Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mirror71

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Katalóniában évtizedek óta szokás azon morogni, hogy a madridi kormány lenyúlja a gazdag katalánok befizetett adóját, aztán ahelyett, hogy Barcelona környékét fejlesztené, iskolákat épít valami andalúziai putriban. Sajnos ez ma már a foci világában is igaz. Viszonylag…..
Jajj,de csúnya! Atatürk beájulna 2011.01.18 16:43:00
A törökökről mindig is tudtuk azt, hogy autók iránti vonzalmukat nem kell megkérdőjelezni. A tuningot sajátságos módon értelmezik, a kivitelezést meg pláne. Adam990 is egy ilyen jószágot küldött, amely -talán, a kilincsekből gondolván- a török Fiat-klón, a Tofas egyik…..
Mirror71 2011.01.20 09:23:22
@phaszfej:
Pont hasonlót akartam írni!
Az érdélyi cigányok "villáihoz" hasonlók ezek a romok.
Hozzák el székes fővárosunkba, és mire elér a bach csomóponttól az Örs vezér térig megoldódik a hosszú orr sorsa, egyből leszakad :-)
Kérem szépen, ezt is megértük: egy nappal, azaz nem egészen 24 órával az amerikai premier után, 2010 március 15-én az HBO Magyarországon is műsorra tűzi a The Pacific - A hős alakulat című minisorozat első részét. Olyan már volt, hogy példásan hamar ideért egy-egy sorozat új…..
Tavaly nyáron vettem egy újabb sportkocsit. Jó idők jártak, a dollár sosem volt ilyen olcsó, a válság még sehol, és kellett valami kikapcsolódás a dolgos hétköznapok után. Egy autós újságíró, tudják, az élet császára, meg mit venne önjutalmazás-képpen, ha nem egy újabb…..
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..