Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LSD

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...mondta Papp Tibi és Csikós, amikor együtt megnéztük ezt az önmagában friss, valójában régebbi (javarészt még VHS) felvételeket összegyűjtött videót. Bizony, lehet valami igazuk, az erős, könnyű, elsőkerekes kisautó + csatolt lengőkaros futómű-kombináció már a 205GTI-t…..
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
Ne feledjétek a HQ gombot az összes pixelért! Nos, srácok, jó-e az irány? Előző adásunk: Nissan 370Z vs Hyundai Genesis, Mini JCW - tctv3 1. adás..
Belsőség Platós pornó porban 2011.04.17 10:23:00
Bevérzett már a szemünk a sok kistehertől így úgy döntöttünk, hogy egy életre leszámolunk velük. Kaptak terepet, vizet, kínlódtak dombon, döngött rajtuk gerenda. Vélemények az azonos című írásunkról...
LSD 2011.04.17 20:43:19
@Merida001:

A haverodnak Raptorja van vagy csak sima F-150-je? A régi F-150-ek egy kalap kakák voltak elég csak megnézni videómegosztókon a törés tesztjüket. Gyakorlatilag péppé törtek. Azokról el is hiszem, hogy nyöszörögtek.
De, hogy a zsír újak... azt azért megnézném. :)
LSD 2011.04.18 16:54:21
@Merida001:

Megnéztem a vidit. Nos igen, ez még az a verzió ami úgy tört ketté alvázzal együtt, mint a ropi.
Ezt nem azért mondtam, hogy fikázzam az ismerősöd Fordját. Régebben semelyik amerikai gyártó nem figyelt oda a pick-up-jaik biztonságára és mechanikai tartósságára, hiába is óriási méretűek ezek a dögök. De az idők változnak:

Régi: www.youtube.com/watch?v=_i5EmJBaGeQ

Új: www.youtube.com/watch?v=iNd3gVa-Ov4
Belsőség Az isten nyila 2010.07.28 03:00:00
 Úgy 5000 felett már közel olyan tempóban gyorsulunk, mint a speedmotorok és egyszerre azon kapjuk magunkat, hogy egy kicsit tulajdonképpen már félünk...Mai cikkünk blogposztja...
450 ló, csatakos nadrág, fejhangú vihogás. Bár tudnám, hogy a rettegés vagy a vételár ilyen eszeveszett vicces. Vélemények az azonos című írásunkról...
De nincs itt semmi baj. Az új ötös itt van, kicsit drágább lesz, mint a kifutó E60, és még mindig hátul teker, mit sírtok? Audi, ön jön. Mai cikkünk blogposztja...
Ezernyi lóerő tépi-nyúzza az aszfaltot az amerikai autóipar fellegvárában, Detroitban. Tombol az óriási tömeg, vakuk fénye csillan a krómon, öles lángnyelvek és fojtogató gumifüst, szórakoznak az izomautó-fanatikusok. Keresve sem találhattunk volna szebb illusztrációt arra,…..