Regisztráció Blogot indítok
Adatok
svb

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
IDDQD Checkpoint 5x06: Zen Studios 2019.03.29 22:19:37
Tök véletlenül jött ki így, hogy az Operencia: The Stolen Sun megjelenésének napján jelenik meg podcastadásunk is a fejlesztőkkel. Amikor a felvétel készült, még nem volt publikus a premier dátuma (csak az, hogy már nagyon közel van), aztán valahogy pont így jött ki a vágás. Ja, igen, mert a játék…..
svb 2019.04.03 22:15:39
@kemi242: jobb lenne ha csak 1 allami szoftverbolt lenne:)?
svb 2019.04.05 16:08:03
@kemi242: hazi szoftvefozes 50 gigabyteig
svb 2019.04.05 16:17:31
@Osiris_X: koszonjuk hogy elmondtad a velemenyed. Most vedd be a tabit es alvas :) holnapra minden rendbe jon!
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Hát ez is eljött az ötödik évadban: összesen kétszázadszor ültünk össze a Checkpoint podcastcsalád médiaportfóliójának keretein belül, hogy valami retrós meg videojátékos témáról beszélgessünk. Az alkalomnak élő felvétellel adtunk rangot, a helyszín az EPAM Hungary meetup terme volt, akárcsak a…..
svb 2019.03.21 06:35:38
@Fausto(tm): az ilyen 576 konzol spinoffnak tunt a szerkesztoseg alapjan. Kb az volt az utolso jateklap amit vettem :(
  Amikor az ember belekezd egy olyan posztba, aminek az egyik főszereplője Huth Gergely, a másik Bede Zsolt, a harmadik meg Gulyás Márton, kicsit úgy érzi magát, mint amikor a hüvelygombáról kell reklámfilmet forgatnia. Mert hát fontos dolog ez, de korántsem biztos, hogy beszélni kéne róla, akit…..
Károsíthatja az asztmások, a szénanáthások, más allergiás megbetegedésekre hajlamosak egészségét a beltéri ruhaszárítás. A szobában száradó ruhák ugyanis akár harminc százalékkal is megemelhetik a páratartalmat, ami súlyos következményekkel járhat. A párás környezet kedvez a poratkák és a…..
Akik a kilencvenes években áldoztak némi szabadidőt (esetleg pár vizsgaidőszakot) a M.A.G.U.S. nevű magyar asztali szerepjátéknak, valószínűleg ismeri a Rúna magazin nevét, és akkor már Kis Mészárosét is. KM (mint Kaland Mester, ééérted) egy karikatúrasorozat neve volt, elég jó ahhoz, hogy a…..
svb 2019.02.18 10:23:20
@Majdénmegmondom: csak hogy a mai fiatalok is elvezhessék:)
Eddig tartott a 2018 végi adásdömpinget követő pihenésünk: 4 adás felvéve, abból 3 már megvágva, szóval ideje, hogy ezekből az elsőt publikáljuk végre. És ha már számok: 2018-ban 61 adásunk volt (30 Mini, 30 vendéges, 1 besztof), a vendéges adásokból hármat élőben vettünk fel, és bár volt 3 olyan…..
IDDQD Checkpoint 4x31: Humansoft 2018.12.31 16:41:30
Az év utolsó Checkpointjában egy különleges magyar fejlesztőcéget tárgyaltunk ki. A Humansoft 24 éve alakult, még mindig létezik, és továbbra is játékfejlesztésből él - ritka teljesítmény ez a játékiparban. Aki annak idején játszott a Fatal Abysszal vagy még korábban a Super Riderrel, annak ismerős…..
Igen, mostanában sűrűbben voltak/vannak adások, és ezt köszönjétek I. Gyula pápának, aki időszámításunk szerint 350-ben be akart tartani az év végi pogány ünnepeknek, ezért elrendelte, hogy a Megváltó születésnapja december 25. legyen, hogy aztán az erről való megemlékezés összefonódjon ajándékozós…..
svb 2018.12.31 08:47:23
@Viszlát és kösz a halakat: ott a retro.land esetleg? Nekem jobban bejon a podcast.
Mindjárt karácsony, ezért amolyan ajándék gyanánt megsűrítjük az adásokat. Most éppen egy nem annyira retrós témával: ahogy tavaly is kibeszéltük az év legjobb játékait, idén is csináltunk egy ilyen adást, jól bevált vendégekkel. Szó esett a konkrét játékokon túl a PlayStation Classicról és a…..
