Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xofi-extravaganja

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért azt nem mondanám, hogy - a kép tanúsága szerint legalábbis - 5 darab biciklitároló lefúrása olyan horderejű esemény lenne, aminek kapcsán egymás nyakába kellene borulnunk, hogy örömkönnyekkel áztassuk el egymás Critical Massos pólóit, de maga a jelenség mindenképpen…..
Felszólítunk mindenkit, hogy lepődjön meg! Egy újabb kibaszottul idegesítő reklám ami egy szexipari munkást próbál elsütni. Természetesen nem elvárás, hogy a szereplőválogatásra ellátogató megélhetési faszverőt felismerjék, de egy minimális research munkát igazán be…..
A Djuice a tegnapi dobása után már teregeti is ki a kártyáit, íme a legújabb videójuk cickókkal, nagydumás kiscsajjal és havidíjjal. Vajon a Djuice a jövőben mellmérethez igazodó tarifacsomagokat fog kialakítani?:) Jóárasított egytenyeres, szélesvásznú tarifacsomag,…..
  A férfiember általában még legénykorában beszerez egy kanapét, egy fotelt, egy asztalt és egy polcot. Ezzel úgy gondolja, hogy be van fejezve a nagy mű, igen, a kanapé-, fotel-, asztal- és polckérdés egy életre, vagy legalábbis pár évtizedre meg van oldva, el van intézve,…..
xofi-extravaganja 2010.04.01 15:23:41
Háhh, ez vicces. Én már semmi pénzért nem vinném a pasimat, mert tudom, hogy utál ott lenni (nem rejti véka alá). Egyszer a salgó helyett kinéztem valami sokkal jobbat, de addig nem vehettem meg, amíg ő nem látta. Mire leesett neki, hogy el kell jönnie. Oké. Eljött az asztalos haverjával, széthúzták, fikázták a szekrényt, törtek-zúztak, hívták az üzletvezetőt, követelték az igazgatót, hozzáteszem, vasárnap este volt. Akkora balhét csaptak, hogy több mint egy hónapig nem is gondoltam az ikeára. Azóta titokban veszek ezt, azt, a papírját elrejtem, ne lássa, hogy ikeás, mert kinek kell, hogy basztassák... mindegy. van az a 90 nap, vagy 120, így ha nem megy át a vizsgán, visszaviszem, így duplán mehetek, kvázi másodszorra ő küld, :Đ

--------------------------

nálatok, látom, más a helyzet. a jó hangulat kedvéért, órákig feszengtek, de higgyétek el, nem kell, mert ha mindenképp elmentek, van kiút:

-------------------------

1 :: fent leírt "menekülőutak"
- a lift, lassan jön, de megéri várni, mert felmész, ki sem kell szállnod, és lemész, és nem oda visz, ahonnan hozott, hanem a piactérre.

1.2 :: bár nő vagyok, magam is utálom már ezt a túrát, a kijáraton megyek be, a pénztáraknál. bár ez peeputyal kényelmetlen lesz.

2 :: ha már ott vagy, figyelt a 'metrótáblákat': .. ha erre jössz... de amit kihagysz: ... . na, arra kell menni. ha nem szólsz asszonykának, észre sem fogja venni, hogy kihagytatok 2 szobát. persze olvass.. ha a fürdőszobacuccokat hagyod ki, és pont azt akar venni, lefülel. báár, akkor sem biztos. és ne áruld el neki, mi alapján tájékozódzs, mert akkor nem fogsz kikerülni onnan.

3 :: legyél úriember, rohanj te a gyerekért, hagyd, hogy addig ő válogasson, nyugtasd meg, neked az nem teher, és neki is könnyebb lesz így. örülni fog, hogy megszabadul tőled, mert addigra már ő is rájött, hogy kár, hogy elhozott.

4 :: maradj a büfében, vigyél titokban újságot. ha nem mered megmondani neki, hogy nem érdekel a téma, játszd el, hogy kiment a bokád. amikor fizetni kell, tuti jelentkezik, és kedves lesz. ha nem lesz kedves, ne fizess helyette.

5 :: a nyafogó gyerek tuti tökre idegesíti. ajánld fel, hogy bár téged is érdekel, de hogy neki jobb legyen, kiviszed a gyereket fagyizni, mert látod, hogy miatta nem tud élvezkedni. háhás lesz.

6 :: ne igyál, legalábbis ne legyél másnapos

7 :: felejtsd otthon a pénzed, vagy nyiss egy új bankszámlát, amin csak x pénz van. még a pénztár előtt kipakolja majd a fele szart, hogy ne égjen be, hogy nem tud fizetni

8 :: ikea előtt (időben) használj kenderes testápolót, az megnyugtat .)

