Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ycnucági

25 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na vegre beesteledett es nyugalom van. Meg az idiota ovis lengyelek is kifutkaroztak magukat, es jo ovodas modjara mar be is dobtak a szunyat, ugyhogy vegre van egy kis gepnyugalmam, ahogy Soma mondana. Ma eleg karos napom volt, mert eljott a szornyu ora, hogy a venseges-ven Nisha szobajat ki…..
 Már ígértem, hogy írok a két angolai srácról. Nevük: Alfredo Ngololo és Aussinio Calado. Nem is tudom, hogy fejezzem ki, de ezek valahogy megfoghatatlanok. És nem olyan értelemben, hogy nem lehet hozzájuk érni, vagy nem lehet őket utolérni ha futnak, mert afrikában sok az…..
ycnucági 2010.07.09 23:09:15
@Ramiz: na, melyekre gondolsz?mmint helyesírási hiba??? mindjárt sírok:) pedig igyekszem, csak ezt is háromszor kellett megírnom, mire végre ki tudtam ide tenni... phd?király! de hogy jött ez a biofizikus??? valamikor velem is skype-oljatok már! ja, és sajnálom a káoszt a zenekarban:( puszi
Én kiszálltam... Tomi üzeni! 2010.07.09 01:51:00
Élek még!Ági írási vehemenciájával nem vagyok képes felvenni a versenyt, de egy pár dolgot azért írhatok nektek, ha ennyire nagy az érdeklődés :DA tábor előtti New Yorki este, ha lehet még jobb volt mint az előző nyáron. Egyrészt jól eső érzéssel töltött el, hogy ismerjük…..
AAAAAA! hat mondanom sem kell,  iden is kijar nekunk a jobol, ami a szobatarsakat illeti. Igazabol en cseszerintettem el az elejen, mert mig nem erkeztek meg a magyar lanyok, gondoltam gyorsan rarepulok az egyik szobara, ahol ket lengyel rejtozkodott egymagaban. Hat, ez lehet, hogy nem volt…..
ycnucági 2010.06.29 18:47:10
@eesztus: most nem tom, h az elobb elkuldte-e a valszomat, uh megegyszer: nem tudunk mit tenni, nem akarjak oket kiebrudalni, a noverkek szerint nem veszelyes, az egyik lany meg allitolag teljesen meggyogyult mar. Mondjuk nem hallottam meg, hogy ebbol ki lehet gyogyulni, de en nem ertek hozza. Azert orulok, h legalabb nem A-juk van, mert a veren es foleg szexen at terjedo fertozesre kevesebb valoszinuseget latok:) Mikor mesz Torokorszagba? Izgi lesz:) Majd irj holnap vagy holnaputan, hogy mi volt! puszcsi
ycnucági 2010.07.06 18:54:25
@Ramiz: Tomi popsija idén még lustább, mint tavaly, meg hát ugye ő keményen dolgozik, nem úgy, mint én:) most épp day off-om van, uh írok is:) jó Siófokolást, itt legalább olyan meleg van, csak nem nagyon tudunk úszni a kis újgazdag bunkók miatt, na meg a medence is fura színű...
ycnucági 2010.06.29 18:44:01
@eesztus: sajnos semmit nem tehetunk ez ellen, nem tudjuk oket kiebrudalni...Allitolag az egyik mar egeszseges, bar en nem tudtam, hogy ebbol valaha is ki lehet gyogyulni. De azert orulok, hogy legalabb nem A.juk van, mert a veren at meg foleg a szexen keresztul torteno fertozesre eleg keves eselyt latok:)Fuuu, mikor mesz Torokorszagba? biztos izgi lesz! majd ird meg holnap vagy azutan, hogy mi volt!
Helloka!Hát, itt akkora káosz van, hogy az nem igaz. Bocs, hogy nem adtam életjelet magamról, de most is negyed 8 van, és most tudok először leülni géphez. Multifunkcinálisak lettünk, én már tuti fogytam 3 kilót, mert rohadt sok a munka, és össze-vissza kell futkosnunk, cserébe…..
Én kiszálltam... Már kivagyok:) 2010.06.17 20:30:46
Hellósztok! Gondoltam, azért még írok, vagyis kipróbálom, hogy mukodik-e még ez a jó kis blog, de úgy látom igen. Szóval ezerrel pakolok, és valami nagyon gyanúúús, mert könnyebb a bőröndöm, mint tavaly. Szóval tuti valami baromi fontosat itthon hagyok, de most már mind1,…..
