Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tyejtyerj

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Mindenki, aki feltévedt a blogomra!   Ezennel a mai napon ünnepélyesen megnyitom a blogomat. Pár napja vehettem kezembe eredeti formájában a meghívó levelemet Szaranszkból. Most már valóságosnak tűnik a kiutazásom. Igazság szerint, életemben nem féltem még ennyire…..
Az emberiség, a macskaság és a kutyaság ellen tömbösítve követett el bűnt a CostumeCraze, akik állatoknak való Darth Vader jelmezeket árulnak. Van Leia hercegnő is. Szerencsétlen állatokat legalább nem mindegyik jelmezbe kell hurkaként tölteni, mint a Katicabogárba, de így is…..
A következő, egyfelől hihetetlen, másfelől gyönyörű sorozatot Poras Chaudhary készítette Indiában, az úgynevezett Holi ünnepen, amelyről a Vallásfórum így emlékezik meg: "A Holit február-március hónap teliholdas napján ünneplik. A hagyomány szerint az emberek ilyenkor…..
tyejtyerj 2009.06.16 17:27:34
Az utóbbi napokban a Hajléktalanok nevére vesznek drága elektronikát a Media Marktban és a Drága a Credigen-Media Markt 0 %-os hitele című posztokban foglalkoztunk az elektronikai áruház és a bank remek akciójával, ami 30 hónapos lejáratú, 0 százalék THM-mel, 0 százalék…..
tyejtyerj 2009.06.16 00:52:55