-------------------------------

@@@ felhasznalo : pasival vásárolni nem kihívás, baromság .)
Újra terítéken a korkülönbség kérdése, valamint a „két tűz között”- kapcsolatok bonyolult lelki motívuma. A lány azt hitte, terhes - aggodalmát meg is osztotta párjával, aki meglepően jól fogadta a hírt. Később kiderül, hogy a gyerek vaklárma volt. Aztán…..
xofi-extravaganja 2010.03.10 18:40:49
@Kham: ááá, lehet szimplán sittes is. akit én ismertem, a "seregben" tanult meg vasalni. részemről, akár vasalhat is .)
Ezek a japánok tényleg hihetetlenek! Kiváncsi vagyok itthon mekkora sikere lenne egy ilyen vetélkedőnek, náluk mindenesetre lelkesen csodálkoznak a hasznos időspóroló trükkökön. ..
Szeptember 15-én befejeződött az idei Siketlimpia, a magyarok nagyon jól szerepeltek. Hat sportág 21 sportolója két arany- és három bronzéremmel érkezett vissza Taipenből. A vízilabdacsapat az olaszokkal szemben győzött a döntőben. Lövészetben Biatovszki Mira világcsúcsot ért…..
xofi-extravaganja 2009.10.13 22:11:11
@csendbajnoka: félreértettél. extra jó tusfürdőből van nekem sok. drága, finom holmi, sokan csak ajándéknak veszik meg. pont az a vízilabda miatt tűnt jó ötletnek. az alap hozzáállásom, hogy rakjuk össze, amink van. spec nem tudnék zsebből előrántani annyit, hogy annak valóban örüljön egy egész csapat, meg az edzők, stb. , és sztem vagyunk így páran. de ha sokan,
.
mondjuk csak a harmada azoknak az embereknek, akik itt fújjolnak, összedobna
.
olyat, ami neki van, és szép, és értékes, abból tisztességes ajándékra futná. de tudod mit, gyűjthetünk pénzt is, ha az tetszene. és süket, és vak osztálytársaim is vannak, szőkék és talán cigány is akad, és jól elvagyunk. de ha van kedved, találkozhatunk.
Ősrégi eladási trükk, ha ráfogjuk a termékre, hogy limitált széria, később már nem lehet majd kapni. Régi, de hatásos. Ismét sikerült levadásznom egy "gyöngyszemet" a Danone termékei közül. (Azt azért nem állítom, hogy ádáz boxmeccset kellett letolnom érte…..
HamPLÓ Kőbánya alulról 2009.09.28 19:59:00
Idén egyszer már lemaradtam a kőbányai pincerendszer látogatásáról, a Szent László-napi ünnepségekkor. Nem kicsit morogtam akkor, hiszen még "csak" 20-25 éve akarok lejutni oda, de valahogy mindig csak másnap szoktam megtudni, hogy lett volna lehetőség rá. No, az idei…..
xofi-extravaganja 2009.09.28 23:41:35
@bölcsésztanár: ezennel jelentkezem a kezdésvalamire. a tulaja keressen meg. biztos vok benne, hogy kis költségvetéssel is hatalmas örömünk lenne benne. a Dréher szponzorációját elvárom .)
Amiket megtudtam összefüggéstelen pontokba szedve:okulva a commentekből már itt leszögezem. az OK, hogy hú de jó meg minden de bárhova nem lehet tenni vannak helyek ahol egyszerűen a villamos pálya alkalmas kell legyen arra hogy a mentők stb. eltudjanak menni, de pl villányi úti, duna…..
- de az a helyzet, hogy nem lehet!Megintcsak a guglival kezdtem: 14.800 találat érkezett arra az idióta szókapcsolatra, hogy "azonnal szörnyethalt" - most ez lesz a 14.801.Ennyi nagytudású hírszerkesztő nincs tisztában a szörnyethalt szó jelentésével, pedig megnézhetnék a…..
xofi-extravaganja 2009.08.19 12:52:56
addict A legviccesebb nevű boltok 2009.08.18 10:40:00
Ahogy a fenti példák is mutatják angoloknak illetve amerikaiaknak sem kell a szomszédba menniük, ha fárasztó szóvicceket kell elsütni egy bolt névadásakor. A bestweekever oldal most például összegyűjtötte a szerintük 50 legjobb angol nyelvű boltnevet, amelyek között tényleg sok…..
xofi-extravaganja 2009.08.18 13:55:49
Olvasónk nem kapja meg a szabadságát, ezért nyaralni sem tud elmenni. Tisztelt Erynnis! Egy elég szomorú dologgal kapcsolatban szeretnék útmutattást kapni,és a segítségedet kérni! A munkahelyemen augusztusban szokott lenni a "leállás",amikor is az emberek a jól…..
xofi-extravaganja 2009.08.17 10:51:50
@RAMBO: igen.
Calvin Harris megcsinálta az emberiség álomhangszerét: igazi, élő csajok bőrén lehet játszani vele. A titok megoldása egy új festék, a Bare Conductive, ami bőrre kenhető és vezeti az elektromosságot. Az ezzel bevont felületeket ha kívülről megérintjük, már létre is jön a…..