Na, bocs az elozoert, de miutan leraztam az angolai sracot, ideultek mellem a magyarok, hogy igyunk egy jofele palinkat, es hat udvariassagbol veluk tartottam, mert amint azt mindenki tudja, utalom a palinkat:) De tenyleg. Utolag is kosz Lukesz! Nem is folytatom a zavaros sztorit a lengyel Bozsirol,…..
Én kiszálltam... Na, im a sztori! 2010.06.22 06:15:42
Elore is bocsi, de most ekezet nelkuli gepnel sunnyogok:) majd legkozelebb megkimelek mindenkit ettol.Szoval, hat eddig nem sok minden tortent, de mar van egy Bozske gyanus csajunk, es eros ra a kesztetes, hogy brownie fog kerulni neki is bugyijaba:) Ma azert kosarazas kozben adtam neki egy meses…..
Holnap 2 honapja vagyunk itt. Valahol sokkal tobbnek tunik, vlahol meg hihetetlen, hogy maris eltelt. Penteken elhuznak a gyerekek, meg a teljes head-staff, ami a tavalyiak szerint hatalmas bullit jelent, es mar nagyon varjuk. Utana mi itt maradunk 20-ig, mert Cuncyek aznap vegeznek, es akkor New…..
Uncsi mosodai reggelnek igerkezett ez is. Hat igen, jo arc ez a Maureen, de azert nem sok cool temam van egy 70 eves nenikevel  (kiveve a nagyit:)), ugyhogy altalaban halalra unom magam a reggeli mosodaban ( aki reggeles, az mindig vele van, mert o reggel jar be dolgozni). Szoval mosunk mosunk,…..
ycnucági 2009.08.09 18:37:15
@KOKODI: Amerikai álom?!...hehhe:D
 Nagyon reg nem irtunk mar, tudom, de foleg azert, mert nem nagyon tortent semmi. Beleszoktunk a rutinba, es csak telt az ido. Csak par kisebb botrany volt, foleg a - ki alszik-ki marad kussban-mozog az egesz haz, ha jarsz - vonalon. Ja, meg annyira meguntuk a camp-foodot, hogy mar alih eszunk,…..
Én kiszálltam... botrany van:D 2009.07.24 19:03:00
Hu, sracok. Ez am a tabori elet... Amikor kijottunk, nem gondoltam volna, hogy ennyi gazos tortenes lesz itt, es hogy ennyire Inoka jellege lesz a dolognak, sot, meg rosszabb is. A Farkas-Kis fele inkvizicio semmi sem volt a tegnap esti kommando szeru rajtauteshez kepest. Egyelore nem…..
Na jo, mostmar rohadt ideges vagyok, mert harnadszorra probalom megirni ezt a posztot. A hulye blog valmiert nem mentette el,ugyhogy most megirom elobb egy fajlba. Tegnapelott eleg kemeny napunk volt. Tomival epp filmet neztunk este, amikor egyszercsak halvanyabb lett a kepernyo. Ki is mentunk a…..
ycnucági 2009.07.24 18:37:25
@KOKODI:
Aha, de csak ugy, hogy valaki angolul beszelt hozzam:)
Én kiszálltam... tortenesek 2009.07.17 00:17:00
Helloka! Megint sikerult kicsit beegetnem magam. Azt hiszem, az amerikai lanyoknal elashatom magam, pedig en csak felvilagositottam egy magyar sracot arrol, hogy mi is a valosag. Az esetet a Suss fel nap-os rasztafaris sztorihoz hasonlitanam,(ezt Nusi tudja), csak a reakcio kicsit kemenyebb…..
ycnucági 2009.07.19 23:36:58
@Dzsozy bácsi:
Hat igen, te mar csak tudod Dzsozy bacsi:) Errol jut eszembe: Mentek Inokara iden?
ycnucági 2009.07.23 05:54:10
Hello! En ezt nem ertem! Hol vagyok??? Ez egy gyerektabor vagy valami disznofarm? Szoval gondolhatjatok, elegge kiakadtam mostanra a gyerekektol... Mivel en vagyok a higieniai szakmenedzseruk, meg meg egy orosz( Anastacia) meg ket magyar lany(Timi, Lilla), sajnos nem csak a wcjukkel…..
ycnucági 2009.07.05 18:32:31
@annuska: hat, akkor nagy mazlista vagy, nekem meg a mosodaban is kell veluk bajlodnom:) amikor hozzak vissza a torcsiket. Meg kell veluk szamoltatnom...persze probalnak csalni:), de en nem hagyom a kis mocskoknak. hihi de ma hipersebesseggel takaritottunk, mar kesz is vagyunk, ja es tegnap egesz este medvet neztunk, es allandoan jott! Nalatok nincsenek?
ycnucági 2009.07.20 23:57:32
@3ence:
Helloka!
