Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agnesasszony

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nagyon reg nem irtunk mar, tudom, de foleg azert, mert nem nagyon tortent semmi. Beleszoktunk a rutinba, es csak telt az ido. Csak par kisebb botrany volt, foleg a - ki alszik-ki marad kussban-mozog az egesz haz, ha jarsz - vonalon. Ja, meg annyira meguntuk a camp-foodot, hogy mar alih eszunk,…..
Sziasztok! Most el fogunk titeket arasztani soksok keppel, figyeljetek csak:Ez itt a Times Square, eleg beteg, de a legjobb szerintem a sok sok taxi-s kep! Amugy latszik a kepeken, hogy legalabb egy trillio ember volt ott, erosen kellett koncentralnunk, hogy ne veszitsuk el egymast!  Nah,…..
Én kiszálltam... Meg mindig pok 2009.07.03 23:26:00
Ez alkalommal en jelentkezem, merthogy en lettem az elmult par napban az, akinek delutan 2-ig tart a munkaideje, ugyhogy raerek. Vegre!Szoval en elvagyok, mint a befott. Reggel 6 elott kelunk Annaval, felnyaljuk a budikat, meg melyik nap mit kell eppen, es mar annyira rutinrokak lettunk, hogy…..
Én kiszálltam... Csakamelo... 2009.06.20 04:41:14
Hat, sok ujdonsaggal en nem szolgalhatok. Latastol vakulasig csak a munka van meg az idegeskedes. Holnaptol reggel 6 orai kezdettel lesz szolgalatban a takaritokommando, de cserebe csak delutan fel 4ig kell pucolnunk a kakit.Most egyebkent fel 11 van, es a mai nap nagy szenzacioja a Color Wars volt.…..
agnesasszony 2009.06.20 21:54:52
@boribobo: inkabb a halal, mint hogy cheerleader legyek. ennyire mar ismerhetnel, dragam. :P amugy sem erzem a kesztetest, hogy elvegyuljek ezek kozott az edibedi cuki emberek kozott... :-S
Én kiszálltam... enis-enis :) 2009.06.18 03:23:55
hello skacok!vegre en is ide jutottam a gephez, gondoltam, irok mar valamit. szoval minden nagyon zsir, a legtobb ember jo fej, csak baromi sokat kell dolgozni. nekem legalabbis. mert lehet, hogy bemakoltam, es a jofej leanyzoval - nev szerint szinten Anna - dolgozom, node legalabb kb. 10szer annyit…..