Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elég.volt

0 bejegyzést írt és 237 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nem kell már sokat várniuk a hallgatóknak, hogy ismét felcsendüljön az éterben Bochkor Gábor (50) hangja." - harsogja a szokásos hülye nyelvezetével a Blikk, ahol ugye a hét elején egy "szemfüles olvasó-riporter kapta lencsevégre Bocsit a rádió székháza előtt, ő pedig…..
Hát tudnék mondani két dolgot is. Egyrészt Lipták megsérül tíz perccel a meccs vége előtt. És cserét kér. Azután, hogy tudja, megvolt már a három csere. Nem jön vissza, a pálya mellett sántikál. Emberhátrányban a válogatott. Másrészt ki kotorja be a magyar kapuba a győztes…..
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
Füstleves A dohányos dolgozna 2014.08.21 06:10:00
Tették már fel Neked állásinterjún az alábbi kérdést: "Saját bevallása szerint Önmagát dohányosnak, vagy nem dohányosnak tartja?" Micsoda körbetekert kérdés. A kérdezőt nem a Te egészségügyi állapotod, vagy egészségpolitikai elképzelésed izgatja, elsősorban. Erre a…..
Több forrásból is úgy tudja a Comment:com, hogy a Class FM két emblematikus arcától is megvált mostanában, Csiszár Jenőtől és Jáksó Lászlótól. Csiszár nem kifejezetten kenyérre kenhető típus, mondta egyik forrásunk, és ez számos munkahelyi súrlódáshoz vezetett, amit egy…..
A minap békésen dohányoztam Budapest egyik nevezetes terének névtelen buszmegállójától pont annyi méterre, hogy a törvényszegés gyanújának árnyéka se vetülhessen rám, amikor egy bőröndjét éppen arra toló-húzó, hetvenes éveit taposó hölgy a fővárosi zaj csendjét…..
Jött, látott, győzött, no meg hatalmas port kavart. Gyűlölködés és tolerancia, homofóbia és liberális értékrend, undor és csodálat, elutasítás és üdvözítés – a szakállas nő pillanatok alatt vált szimbólummá. De hogy pontosan minek is jelképe ő, a devianciának és a…..
Pintér Attila olyan sokszor hangoztatta, "hogy ez a válogatott teljesen más lesz, hogy ez a válogatott sokkal jobb lesz", hogy egy kis ideig el is hittem neki. De aztán jött a feketeleves. Előkészítettem a szurkolói dresszemet, és úgy vártam ezt a meccset, mint a hat éves kisgyerek a…..
Ma rátaláltam egy olyan hírre amely példaként kell szolgáljon mindenkinek.  Király Tamás 1972 és 1982 között Universal együttes dobosa volt, de dobosként feltűnt a Color nevű formációban is, egy ideje pedig az EMI lemezkiadó kreatív igazgatójaként tevékenykedik. Zenész…..
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
Ronggyá röhögtem magam az Euroviziós elődöntőkön. Egyrészt színvonalban hozta a műsor a formáját, miszerint a hígfosba áztatott tömény unalom, másrészt az igazi kedvesem is azonnal édes álomba szenderült az adás alatt, kitekert testtartásban, pedig szeret tévézgetni. De…..
száz vasútat Utas, fizess! 2013.05.02 07:53:39
Bejelentették (illetve a MÁV-START honlapon, nem túl feltűnően megírták), hogy több száz gyors és sebesvonaton pótjegyet kell váltani. Leánykori nevén IC pótjegyet. Ez kétszáz kilométerre 295 forint, de a szomszéd faluba 150. Utóbbit mondjuk 90%-os jegy mellé (25-30 forint)…..