xofi-extravaganja 2009.08.17 10:36:49
@espadazo: drága, és finom
A gazdasági növekedés felgyorsítása a hétfőn hivatalba lépett új nemzetkormány legfontosabb feladata. Ennek érdekében átfogó gazdaságélénkítési programot hirdetnek meg - jelentette be a kabinet első ülése után Polgár-Magyar Vazul miniszterelnök. A program részletes…..
xofi-extravaganja 2009.08.17 10:18:20
xofi-extravaganja 2009.08.17 10:20:12
Még egy szigetes szakítás! Emlékeim szerint a Run DMC szar volt, én otthagytam, de majd vl megvédi őket.  Kedves Szakítósok, a Szigetes Szakítás™ "novellapályázatra" küldeném ezt a kis történetet. Az elmúlt években valahogy mindig kikeveredtem a…..
xofi-extravaganja 2009.08.14 16:39:40
@Elveszett Angyal, aki Vicinális Dugóhúzót keres: ...máshova. engem Te már elraboltál, nézd meg a fotómon .)
xofi-extravaganja 2009.08.14 16:49:22
@BARI: tuti azt várja, h beleszerelmesedj. vagy belevágd. vagy bennehagyd. vagy valami.
masszázsblog A szagom buktatott le 2009.08.13 09:02:00
Az igazán profi masszőrlányok kínosan ügyelnek arra, hogy ne hagyjanak semmilyen szagnyomot a vendégükön: nem parfümfelhőben várják, semleges tusfürdőket tesznek a kád szélére és illatmentes anyagokkal kenegetik. Ezzel együtt előfordulatnak balesetek is, jó hogy elsősorban a…..
xofi-extravaganja 2009.08.13 11:53:52
@Cyberbird: te idióta! tuti szexmasszázsra jár. az meg olyan, hogy, ha már felhergelted a vendéget, el is kell sütni, merháát, nem engedheted ki úgy az utcára... azért tudom, mert jelentkeztem régebben masszázsképzésre, ahol munkalehetőséget is kínálnak egyben. ott, angyali ártatlansággal ecsetelte a kishölgy a fentieket.
Subba Amikor lecsap a faszkorbács 2009.08.12 13:22:00
Van e ironikusabb egy túladagolt drogrendőrnél? Valószínűleg még a hullaházban is röhögtek szegény „Robotzsarun”, aki London Camden (mondjuk az is szép hely) kerületében lett legendás a dílerekkel szemben alkalmazott hatékony módszerei miatt. Szegény csóka csak egy…..
xofi-extravaganja 2009.08.12 20:41:43
@DaM: jójó, de mi van, ha épp beépülni készült valahova? vagy Camdenben már nem volt neki hova, mer'mindenki ismerte?
 Ráday utca, az ebéd utáni kávémat szürcsölöm egy pub teraszán. Nagy a nyüzsgés így szerda dél tájékán, a környező irodaházak jómunkásemberei ebédelni igyekeznek. Az előttem szétnyitott HVG nem köt le, így a bőséggel felbukkanó női nem képviselőire koncentrálok.…..
Az nem derült ki számomra MZs sztorijából, hogy a balesetett szenvedett kerékpárosnak lett-e komolyabb baja, vagy egyáltalán túlélte-e a nem vágyott kalandot. Az viszont szomorú, hogy tényleg van ilyen, amit leírt nekünk, pár éve BKV buszon ülve láttam egy kikerülést, aminek…..
FérjBlog a nyálcsorgatásról 2009.07.23 10:17:00
Az origo női lapozó megint melléfogott egy cikkel. Nagyon aranyosak, hogy elővesznek problémákat, amelyek érintik a hölgyeket, de a misztikusságba hajló indokkeresések, amik mögé bújtatják az egyszerű dolgokat, finoman szólva viccesek tudnak lenni. Kihívó külsejű idegen nők…..
xofi-extravaganja 2009.07.26 11:43:48
@Bio74: nem, félreértettél, nem az ideális állapotot akartam meghatározni, csupán felvillantani szerettem volna, ami felvillant: kinekmitaccik, azteccikneki. okosan szavaztál, köszönöm .)
xofi-extravaganja 2009.07.26 11:45:22
@Tengertánc: A SZAVAZÁST TE NYERTED ... amennyire egy szavazást meg lehet nyerni :Đ
xofi-extravaganja 2009.07.26 11:50:42
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: pesszimista a virtuális látásod, ejnye .)
Belsőség Gyertyát ingyen 2009.07.22 02:59:00
  Nyitott motorházzal állt a Civic, mellette telefonált a fickó, és mintha intett volna, hogy álljak meg segíteni. Fék. Tolatás.  Vélemények az azonos című írásunkról...
xofi-extravaganja 2009.07.22 13:39:39
A cikkben említett 'adj egy ezrest' klasszikus :) , mint sokunkkal, velem is megesett. annyi a különbség, hogy kíváncsiságtól - és persze a felismeréstől - hajtva: MARADTAM.

