Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jerome Morrow

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt találtam ki, hogy nem fogom nagyon előre fejben megszerkeszteni, miket írok és miket nem.  Van, amikor csak egyszerűen úgy érzem, írnom kell. És onnan tudom, hogy vállalható e magamnak, amit írok, hogy szinte kifolyik magától a billentyűzetemről az írás, nem kell rajta…..
Szilánkos mennyország Pendragon 2010.11.05 15:16:11
-          Nem hiányzik? – kérdezte Gwagged Annwn, a Tó Istennője. Egy sziklán ült, a Tó mellett. Mint egy sellő a tenger közepén. Csak Ő nem félszerzet, mint egy sellő. Úgy értem: teljesen emberi. Leszámítva a szemét, persze.…..
Régi és fontos témája a politikai és politikatudományi vitáknak a kormányzati teljesítmény értékelése. Most, hogy ezen a héten pár hétre felfüggeszti munkáját a törvénygyár, bizonyára a politikai szereplők, az újságírók és az elemzők is erős késztetést éreznek majd…..
A segélyekkel visszaélők, a társadalmat és a valódi rászorulókat megkárosítók ellen fellépni teljesen igazságos. (Fotó: Tésik Attila/delmagyar.hu) Hódmezővásárhely önkormányzata közzétett egy 150 nevet tartalmazó listát azokról, akik nem csak hogy éltek a közmunka…..
Szilánkos mennyország Üzenet 2010.02.03 13:59:00
"Ezen a világon nincsenek bűnösök. Akikről azt gondoljuk, hogy bűnösök, mert ártanak valakinek: valójában csak nagyon félnek."..