@Bohóc János:

nem, mert nem rendelkezem azzal a megtakarítással.
egyetlen lehetőségem, hogy más multihoz mozgassam a virtuális pénzt.
felnőtt felelős ember vagyok, nem szerencsés üzenet elzárni a saját pénzemtől.
Az imént egy fórumban véletlenül sikerült megfogalmaznom azt, hogy mit szeretnék Budapest kapcsán látni, úgyhogy gyorsan leírom ide is: hogy legyen egy állandó, mondhatni eposzi jelzője, amit az is hozzá társít, aki még sose járt itt. Mert ez különbözteti meg az igazán…..
Parkőr (törölt) 2009.07.15 11:52:44
@Hamster:

Feltetted azt a kérést ami miatt régóta bosszankodok, az egységes belváros kppének jót tenne, ha csak abban a stíliusban lehetne építkezni mint a többi épület.
Lehet modernkedni, de miért a belvárosban?
olyan minzha az egésznek nem lenne koncepciója, régen volt, a századfordulón,most is abban gyönyörködünk...
Egy csomó olyan értékünk van amiről más fővárosok csak álmodnának, pl budavári palota.
És mi mit csináltunk vele? felszabdaltuk vizszintesen a termeket és tettünk bele könyvtárat basszus, régen ki kellett volna költöztetni onnan, és mutogatni kellene mint a burgot.


A lettek, vagy a litvánok(nem tudom pontosan) miután kivonultak az oroszok nemes egyszerúséggel ujraépítettekl egy nemzeti jelképnek számító tempolomot amit az oroszok leromboltak.A regnum marianum tempolomot miért nem jut eszébe senkinek újraépíteni?
Parkőr (törölt) 2009.07.17 08:59:23
@Hamster:

Tudom, hogy senki sem lakott benne, ill a kormányzó pár szobát elfoglalt.De nem hiszem , hogy csak ez lenne a lényeg, sok ismerőssel mentem fel a várba,és ők egytől egyig be akartak menni, és látni akartak palotát,én meg mondtam hogy palota nincs nézzed a lánchidat:)
legalább egy szárnyat igenis vissza kellene állítani eredeti állpotra, 20 teremre való emlék csak akad már, szerintem egy amerikai túristát nem érdeklik a pontos történelmi emlékek ő európai palotát akar aranyozott falakkal olyanunk meg volt amíg a németek-oroszoszok-helyi lakosok szét nem hordták.

Én az egész várat úgy ahogy jelenleg van egy nagy elszalasztott lehetőségnek látom, ahol a panoráma tökéletes, de egy túrista csalódottan távozik.

Tőlem lehetne szálloda is egy része, meg protokoláris épület, meg egy része múzeum,csak ne vizszintesen felszabdalva.
Pl a corvin hotelt azonnal is lehetne dózerolni a Bp-i városképből cserébe:)
Nyár végén indul a Tv2-n Vágó új vetélkedője, ami azt jelenti, hogy addig a műsorvezető bevándorolja a csatorna összes műsorát a Mokkától a Naplóig, talán még a 100 csodában is feltűnik, vagy az Időjárásjelentésben. Megmutatják mindenhol az arcát, ahol csak lehet, és…..
Valószínűleg sosem tudjuk meg, mi volt az oka Tátrai hirtelen eltávolításának. Valakinek nagyon szúrhatta a szemét, hisz néhány hét alatt kivégezték. A Pénzügyminisztérium kirúgásról kiadott közleményében mindenféle kamuindokok szerepelnek: "A pénzügyminiszter…..
A napokban a sokat vitatott Magyar Gárda Egyesület és Mozgalom másodfokon beszüntetésre került, a Jobbik kivételével az összes főbb párt egyöntetű helyeslése mellett. A "cigánybűnözés ellen" és a "magyar emberek megvédése mellett" zászlót bontó…..
Parkőr (törölt) 2009.07.15 11:00:34
@vero:

Ennyi a megoldás amit írtál, a gyarmattartók nem nézik jó szemmel ha a befektetésük veszélybe kerül holmi magyar identitás , meg igazságérzet miatt.

