Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlueCrisp

3 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamu és Feltámadás Forradalom? 2012.03.22 10:33:00
Nem kell messzire menni, ha összefüggést keres valaki a gazdasági függetlenség, a fülkeforradalom és a Concordia szerencsétlensége között. Például ha itt vagy, akkor máris jó helyen jársz. Ercan már órák óta egyedül ült a sötétségben, csak egy gyenge fényű lámpás…..
BlueCrisp 2012.03.22 23:30:58
www.szomszedunnep.hu zseniális kezdeményezés! Nem tudom, hogy az idén pl. lesz-e?
Az ünnepi szezonra jelentek meg ezek a cipők a Nike-tól. Nekünk tetszik az irány, amerre a Nike elmozdult ezekkel a cipőkkel! Egyszerűek, szépek, letisztultak, de hogy harmonikusak-e, abban nem vagyunk biztosak. Azt sem annyira értem, hogy mitől lesz a bőr rajtuk prémium, de tény, hogy…..
A magyar élelmiszeripar további pozícióvesztés elé néz, részben a "hard diszkontok" további térnyerése miatt, hiszen ott igen alacsony a magyar termékek aránya.A magyar élelmiszeripar az EU-csatlakozás nagy vesztese - fogalmazott előadásában Raskó György,…..
Most olvastam egy hírt, miszerint van egy olyan terv - vagyis inkább tervezet-, hogy állami monopóliummá válna a dohánytermékek árusítása, azaz az illetékes miniszter koncessziós szerződés keretében átengedhet. Ha nem akarod elovasni a cikket, akkor leírom, hogy a tervezet…..
A közszolgálati rádiócsatorna műsorait naponta több mint másfél millióan hallgatják. Csak a hétköznapokat figyelembe véve az átlag még kedvezőbb, a hallgatók száma 1 millió 640 fő naponta.Az elmúlt hónapban az ország lakosságának jelentős része a 180 perc című magazinra…..
BlueCrisp 2011.11.28 18:31:33
@Jake24: Én csűröscsillától okádok. be is írtam az mtva-ba meg a kossuth pr osztályra, meg a szerkesztőségbe is. amióta nincs mong és/vagy baló, azóta hallgathatatlan, tényleg hányinger.
Ismét megérett az idő arra, hogy írjak egy kicsit Magyarország füstmentesítéséről. Az apropót az adta, olvastam egy csikket :) (muhaha) arról, hogy mennyire nem gondolták végig idehaza a törvény életbeléptetésének várható következményeit. A vendéglátósok egy része, főleg…..
Furcsa dolog ez a cigizés. Én viszonylag későn szoktam rá, igazából már mindenki vagy cigizett vagy már túlvolt az ikszedik sikeres vagy sikertelen leszokáson, amikor én először rágyújottam, 28 évesen. (Most 34 vagyok). Azóta egyszer volt egy sikeres négy hónapom, de megint…..
Ugye senki nem lepődött meg? Hát persze, hogy nem. COOL LIST HUNGARY elképzelhetetlen Áron nélkül, aki még akkor is ott lesz az ország legkúlabb arcai közt, amikor már a hamut is mamunak mondja. Vagy a Haunebut Maunebunak! Igen, Áron eddigi nagy dobásai (reklámfilmek, a legvadabb…..
A múltkoriban meghírdetett forgatásra végül Nudlee jelentkezett, akinek csináltam is egy napkorongot, kelta keresztbe ágyazva. A forgatás kb. három órát vett igénybe, remélhetőleg hamarosan elkészül a film, amit az HBO-s stáb csinál. A minta elég aprólékos volt, de nagyon…..
Egymás mellett áll az újpesti és az óbudai boltja. Egy alkalommal az újpesti egy csomó marhahúst vásárol az óbudaitól. Másnap felháborodottan nyit be az üzletbe: - Te óbudai, az összes marhahús romlott volt, egyiket sem lehetett megenni! - Megenni? - csodálkozik az óbudai. - Azt…..
A borsos árak ellenére, ami mind a fesztivál bekerülési költségeit, mind pedig a cannes-i életbenmaradást illeti, csak úgy nyüzsögnek a fiatal kreatívok a fesztiválpalotában. Persze a szervezők igyekeztek őket idecsalogatni azzal, hogy a kedvezményes „diákjegyre”…..