Ugyan a Prosectura zenekar nem éppen ezt az eseményt jósolta meg 1995-ös lemeze címével, tizenhat évvel később mégis valósággá vált: lassan annyi van belőlük, hogy egymás hátát tapossák a Sátán dicsőségét hirdető metálzenekarok. Sátán nevét szádra hiába ne vedd!…..
Nem szívesen kopizok be írásokat "egy az egyben", de az a tapasztalatom, ha csak belinkelek egy anyagot, nem olvassátok el. Az alábbiakban Lóránt Károly gondolatait csemegézhetitek. Érdemes... A rendszerváltás idejére az ország gazdasági irányítása már régen a…..
Kezdjük kicsit a memória frissítésével: technopopban idehaza ugye a Bonanza volt az örök aranyérmes, és mint a legnagyobbak közt szokás (mármint nem itthon), a csúcson abba is hagyták. A keményvonalas technopopfanok ezt talán árulásként értelmezték, mivel a szigorú…..
Ezek a minikávéfőzők az Európában használt Elekrta kávéfőzők kicsinyített másolatai. Nem a legpraktikusabb kávéfőzők, de annyira szépek, hogy inkább elviseljük, hogy kétszer annyi ideig tart elkészíteni egy kávét.Via BB Gadgets..
Egyes kávéházi elemzők szerint az irredentizmus ma már puszta fikció. A tézis abszolúte kézzelfogható cáfolatáról, vagyis a 3500 forintért megrendelhető Magyar Élettér autóatlaszról Holland rakott be egy remek posztot a copypasteblogra. "Fiumétől Jászvásárig (benne…..
svb 2007.06.19 00:26:01
1?
Five Budapest policemen, all of them members of the Police Security Service (REBISZ), were taken into custody on Thursday after a young woman identified them as her rapists, Hungarian media reported on Friday morning. FULL STORY at Caboodle.hu Note: "Kneel and suck" was the order. Yes,…..
Subba Érettségiző nemzedék 4. 2007.05.15 15:50:00
Őrületes meglepetés: még nem sikerült feltárnunk az ország összes idióta tablóját! A legutóbb észrevett számteches tendencia nem csak kapcsolatépítő honlapok formájában inspirál, hanem operációs rendszeres motívumként is. A siófoki Baross Gábor Középiskola és Szakiskola…..
svb 2007.05.15 19:55:34
w Anyagi jog 2007.05.09 06:30:00
Olvastam nemrég egy kis színest: újféle műkezet fejlesztettek ki amerikai tudósok. Robotikus, idegvezérelt, gondolattal működtethető. Hiperszuper! Csillió dollárba kerül. Mert az egészség nem üzlet persze, viszont a robotika például az. Vagyis a robotkart fejlesztő tudósokat…..
Subba Érettségiző nemzedék 2. 2007.05.07 18:17:33
Nos, nos, nos. Az a helyzet, hogy nem csak Kalocsán születnek kínos érettségi tablók. A budapesti Budai Nagy Antal gimnázium 12.d osztályát az MSN-kultőra érintette meg annyira, hogy ennek szentelték ezt a közös emléket. Rendkívül kínos lenne, ha nem mentené meg az ügyet Hudák…..
svb 2007.05.07 19:29:41
Subba Macskatakaró 2007.05.02 23:41:00
A francba, de lehűlt az idő. Ha valaki esetleg a macskás film nézése közben fázna, van egy jó kis takaró a wiwen.       ..
A mindennapi mocskot feltáró blogolás piszkos munka, és ritkán érez közben az ember olyat, mint a Tutankhamon fáraó sírját feltáró régészek. Ma mégis csodálatos napunk volt itt a Subbánál, hiszen még mi sem bukkanunk minden nap olyan műremekekre, mint a Szántó Sólymai című…..
Subba Egy süti fiú a Zserbóban 2007.04.24 10:35:00
A városi legenda szerint ugye a Zserbóban ülő fiatal fiúk, akiknek a csészéje mellett két kockacukor van, idősebb férfiakra pecáznak? Vagy az máshol van, és itt öreg nőkre? És nem is két kockacukor kell, hanem három párhuzamosan kirakott kiskanál? Akárhogy is van, ez…..
svb 2007.04.24 23:47:12