Örülhetünk, hogy még nem tartanak hadgyakorlatot a nyugati határainknál, csak úgy figyelmeztetés végett.
Belegondolt már a kedves olvasó abba, hogy milyen érzés lehet az SZDSZ-ben kamaszodni? Igen? Hú, akkor kattints máshova, te beteg állat!!!!Na, a többieknek van egy jó sztorink Gusztos Péterről. A "liberális" "politikus" - ahogy arról már korábban is meséltünk -…..
Egyszerre csak egy irányban lehetne átkelni, max 30-as sebességgel, ha jön egy hajó, egy óra zárás, vízszint-változáskor további barkácsolás. Lenne egyáltalán értelme?Budapest, 2009. július 14., kedd (MTI) - Megkezdődött az egyeztetés az esetleges pontonhídról, amellyel a…..
Parkőr (törölt) 2009.07.14 16:25:00
Gyurcsány volt a nyugdíjas nénik kedvence, a simogató blogger, aki családi történeteivel, saját készítésű kajáinak receptjeivel próbált szimpátiát kelteni. Sikerült neki - nem is kicsit -  hisz tudjuk a romantikus filmekből, hogy a nők bomlanak a főzőcskéző,…..
A nyár előhozza az egészen extrém Naiv Ügyfeleket. Ismerkedjenek meg Negyvenesefeggyessel, aki összesen 340 kilométert utazott egy villányi bortúráért, miközben annyira rühelli a bort, hogy a pincéhez érkezve egy pillantást sem vetett a célpontra, viszont minden áron Forma 1-es…..
Parkőr (törölt) 2009.07.13 16:03:27
@gerbanek:
A villányban sört azért nem egyenlő a marhahúshoz fehéret párral:)

Ráadásul mindenki azt iszik a marhához ami jól esik neki, de érdemes kipróbálni valami vörössel is mert úgy igazán finom , a marha is meg a bor is:)
A tudomány meg a savak bekaphatják:)
A pénteki Népszabadságban olvashattuk, hogy a fővárosi tűzoltóság új bevetésirányítási rendszerét a Synergon fogja szállítani, bár a három ajánlattevő közül ő kéri a legtöbbet. Míg a rendszert jelenleg is üzemeltető, annak kiegészítését ajánló Professzionál…..
Mindannyian hallottuk már, hogy a Google saját operációs rendszert készít Chrome OS néven, amit elsősorban netbookokba szánnak, legalábbis az első körben. Az ügynek azonban vannak olyan aspektusai, ami a Menlo Park-i cég és a cupertinóiak viszonyára is hatással lesz.Egyes elemzők…..
Parkőr (törölt) 2009.07.10 09:41:23
@Jofkov:
és igen valaki kimondta:)
még annyit, hogy egy nagyvállalat sosem fog SL 550-es flottát üzemeltetni, max skoda fabiát olyan szervízhátztérrel aki mindent itéz helyette.
Parkőr (törölt) 2009.07.10 10:57:40
@68nyara:

jelenleg egy nagyvállalati átlaguser:

Sap, ms office,Ms projekt, AD tag, és Exchange, VPN client,

Ezek annak a szegmensnek az átlaga ami a piacot viszi.

Ha képes egy operációs rendszerrel homogén infrastruktúrát kialakítani, az összes ügyféloldali elemre és mögé teszi a megbízható háttérországot/kiszámítható supportot/ és kellően ferlhasználóbarát lesz ahhoz, hogy külön képzés nélkül eléültessünk egy átlagfelhasználót akkor szakíthat.

Ebben az elképzelésben a homogenitás a kulcs ha az megvan sokan fogják szeretni.

Ugyanakkor az MS olyan piaci igényismerettel rendelkezik, amit a legnehezebb utolérni, ilyenek szülték a System Center Operations Manager-t ami fillérekért nagyon sokat ad.
Aki ismeri a Tarda blogot, annak nem kell bemutatni nathanp-t , aki viszont még nem futott bele, az gyorsan ugorjon át oda, és olvasson bele a tardai hétköznapokat bemutató bejegyzésekbe, amelyek minden alkalommal tele vannak gyöngyszemekkel. Már régóta nyaggatom nathanp-t, hogy folytassa…..
Parkőr (törölt) 2009.07.09 16:31:39
@Hara Mati:
:)mindenkiben van kissebségi érzés bennem is.
Azt a pár sort nem kioktatásnak, és nem minősítésnek szántam,inkébb segítségnek.Jelezni próbálam, hogy amikor kényszeresen próbálja bizonygatni valaki hogy már 100 posztoit írt a munkaelye háziblogjába és ettől autentikus, és adni kell a véleményére, az rossz irányba használja fel az energiáit.
Egy szakember sokat segíthet.És 2009-ben már nem szégyen ha valaki pszihologushoz fordul,ha problémája van.