elég.volt 2013.05.02 14:16:15
@Like a Sir: Nekem történetesen nagyon elegem van már abból, hogy ha itt is ennyibe kerülne és mindenki kifizetné blablabla. EZT A MOCSOK SZART hallgatom amióta az eszemet tudom. A Nagyanyám SŐT a Dédnagyanyám is UGYANEZEKEN a kocsikon utazott és aztán abban a tetves kommunizmusban mindenki szépen kifizette az árát. Mostmár előbb szolgáltatni kellene magas színvonalon (mert az eddig a befolyt pénzektől függetlenül HIÁNYZIK) és utána lehet gondolkodni, hogy ha többen fizetnének és többet akkor mi lenne. Eddig itt mindenki csak fizetett (lásd BKV), hogy majd akkor szebb lesz, meg jobb lesz. LÓFASZT lesz jobb. És inkább kifizetek 500 eurót Ausztriának, mint akár egy forintot is magyarországnak.
Tényleges életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte pénteken a Pécsi Törvényszék Bándy Kata meggyilkolása miatt P. Lászlót. Enyhítő körülmény szinte nem volt, a bíró szerint egy gátlástalan gazember a vádlott. "A bíróság nem lát arra esélyt, hogy P. László valaha is a…..
Most akkor vagy az osztrákoknál nem esett annyi hó, mint nálunk, vagy a sógorok csinálnak valamit jobban. A felvétel tegnap délután készült, Klingenbach közelében, Sopron felé haladva. ..
Itthon szokatlan, külföldön évek óta gyakorlattá vált húzásra szánta el magát az RTL Klub, és közzétette az X-Faktor élő adásaira érkezett sms-szavazatok és telefonhívások összesített listáját, igaz, nem azt, amiben a konkrét számok szerepelnek, hanem a voksok százalékos…..
A kormány illetékes agytrösztjei azt gondolták, hogy a fővárosi tömegközlekedés problémáit egy csapásra orvosolja a BKV vezetésére rászervezett újabb rakás bürokrata. Ennek szellemében megteremtették a Budapesti Közlekedési Központot, és Vitézy Dávidot. A terv bevált. Az…..
Cool List 2012 18. Oltai Kata 2012.12.13 12:00:00
SEX SEX SEX SEX SEX! Egyszerűen semmi más nem jut az eszünkbe, amint elénk kerül egy ilyen dögös kép Oltai Katáról! Ráadásul szerencsére nemcsak a kamera szereti őt, hanem fordítva is működik a kémia, úgyhogy könnyű belebotlani Kata képeibe. Sőt, magát a művésznőt is…..
Határátkelő Megéri hazajönni? 2012.12.12 06:03:58
Segítséget kért a mai írás szerzője, a cím el is árulja, miben. Mielőtt azonban beállítottság, politikai nézetek, vagy bármilyen más indíttatás miatt rávágnátok az igent vagy a nemet, olvassátok el a posztot – utána jöhetnek a tanácsok! „Ebben a levélben nem az…..
elég.volt 2012.12.12 11:18:52
Volt ugye az elvileg megnyugtató történetünk fél éve, hogy nem kutyát/macskát sütnek a kínai kajáldákban a piacokon, hanem max galambot. Most viszont fénykép is érkezett hozzá Ágitól, úgyhogy ezt ezennel megerősített információnak vehetjük: Épp a Józsefvárosi piacról…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Olyan egyszerűnek tűnik az egész. Itt egy sportoló, aki eddig Magyarországnak szerzett érmeket. Haza akar térni. Térjen. Egyvalaki olvassa el, milyen szerződése, kötelezettségei vannak mind neki, mind Magyarországnak, illetve a Magyar Kajak-Kenu Szövetségnek a másik fél felé, és…..
A közszolgálati televízió hírműsorai már régóta viccparódiák csak, ha kicsit hunyorítunk és balra fordítjuk a fejünk, olyan, mintha a Bagi-Nacsa páros a Kádár-rendszer cenzúráján viccelődne. Már régóta a közmédia összes számítógépén ott a megfelelési kényszer 2.0…..
elég.volt 2012.10.12 15:58:17