a pannónia utca környékén jártam-keltem, -jópár éve már- és jött a:
'mindegymennyit, csak adjál, bla, bla..'...
. egy pillanatban erősebbnek bizonyultak, és az utolsó 500-asomat odaadtam, de akkor belémhasított a felismerés: átverettettél, cica. nem nagyvonalú, csupán nagy barom vagy. na, gondoltam, csak visszaszerzem a lovettámat, de legalábbis utána járok a sztorinak,léhűtő lévén úgyis ráérek.
.annál a résznél, mikor hálálkodva felajánlotta, hogy postán feladja a pénzt, mondtam, az több, mint 500 Ft, nnemá, nem hagyhatom, hogy ekkorát bukjál, elmegyek inkább veletek, tankolunk, hozod a lét, én meg eltűnök.

. OKÉ, mondta, de várnod kell, amíg összejön annyi, hogy hazajussunk, messze lakom...

.ráértem.

.akkor már nem turbóztam magam, csak kíváncsian lestem. ... aztán összejöt valamennyi, indulás, bocs de meg kell állnunk egy pillanatra, megvesszük a HŐSNŐ-E -t, és hazakanyar. na, fasza. nyalcsisok. gyorsan lefuttattam agyamban a heroinistákkal kapcsolatos sztereotípiákat (nem áll fel nekik-> nem erőszakol meg; tudja, hogy nála van az 500-asom->nem rabol ki; nem tudja, hol lakom->nem rabol ki máskor sem; csóró nyalcsis->ami van neki, elnyomja, nem fog megkínálni, így a rászoktatás esélye 0; csóró nyalcsis->nem csajokat futtat->nem fog elrabolni), és döntöttem: nem szaladok el, ilyet még úgysem láttam.

.arra már nem emlékszem, mikor nyomták el a pakettet, de azt tudom, hogy benzinre is maradt, mert bejártuk a budai dombokat, több helyről is megcsodáltuk a kilátást, közben mesélt, boldogan...

.hálával beszélt azokról az önzetlen és gazdag honfitársainkról, akik alkalmanként akár 10-20 ezer Ft-ot is adnak, meg azokról is persze, akik kevesebbet. .. legalább nem röhög rajtu(n)k, naiv segítő lelkeken.

.átdumáltuk az éjszakát, lelkemre kötötte, hogy ne szokjak rá a heroinra, de ha csinálnám is, arra figyeljek, hogy MINDEN HÉTEN LEGYEN LEGALÁBB 1 NAP, AMIKOR NEM CSINÁLOM, és ez nem csak a heroinra vonatkozik, akár pia, bármimás. herkás rémtörténeteket mesélt, egy akkori pornókirálynő akkoriban meghalt húgának volt spanja, elmesélte a temetést, meg, hogy ígyszerette-úgyszerette, de meghalt a szeren, és ő le szeretne állni, de eddig nem ment.

.aztán, mikor hazaindultam, az 500 Ft-omat a kezembe nyomta.

.........................................
ja, ez egy autós újság? akkor a kocsijáról is írok: simán lehetne a TotalCar logója, akkora sz*r volt (mármint szinte totálkáros, nem megbántás, szóvicc). szerintem már komposztálódott is azóta.
.........................................
Az én történetem kicsit más, mint az átlagos megcsalós sztorik. Huszonhárom éves vagyok, lány.Nos, 2005 márciusában jöttem össze egy nagyon kedves fiúval. Sokat adott a külsejére, jó megjelenésű, társasági, művelt, és mindemellett humoros emberként ismertem meg.Kapcsolatunk…..
Heti bullshit vagy kommunista rinya?Mozgalom alakult a születések számának növelésére, véleményüknek - a cikk alapján - három alappillére van:1. a gyerek jó befektetés2. a fiatalok felelőtlenekEz csak kettő, tudom, a harmadik az általános szenvelgős félremagyarázás. Leírás…..