A posztról nem igazán lehet újat mondani rövid életérzés volt, egy jellegzetes ember jellegzetes stílusában.
A paráztatás mindennapos, minden félelmünkre van megoldás

"sárkány ellen sárkányfű" (Sárkányfű Árús)

Csak hogy én is alátámasszam a mondanivalómat valami hiteles forrással:)
Parkőr (törölt) 2009.07.09 16:43:07
@Hara Mati: igyekezni fogok:)
Parkőr (törölt) 2009.07.09 16:45:12
@Hara Mati: igyekezni fogok:)
Vastagbőr Mi folyik Fóton? 2009.07.09 11:01:00
Fótnak, de legalábbis a Fidesz-KDNP-s városi vezetésnek nem megy túl jól mostanában. Januárban időközi polgármester választás volt a településen, mivel az előző Fideszes polgármestert különböző törvénysértések miatt(72 db) jogerősen elítélték és eltiltották…..
Parkőr (törölt) 2009.07.09 14:29:40
@Tom Bobb:
a pénz elpárolog, nem gondolom, hogy mindet ellopják, de rosszul gazdálkodnak vele, és mintha nem lennének tervek, senki sem tudja ,hogy 10 év mulva hogy kellene kinéznie.
Én mogyoródi vagyok,de elég sok kötődésem van fót felé is.

@pokemon:
@victoriginal:
meg a többiek.

Ezeken a kistelepüléseken nem a pártok az urak, van 10-20 tehetősebb ember, a helyi munkaadók, vállalkozók, különböző szinekkel indulnak, de valójában mindenki a gesztenyét kapargatja, legtöbbször az erővonalak nem a pártszinek mentén húzódnak, inkább olyan kéz kezetmos alapon te segítessz nekem lopni, én meg megszavazom neked ami neked jó.
helyi ügyeket kreálnak majd jó pénzért megoldják, pl nálunk ovodabővítés, erre az egyik képviselő teljesen forgalomképtelen nyelestelkének egy részét megvették 30Mmért. ez igy működik.
A pártok mellékesek, az embrek szivesen szavaznak szinekre, de valójában ugyanozoknak a tehetős vállalkozóknak az érdekeit szolgálja ki.

Nem hinném, hogy ez országos szinten máshogy lenne mind1 melyik szín nyer ugyanozoknak az érdekeit képvieli.
Parkőr (törölt) 2009.07.09 14:31:12
@Tom Bobb:
a pénz elpárolog, nem gondolom, hogy mindet ellopják, de rosszul gazdálkodnak vele, és mintha nem lennének tervek, senki sem tudja ,hogy 10 év mulva hogy kellene kinéznie.
Én mogyoródi vagyok,de elég sok kötődésem van fót felé is.

@pokemon:
@victoriginal:
meg a többiek.

Ezeken a kistelepüléseken nem a pártok az urak, van 10-20 tehetősebb ember, a helyi munkaadók, vállalkozók, különböző szinekkel indulnak, de valójában mindenki a gesztenyét kapargatja, legtöbbször az erővonalak nem a pártszinek mentén húzódnak, inkább olyan kéz kezetmos alapon te segítessz nekem lopni, én meg megszavazom neked ami neked jó.
helyi ügyeket kreálnak majd jó pénzért megoldják, pl nálunk ovodabővítés, erre az egyik képviselő teljesen forgalomképtelen nyelestelkének egy részét megvették 30Mmért. ez igy működik.
A pártok mellékesek, az embrek szivesen szavaznak szinekre, de valójában ugyanozoknak a tehetős vállalkozóknak az érdekeit szolgálja ki.

Nem hinném, hogy ez országos szinten máshogy lenne mind1 melyik szín nyer ugyanozoknak az érdekeit képvieli.
Parkőr (törölt) 2009.07.09 15:55:47
@picur3ka (fekete:garazdasag tenyallast valosit meg:

Ilyenkor azért elgondolkodik az ember, hogy kik vállalnak ilyen közfeladatokat, és amikor szavazunk kik is a valóságban a mosolygós bácsik meg a nénik a plakáton.

Hihettetnen hogy az emberek sorsáról ilyen hangos műveletlen erőszakos retkek döntenek.
Vastagbőr Mr. Istvan Kocsis perel 2009.07.09 09:01:00
Mivel nem minket ért jogi támadás, nincs más dolgunk, mint hátradőlve röhigcsélni az annak idején "nagy-nehezen megválasztott" rátermettnek nevezett idióta BKV-vezér legújabb lépésén. Ugye nemrég rá nézve finoman szólva is kompromittáló hírek láttak napvilágot:…..
  Csodálatos körforgalmak vannak szerte a világban (a leghíresebb talán ez). Mi is letettük a névjegyünket, előbb a káprázatos szegedivel, most meg a kevésbé káprázatos püspökladányival. Zsolt figyelt fel a Haon tegnapi cikkére, ahol egy tipp-toppra kövezett, burkolt,…..
Parkőr (törölt) 2009.07.07 14:49:44
bplusz.blog.hu/2007/12/27/korforgalommal_szemben

van itt mégegy kellemes lámpás körfolgalom...