Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sebaj Fóbiás

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? Brexit Day One 2020.02.01 15:45:49
         A hatvanas években Morecambe volt Észak-Anglia Riviérája. A yorkshire-i bányászok, a bradfordi munkások idejártak nyaralni, a pályaudvartól pár méterre volt a tengerpart. Aztán bezártak a bányák, a malmok, a kohók, a munkásosztály maradéka a Kazinczy utcában vagy Mallorcán issza meg a…..
Sebaj Fóbiás 2020.02.04 04:27:44
@MEDVE1978: Nem, nem kicsit elfogult, hanem teljesen, komolyan vehetetlenül, és értékelhetetlenül elfogult. Írom úgy, hogy itt élek, a sűrűjében...
Mi, magyarok ugyanis egy keresztény, vallásos nemzet vagyunk, mindig is azok voltunk, már Krisztus előtt akárhányban is, sőt, a világ teremtése előtt is. A keresztény erkölcsbe márpedig nem fér bele az, hogy férfi férfival úgy háljon, ahogy nővel szoktak - utálatosság az az Úr…..
Sebaj Fóbiás 2015.05.24 16:45:59
www.youtube.com/watch?v=jjnrLt3VuSM

Nem baj, nekünk jó ez a szint is.
Y-GEN Gondolatok kis hazámról 2015.05.20 07:00:00
Szerintem mindenki azt látja az országból és az emberekből, amit látni akar. Ha a rosszra fókuszál önigazolásképp, akkor a jót már észre sem fogja venni. Én a jó dolgokra koncentrálok. Jó itthon, szeretem a magyarokat, és szeretek itthon élni. Minden nap büszkeséggel tölt el,…..
Sebaj Fóbiás 2015.05.20 15:00:42
@pythonozok: most akkor ez tényleg úgy van, hogy aki külföldön él, annak kuss, törölje a RAM-ot, és még véletlenül se legyen véleménye, és magasról szarjon arra, hogyan élnek azok, akiket otthon hagyott? Érdekes elgondolás.
Egyáltalán hogy érted azt, hogy határon túlról ugatnak a belügyekbe? Ő hozza a rendeletet talán? Vagy javaslatot tesz rá?
A véleménynyilvánítás már beleugatás? Ennek jogát automatikusan elveszíti egy külföldre költöző?
A mai poszt egy visszatérés első lépéseit mutatja be, és mint ilyen nem lesz hosszú, de ha (reményeim és szerzője, Klappol ígérete szerint) sorozattá nemesül, akkor talán folyamatában kialakul majd egy kép arról, milyen is Németországból Magyarországra költözve…..
Ilyen reklám is volt? Ugye nem?  A kép innen Kedves Szakítós! Nemrégóta olvasom csak a blogot...és sosem gondoltam, hogy egyszer Én is megírnám a sztorim....De most itt az idő :-)2008 decemberén kezdődött... Nevezzük a fiút G. -nek...Regisztráltam egy…..
Tényleg nagyon hülye a helyzet, de csak innen, Európából nézve. Ugyanis itt elképzelhetetlen ez a bulldog mentalitás, hogy valakinek 31 évig a nyomában csaholnak és végül elfogják; Amerika viszont ilyen. Hogy Roman Polanskit most elkapták, egy hosszú-hosszú kergetőzés végére…..
Nem elég, hogy tiniszerelem, ami mostában alig volt, de alig tudom olvasni. Tinifordítót keresünk, bloghoz versenyképes jövedelemmel felveszünk.  Kedves Szakítos! Történetem 2 éve történt akkor kerültembe a középiskolába, teljesen új közösség senkit nem ismertem nem…..