Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paulkemp

333 bejegyzést írt és 965 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
Belvárosban nem jó lakni azoknak, akiket zavarhatnak az ideoda mászkáló, zajongó fiatalok, akik tavasszal előbújnak drogos sátraikból. Miután nem a kormány, hanem az EU előírásainak megfelelően kihajtották a szórakozóhelyekről a büdősöket, újabb móka vár a manuálisan…..
paulkemp 2012.03.13 18:56:46
@Antalbaba: szórakozóhelynél öt méteren belül, nem kívül, a kívül csak a többire vonatkozik (munkahely, iskola, stb.)
Geekblog Trónok harca, 1. évad 2011.09.26 08:08:00
Bármennyire is magával ragadó a fantasy világteremtő ereje, ha mechanizmusainak köszönhetően adós marad, hogy is mondjam: pont a Varázslattal. Nem kell a jegybank elnökének lenni annak belátásához, hogy a futószalagon fosott dolgoknak biz nemigen nő az értéke; ha a szilfa sem…..
paulkemp 2011.09.26 18:04:25
@Parraghramma.: :D Ismét nem csalódtam, köszi Parra. Mellesleg a tartalom most tényleg sántít egyszer-kétszer, de a szöveg szokás szerint zseniális
Filmdroid American Reunion videó 2011.09.01 10:12:43
Amerikai pite ismét a mozikban és a régi gárda nagy része is visszatér. Egy iskolai találkozó az ok, amiért a karakterek ismét összegyűlnek. Örömteli, hogy a stúdió végre elhatározta, hogy elég volt a DVD-s folytatásokból, bár nyilván pénzügyi döntés is állhatott a…..
paulkemp 2011.09.01 13:05:02
@doggfather: de, ezért kérdem, hogy tényleg csak Seann William Scott vált ismertebbé, bár lehet, hogy félreérthető voltam :)
Kérem szépen, a hazai képregénykiadás újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen április közepétől magyarul is megvásárolható a The Walking Dead - Vol. 1: Days Gone Bye című nyitórésze/füzete. A kepregeny.hu adja ki, és voltak olyan jó arcok, hogy a magyarul The Walking Dead -…..
paulkemp 2011.03.10 19:08:09
filmdzsungel Superman 2 2010.12.25 12:00:00
"Gyorsabb egy repülő puskagolyónál, több ereje van, mint egy mozdonynak, és képes átugrani hatalmas épületeket egyetlen elrugaszkodással." Hangzik el a klasszikus Superman rajzfilm minden egyes részében, s nyugodtan elhangozhatna a szintén klasszikusnak számító filmekben,…..
Ha nem kifejezetten karácsonyi filmet szeretne valaki nézni, de mégis úgy érzi a terítékre kerülő mozgóképnek passzolnia kell a Szent estéhez, akkor a legjobb helyen jár, hiszen Luigi Magni alkotásnál talán nem is találhat ideálisabbat. A film Néri Szent Fülöp életét…..
Half Pécs Squad Machete 2010.11.24 18:32:00
Ha egy ex-videótékás csodagyerek és mexikói alteregója, akik hasonló miliőben szívták magukba a mozgóképek szemkápráztató világát, összeállnak, azoknak természetszerűen az új évezredben egy letűnt kor elhamvadt  fényeit kell majd újra a vászonba égetniük.…..
A Coen testvérek legújabb filmje a zsidó kultúrában járatlan nézőt könnyen zavarba ejti, hiszen a tengerentúli filmgyártás kétfejű gólemje, oly módon néz szembe gyökerével, hogy a celluloid szalagot mélyre meríti a „Vörös-tengerben”. Így Ethantől és Joeltől…..
Úgy tűnik, hogy Will Ferrell csupán halvány fénymásolatává silányult régi önmagának, melyhez lényegileg tökéletesen asszisztál a sajnos szebb napokat soha sem látott Mark Wahlberg, a magyar mozikba Pancser Police címen érkezett vígjátékban. Nem mintha nagy elvárásokkal…..
Half Pécs Squad Heti rádiós post 2010.11.29 00:05:00
november 29., hétfő 20.00, http://periszkopradio.hu -Catfish-Saw VII (3D)-Exam-Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I..
Nem kisebbítve Christopher Nolan filmjének erényeit, nyugodtan kijelenthető, hogy az Eredet történetében kevés olyan elem található, amelyet ne láthattunk volna korábban különféle sci-fi és cyberpunk-klasszikusokban. Piszkos12 rovatunk mostani különkiadásában összeszedtük az…..
paulkemp 2010.08.04 22:05:49
@min: dark city
Half Pécs Squad mAri '10 2010.01.02 18:13:00
JanuárTitokzatos folyó /2003, r.: Clint Eastwood/  10/8Tökéletes katona 3 /2009, r.: John Hyams/  10/2Up in the air /2009, r.: Jason Reitman/  10/7The Messenger /2009, r.: Oren Moverman/  10/8Sherlock Holmes /2009, r.: Guy Ritchie/  10/6A jeti bosszúja /2008, r.: Paul…..
