Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dezsoeke

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyenkor, karácsony körül megtelik az internet fenyő szállítós fotókkal. Az egyik kabrióban, a másik veterán Porsche tetejére gumipókozva, aztán meg van, aki a nyitható tetejű, gombkerekű Bianchijában állítva viszi haza a fát. Na, de motoron? Nem szokás, nem emlékszem ilyen…..
Az előző héten műholdas vonatkövető alkalmazásokról írtunk. Bemutattuk a MÁV-Start, és több külhoni vasúttársaság ilyen célú szolgáltatását. A cikk összeállítása során kíváncsiak lettünk, milyen próbálkozások vannak e téren a hazai autóbuszos szolgáltatók frontján: erről szól a most következő írás. ..
Dezsoeke 2013.07.23 23:59:37
A tulajdonos egymilliót költött, hogy bizonyítsa a nyilvánvalót: pocsék autót kapott. Most jön a rendőrség és a per, hogy kicseréljék ezt a vacakot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Dezsoeke 2013.05.24 18:26:23
@Rocko-: Kicsit megkések a válasszal
Van egy friss, mai példám is. Baunatal a szállítólevélen átvett áru adminisztratív okok miatt nem fizeti, holott a szerződés szerinti átadás egyértelműen dokumentálva van. -3 %
A példa tényleg mai! A felszólamlásra meg egyszerűen nem felelnek, náluk van a pénz!
Manapság is találkozni néha a villamosvágányokon fura, faburkolatú járművekkel, melyek villamosokat, alkatrészeket, néha teherkocsikat vontatnak. Ezek már csak "belszolgálati" célokat szolgálnak, a BKV saját szállításait végzik. De 1996-ig, amíg határozattal beszüntették a BKV vágányhálózatának…..
Sajnos nekünk (Rézmányi meg én) kimarad az idei OT-expo. Nem láthatjuk a legendás Ladákat, esélyünk sincs ott lenni a velodromon. Ez fáj, mert irtózatosan jó események, minden percét élvezni szoktam. Helyette marad a meló, húzzuk az igát. Nekünk most rossz. Annyira rossz, hogy…..
Dezsoeke 2012.05.01 09:37:22
@ratsche: Ha már a konkurens terméked tolod, akkor egy szakmai fórum talán alkalmasabb lenne a véleményed kifejtésére.
Műszaki problémákkal ide fordulhatsz: support.dension.com/support-center/index.php?x=&mod_id=4
Ha pedig céges menedzselési tanácsot szeretnél adni, látom értesz hozzá, szívesen várunk a Sztregova utcában.