Sztem nem, csak ez volt a kezeugyeben:) eleg komoly sztori, mar lattunk itt counselort is, mikor eljart a keze egy gyerek felett:) De kb csordaban tamadtak ra a kolkok, ugyhogy megertem! kemeny dolog ez a counelorsag...
Én kiszálltam... Tomi irja: 2009.07.15 01:32:00
Fejezetek egy dishwasher életébölWoodstockAz az igazság, hogy én már otthon kiszúrtam, mikozben kerestem a terkepen a taborunkat, hogy Woodstock egy kopesre van tolunk, es egybol tudtam, hogy nekem oda biztosan el kell mennem. A tabor elejen mondtak nekunk, hogy az irodaba van egy mappa tele…..
Sziasztok! Most el fogunk titeket arasztani soksok keppel, figyeljetek csak:Ez itt a Times Square, eleg beteg, de a legjobb szerintem a sok sok taxi-s kep! Amugy latszik a kepeken, hogy legalabb egy trillio ember volt ott, erosen kellett koncentralnunk, hogy ne veszitsuk el egymast!  Nah,…..
Én kiszálltam... bakker 2009.07.08 22:10:49
nah a kepek felet levagta a blog, uh kepzeljetek oda...majd legkozelebb kisebbre csinaljuk oket... a lusta Jamie meg amugysem annyira szep latvany:)puszik..
Ági nem hagy békén, úgyhogy úgy döntöttem írok valamit. Nem gyõzök magyarázkodni, nem hiszi el, hogy márpedig én fáradt vagyok ehhez. Kezdem az elejérõl. 1988 december huszadikán születtem a hajnali órákban... kihagyás... és akkor megérkeztünk Newyorkba. (az utazás hosszú…..
Tudtam, hogy eljon majd a nap, amikor annyira faradt leszek, hogy csinalok valami hulyeseget. Bar ez a mai nem volt olyan gaz, inkabb vicces:) Eleve mar tegnap kijott rajtam a sertes influenza (Anya! csak viccelek!), de ma reggel mar odaig fajult, hogy elmentem a tabori orvoshoz:) Tenyleg eleg…..
Én kiszálltam... a sracokrol 2009.06.24 01:24:00
Sziasztok!Na, Eszti irt nekem, hogy irjak mar a lakotarsakrol. hat, ezzel az a baj, h felek, hogy veletlenul az elozmenyekben ramennek a blogra, aztan nem kene a kovetkezo ket honapot megszivni. Nade! mivel informatikai zseni vagyok, rajottem, hogy lehet torolni az elozmenyeket:) szoval jojjenek a…..
Hat, en azzal nyugtatom magam kajaugyileg, hogy ezek egeszsegesek:) amugy telleg sok a sali, csak kar, h annyira nem szeretem. eddig szerettem a csirket is, de mivel mindennap az van, raadasul edeskes, kezdem feladni.de ma elrangattam ping-pongozni az oroszokat, meg biliardozni, uh megvolt a…..
Én kiszálltam... tovabb tovabb... 2009.06.21 22:30:20
Na! megvolt az elso melonap:) nekem kevesbe szivas, Tominak eleg nagy, de meg mindig vannak akiknek extramegagiga nagy szivas:) ok a feketemosogatok,Sef bacsi figyelo kezei alatt:) Nekem annyi a dolgom, h vegig megyek minden hazon, vagyis csak a lany hazakon, meg a playhouson,( meg az…..
Szievasztok sziasztok!Agi: egyszerun gyonyoru volt az elmerultunk a globalis mamor tengereben:) hat mi is... kezdem a repcsivel, bevandorlassal:) tom, h gaz:), de en neha majd beszrtam a repcsin. Ferihegyrol Dusseldorfba egy bazi kicsi geppel mentunk, azt hittem szet fog esni. de ezt meg mindig…..