 Christopher Walken-t boogizni látni akkora élmény, hogy azt tényleg mindenkinek látnia kell, főleg, ha ehhez maga Morpheus asszisztál két kellemes „utca” között, melyek a gazdagok fehér havával vannak behintve. Persze az sem utolsó, hogy egy ilyen filmet éppen az az…..
Mondhatnám, hogy dallamok az anális szerelemről, de nem volna őszinte. Régóta tartozom ezzel a beszámolóval Overdrive-nak, a világnak, a lelkiismeretemnek, valamint Suzanne nővérnek és az árvaháznak. Utóbbi egyébként belülről ismeri a sztorit szerintem, mert Mária nővér utána…..
Filmdroid Képek a Rumnaplóból 2010.06.18 18:17:35
Két hivatalos kép látott napvilágot a Rumnaplóból, Johnny Depp mellett Aaron Eckhart, Richard Jenkins, Amber Heard és  Giovanni Ribisi  tűnik fel. A filmet Hunter S. Thompson regénye alapján készítették, korábban a szerző művéből forgatták a Félelem és reszketés Las…..
paulkemp 2010.06.18 20:06:39
patakvér Ördög bújt beléd 2010.06.10 10:00:00
 Dokumentarista vonalon készítette el Daniel Stamm első nagyjátékfilmjét, mely a nyári végén érkezik meg a tengerentúli mozikba. A cím – The Last Exorcism – szinte mindent elárul a sztoriról, a trailer ezt némi vidéki, vadromantikus beszaratással, pici puskazajjal,…..
Amerikában pár óra múlva befejeződik a Lost, majd holnap a 24 című sorozat is véget ér. Mindkét széria arról híres, hogy a krimi- és jogi sorozatok tengerében úgy tudtak életben maradni 6, illetve 8 évadon keresztül, hogy bonyolult, egy teljes évadon vagy sorozaton átívelő…..
paulkemp 2010.05.24 01:25:42
@algi: hát én azért inkább Lynch bácsi sorozatát emlegetném, mint első amcsi high concept teleregényt.
  Filmes adaptáció készül a Crossedból. Egy csapat túlélő kalandjait követhetjük benne végig Garth Ennis poszt-apokaliptikus világában, ahol egy kór vérengző őrültekké változtatja az embereket.. Igazi vérgőzös, rengeteg gore elemet tartalmazó képregény. Több…..
paulkemp 2010.05.21 10:08:24
@kerenyim1: pedig úgy tűnik... eltűnt a főnök, de azért még reménykedek a feltámadásban.
patakvér Uszonyat 2010.05.04 18:00:00
 A ’70-es évek végén indult ökohorror-sorozat teljesen új fejezethez érkezik, hiszen a Cameron neve által is fémjelzett halacskák 3D-ben (milyen meglepő) hamarosan sötét vetítőtermekben úszkálnak. Nem egy briliáns, mindent elsöprő történetet vártunk, és a trailer…..
 - Kísértetjárás (Kaidan, 2007; r.: Hideo Nakata) - A szerelemnek múlnia kell, és ha múlik, akkor fájnia kell. Különösen, ha közben a nyakszirtedbe basznak egy sarlót. De kezdjük csak az elején. Hideo Nakata (A kör, Sötét víz) filmje rendes kísértetsztorinak…..
Nem kívánok túl sok karaktert pazarolni a filmre, mert az ilyen abszolút biztonsági játékot űző, se hús, se hal produkciók azt nem érdemlik meg. A sztorit most mindenki harsogja velem az ablakból világgá kürtölve: az abcúg amerikáner kormány kifejleszt egy vírust (most épp a…..
patakvér Falu, bika, balta 2010.04.28 18:00:00
 Morgan J. Freeman hátborzongató Hazatérése DVD-n érkezik hazánkba. Az alapszituáció szerint az aranyos, fiatal lány exe visszatér a szülővárosába új szerelmével, ebből alakul ki aztán egy kis baltás fogócska, mely a spot alapján inkább vérmentes tinifilmnek tűnik, mint…..
 Már régóta lehet tudni, hogy az Alien-franchise újabb résszel gyarapodik. Kedvenc Xenomorphjaink egy előzményfilmben térnek vissza, amit az első Alien-mozi rendezője, a legendás Ridley Scott rendez majd. Scott most megosztott pár információt az MTV-vel: jó karaktereket ígér, a…..
Spike Jonzet jelölték már Oscarra rendezői kategóriában, járt már Sofia Coppolával, Karen Oval a Yeah Yeah Yeahsből, rendezett három egész estés (A John Malkovich menet, Adaptáció, Ahol a vadak várnak) és öt rövidfilmet, egyik producere és alkotója volt a Jackass sorozatnak…..